k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Izjemno! HUDA CENA za celodnevno kopanje s 3-hodnim kosilom ali večerjo!

12,90 €

# / 6
ISKANO

Izjemno! HUDA CENA za celodnevno kopanje s 3-hodnim kosilom ali večerjo!

12,90 €

Zdravilna termalna voda bazenov v Dobrni je znana že več kot 600 let, prijetne temperature vode pa bodo kot nalašč za prijetno sprostitev. Da bo brezskrben dan še bolj popoln, obiščite Svet savn, lakoto pa boste potešili z odličnim kosilom ali večerjo. Po kopanju se lahko spoznate še s pestro okolico Dobrne, jamo Pekel ali Sonaravnimi vrtovi. 

Privoščite si razvajanje in čofotanje na bazenu z vašimi bližnjimi ali celotno družino!

bazeni hotela vita****

Bazenski kompleks se nahaja v III. nadstropju v hotelu Vita in zajema: notranji whirlpool s temperaturo okrog 36°C, notranji in zunanji bazen in notranji in zunanji otroški bazen s temperaturami od 28 do 32°C, teraso za sončenje ter Pool bar z bogato ponudbo koktajlov, osvežilnih pijač, toplih in hladnih prigrizkov.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • uporaba notranjih bazenov s temperaturami od 28 do 32°C
  • whirpool, terasa za sončenje in pool bar
  • možnost kulinaričnega razvajanja v hotelski restavraciji ali kavarni hotela
  • zdravilna termalna voda, ki so jo na Dobrni poznali že Rimljani
  • idealno sredstvo pri zdravljenju ginekoloških in uroloških obolenj
  • pomaga tudi pri zdravljenju bolezni in poškodb gibalnega sistema
  • zanimiva ponudba in ogled okoliških turističnih kmetij
  • obiščete lahko finsko, parno, IR in ledeno savno ter preizkusite vitaminski bar

Dolga veljavnost kupona

Za otroke brezplačno

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

600 let tradicije in kraji, ki človeka prevzamejo do te mere, da se želi vrniti. Dobrna je zagotovo kraj, kamor se boste radi vračali. Terme Dobrna že vrsto let navdušujejo s svojo sodobnostjo in tako se Dobrna ponaša z enim izmed najkvalitetnejših zdravilišč pri nas.

WELLNESS
Med raznovrstno ponudbo Term Dobrna je tudi hotel Vita s čudovito okolico, energijsko poln zdraviliški park, številne peš in kolesarske poti. Hotel Vita je najmlajši hotel, kjer je vsa ponudba združena pod eno streho in za dobro počutje poskrbijo bogata kulinarika, razvajanje v masažno lepotnem centru La Vita Spa & Beauty, bazeni s termalno vodo in Dežela savn. Obisk Medicinskega centra vas bo navdal z odličnostjo občutka, da ste nekaj postorili za svoje zdravje. V Deželi savn pa se lahko gostje sprostijo v številnih savnah - finski, parni, infra in ledeni, masažnih bazenih, pol-ogrevanih klopeh in vitaminskem baru.  

ŠPORT
Lotite se lahko športne aktivnosti in obiščete fitness, se odpravite na plavanje ali na katero od skupinskih vodenih vadb. Ali pa si izberete dejavnost v naravi, kot so pohodništvo, tek, kolesarjenje in obisk Športnega parka. V Športnem parku se nahajajo: tenis igrišča na peščeni podlagi, igrišče za odbojko, igrišče za badminton, balinišče, vrtni šah, namizni tenis, izposoja koles. Dobrna je idealno izhodišče za kolesarje. Na svoj račun boste prišli tisti, ki imate radi vožnjo v samoti ali preko hribov, dolin in travnikov, kakor tudi tisti, ki s čelado na glavi osvajate asfaltna prostranstva. Destinacije so skoraj neomejene, od prelepe Savinjske doline z Mozirskim gajem in Logarsko dolino do Šmartinskega jezera in Celjskega gradu. Možnosti v okolici Term Dobrna je resnično ogromno.

KULINARIKA
Pri nastajanju mojstrovin kuharskih mojstrov je neverjetno, kako nas vonji in okusi vrnejo v preteklost in v vas prebudijo tudi tiste najbolj lenobne okuševalne brbončice. Vse jedi so sestavljene iz prvovrstnih in kakovostnih lokalnih in sezonskih sestavin, upoštevajoč tradicijo in sodobne smernice priprave zdrave prehrane. Zadovoljni boste tudi ljubitelji slovenske in tuje klasike v kulinariki. Jedi ob izbranem belem ali rdečem hišnem vinu Term Dobrna postanejo celota. Dobrote lahko preizkusijo v Caffe & Restaurant May, Club Restaurant Kamin in vinski kleti Beer & Wine Cellar.

OKOLICA
Obiščete lahko Muzej Velenje na Velenjskem gradu, Muzej premogovništa v Velenju, Ekomuzej hmeljarstsva in pivovarstva Sloveniji, Izletiško kmetijo Pri Minki, Kmetijo Lamperček s farmo jelenov, Turistično kmetijo Soržev mlin, Šumečnik, Marovšek ali Hudičev graben. Poleg tega se lahko odpravite še na Zlati grič, v Mozirski gaj ali Logarsko dolino.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)