k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na celodnevno vstopnico za priljubljen bazen v Logatcu!

od 3,50 €

Redna cena od 0,00 €

# / 5
SAMO NA KUPONKO.SI

50% popust na celodnevno vstopnico za priljubljen bazen v Logatcu!

od 3,50 €

Privoščite si element življenja in prijetno čofotanje v urejenem bazenu v bližini Ljubljane! Plavalni bazen, dolžine 25m, je namenjen rekreaciji in programom organiziranih skupin. Otroški bazen z igralnim kotičkom razveseljuje najmlajše in družine z majhnimi otroki. Vsi pa se lahko razvajate še v vrtincih in mehurčkih masažnega bazena!

Odlično za rekreativne plavalce kot tudi za družine! Za najmlajše pa bo bazen popoln za učenje plavanja.

BAZEN LOGATEC

Bazen Logatec je prvič odprl svoja vrata v maju 2005 in kot osredji del GRC Zapolje znatno pripomogel k rasti plavalne zavesti v širši logaški okolici. V svoji nekajletni zgodovini je z bogatim obiskom dokazal, da z merami 25x8 metrov in globino od 80 do 120 cm izpolnjuje vse standarde in priporočila za učenje plavanja, ob tem pa ponuja odlične možnost rekreativnega plavanja in predvsem družinske zabave v vodi. Z otroškim bazenom globine 30 cm je še dodatno opremljen za premagovanje strahu ob prvih plavalnih izkušnjah, malčkom pa ponuja obilo veselja ob samostojni igri v vodi. Za sprostitev in regeneracijo pa poskrbi masažni bazen s temperaturo vode 34°C in prijetnimi zračnimi ter vodnimi curki.

V sklopu bazena delujejo tudi plavalni tečaji za otroke in odrasle, ki jih združujejo pod imenom Plavalna šola Ščuka.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • prijetno čofotanje v urejenem bazenu v bližini Ljubljane
  • možnost uživanja s prijatelji, družino ali boljšo polovico
  • bazen 25 x 8 m z globino od 80-120 cm in temperaturo vode 30°C
  • otroški bazen globine 30 cm je odličen za učenje plavanja malčkov
  • odlično za rekreativne plavalce kot tudi za družine
  • super ideja za aktivno preživet dan

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Družinam prijazno

Hiter nakup

VEČ O PONUDNIKU

K lepoti in zdravju ter ohranjanju vitkega telesa pripomorejo tudi notranje aktivnosti in storitve. Izgubljanje kalorij in krepitev mišic v družbi svojcev in prijateljev ter sklepanje novih poznanstev so najboljše kombinacije, ki vam jih ponuja podjetje Gregor Prezelj s.p., ki že od leta 2005 uspešno vodi in skrbi za Bazenski kompleks Logatec. 

SAVNE
Obnovljenem bazenu pa se pridružuje tudi pestra ponudba savn, kjer vam za popestritev ponujajo turško savno z barvnim oknom in vonjavami sadnih eteričnih olj, temno turško savno z vonjem eteričnih olj, klasično finsko savno, segreto na 90 stopinj Celzija ter dodanimi solnimi kamni, ki ozračje napolnijo z minerali in dodatno pripomorejo k blagodejnemu učinku na dihala. Ne sme manjkati tudi finska savna s 75 stopinjami in z dodanimi barvnimi žarnicami, ki v prostor prinašajo čarobnost ter nudijo izkušnjo kromoterapije. Na voljo pa je tudi kombinirana finska in infra savna v kateri združujejo toploto finske savne in terapevtske učinke infrardečega sevanja. 

MASAŽE
Osnovna oblika masaže, ki jo ponujajo je klasična švedska masaža, pri kateri z različnimi tehnikami sproščajo mišice in omogočajo popolno sprostitev telesa. Odpravlja napetosti v vratu in ramenih ter na ta način zmanjšuje občutek stresa, bolečino v križu, primerna je po športni aktivnosti ali preprosto za izboljšanje splošnega počutja. Vse bolj priljubljena pa je tudi masaža za nosečnice, ki poleg sprostitve vpliva tudi na zmanjšanje težav, povezanih z nosečnostjo – zastajanje vode v nogah, izboljša elastičnost kože kar zmanjša možnost nastanka strij, bolečine v ramenih in križu, predvsem pa pomeni pomiritev in čas zase. Masaža se lahko izvaja na trebuhu ali na boku, z mandljevim oljem brez dodatkov, sicer pa se terapevt prilagaja nosečnici, da ji je v času masaže kar se da udobno in prijetno.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (178)