Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 63% popust za kopanje v bazenih s termalno vodo in postreženim kosilom!

od 9,90 €

Redna cena od 27,00 €

# / 6

Do 63% popust za kopanje v bazenih s termalno vodo in postreženim kosilom!

od 9,90 €

Redna cena od 27,00 €

Kopanje in vodna aerobika! Zdravilna termalna voda bazenov v Dobrni je znana že več kot 600 let, prijetne temperature vode pa bodo kot nalašč za prijetno sprostitev. Da bo brezskrben dan še bolj popoln vam bodo postregli še s kosilom. Po kopanju pa se lahko spoznate še s pestro okolico Dobrne, jamo Pekel ali Sonaravnimi vrtovi. 

Privoščite si celodnevno čofotanje v notranjih bazenih in se razmigajte z vodno aerobiko!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • kopanje v bazenih s termalno vodo v hotelu Vita**** v Dobrni
 • koriščenje vse dni v tednu
 • streženo kosilo v caffe & restavracija May v hotelu Vita (glavna jed, solata, sladica)
 • aerobika v vodi
 • brezplačni parkirni prostor v neposredni bližini hotelov

BAZENI hotelA vita****

Kopanje v bazenih s termalno vodo vas bo navdahnilo s pozitivno energijo. Podvodne masaže in whirpooli poživili. Vodni užitki v notranjih in zunanjih bazenih pa ostanejo v spominu vsem, malčkom in odraslim. Bazenski kompleks se nahaja v hotelu Vita, v tretjem nadstropju. Bazenski kompleks zajema notranji (32˚C) in zunanji bazen (28 -29˚C), otroški notranji in zunanji bazen (32˚C), notranji whirlpool (35–36 ˚C), teraso za sončenje in Pool bar (ponudba koktajlov, osvežilnih pijač, toplih in hladnih prigrizkov). Možnost obrokov tudi v hotelski restavraciji ali kavarni hotela.

KULINARIKA
Eleganten ambient in čudovit pogled na lepote kraja vas bosta popeljala v svet druženja in kulinaričnega uživanja. Bogata izbira okusov gastronomskih specialitet, izbranih in pripravljenih po tradicionalnih receptih, h katerim bodo postregli najkakovostnejša slovenska vina, vas bo navdušila.
Caffe & Restaurant May je namenjen tudi prijetnim druženjem ob pestrem večernem programu. Petki in sobote so namenjeni predvsem živi plesni glasbi. Za sladka razvajanja lahko izberete dnevno sveže sladice, torte, ki jih pripravljajo sami in so prilagojene posamezni sezoni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • uporaba bazenov s temperaturami od 28 do 32°C
 • kulinarično razvajanje v elegantnem ambientu Cafe & Restaurant May
 • vključeno okusno kosilo in slastna sladica
 • zdravilna termalna voda, ki so jo na Dobrni poznali že Rimljani
 • idealno sredstvo pri zdravljenju ginekoloških in uroloških obolenj
 • pomaga tudi pri zdravljenju bolezni in poškodb gibalnega sistema
 • zanimiva ponudba in ogled okoliških turističnih kmetij
 • obiščete lahko finsko, parno, IR in ledeno savno ter preizkusite vitaminski bar

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

600 let tradicije in kraji, ki človeka prevzamejo do te mere, da se želi vrniti. Dobrna je zagotovo kraj, kamor se boste radi vračali. Terme Dobrna že vrsto let navdušujejo s svojo sodobnostjo in tako se Dobrna ponaša z enim izmed najkvalitetnejših zdravilišč pri nas.

WELLNESS
Med raznovrstno ponudbo Term Dobrna spada tudi pestra wellness ponudba, v kateri lahko uživate v hotelu Vita. Gre za najmlajši hotel, kjer je vsa ponudba združena pod eno streho in za dobro počutje poskrbijo razvajanje v masažno lepotnem centru La Vita Spa & Beauty, bazeni s termalno vodo in Dežela savn. Obisk Medicinskega centra vas bo navdal z odličnostjo občutka, da ste nekaj postorili za svoje zdravje. V Deželi savn pa se lahko gostje sprostijo v številnih savnah - finski, parni, infra in ledeni, masažnih bazenih, pol-ogrevanih klopeh in vitaminskem baru.  

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Lotite se lahko športne aktivnosti in obiščete notranji fitness ali pa se odpravite na sprehod v 200 letni zdraviliški park. Otroci se bodo lahko zabavali v Otroškem mini klubu, kjer ustvarjajo v različnih kreativnih delavnicah, obiščejo otroški kino ali uživajo v otroškem disco večeru. V dobrem vremenu pa je Dobrna tudi idealno izhodišče za kolesarje. Destinacije so skoraj neomejene, od prelepe Savinjske doline z Mozirskim gajem in Logarsko dolino do Šmartinskega jezera in Celjskega gradu. Možnosti v okolici Term Dobrna je resnično ogromno.

KAM NA IZLET?
Terme Dobrna ležijo na odlični lokaciji za popestritev dneva z zanimivimi izleti. Lahko se odpravite na Šmartinsko jezero, umetno po nastanku, v neposredni bližini Celja, sredi travnikov in gozdov, je priljubljeno med sprehajalci, rekreativci in športniki. Lahko obiščete tudi Mozirski gaj, ki se razprostira na sedem hektarjev velikem prostoru. V gaju so negovane parkovne zelenice, cvetlične grede, obilje okrasnih grmovnic, voda in veliko etnografskih objektov z opremo iz podeželskega življenja in številne male živali. Ste ljubitelj vina? Potem je prava odločitev, da obiščete posestvo Škalce, kjer se ukvarjajo s pridelavo vina in grozdja. TUKAJ najdete širok izbor odličnih idej za izlete. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (274)