HUDA CENA za Martinov izlet v Prekmurje z večerjo, zabavo in vključenim prevozom!

49,90 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

# / 8

HUDA CENA za Martinov izlet v Prekmurje z večerjo, zabavo in vključenim prevozom!

49,90 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Preživite Martinovo letos malce drugače in se odpravite na vzhod Slovenije, kjer martinovanje in stare običaje jemljejo zelo resno! Odpravi se na okušanje bučnega olja, obišči romantični Otok ljubezni s pravim plavajočim mlinom in uživaj v vožnji s starodavnim plovilom po reki Muri. 

Preživi Martinovo letos malce drugače in se odpravite na vzhod Slovenije, kjer martinovanje in stare običaje jemljejo zelo resno!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1-dnevni izlet v Prekmurje za 1 osebo (1 odrasla oseba ali 1 otrok)

  • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom
  • turistično spremljanje, organizacijo potovanja
  • DDV, vse cestnine, obisk oljarne z degustacijo
  • vožnja z brodom in ogled mlina na Muri,
  • ogled Plečnikove cerkve,
  • degustacija mošta ter martinova večerja (goveja in gobova juha z ajdovo kašo + pečena raca in puranji Orly, dušeno rdeče zelje, mlinci in krompir ter sladic ) s krstom mošta in živo glasbo
  • odhodi iz Ljubljane, Celja ali Maribora
  Preberi vse

  HUDA CENA

  49,90 €

  Vrnemo 0,25 €

Program izleta

Odhod izpred parkirišča na obračališču mestnega avtobusa na Dolgem mostu ob 9:00. Vstop potnikov v Celju in Mariboru.
Vožnja proti Prekmurju z vmesnimi postanki. Najprej se boste ustavili v eni izmed oljarn, kjer boste spoznali proizvodnjo ter dišeče izdelke tudi degustirali. Buče in bučno olje so že desetletja zaščitni znak regije. Pot boste nadaljevali proti vasicam ob reki Muri. Sledilo bo malo romantike – ustavili se bomo kraju ob reku Muri, ki ga imenujejo Otok Ljubezni. Tam si boste ogledali zadnji plavajoči mlin na Muri, se popeljali s starodavnim plovilom brodom in izvedeli, kdo so bili büjraši in kakšna je bila njihova vloga v starih časih.
Naslednji postanek bo v simpatični vasici Bogojina, kjer so domačini še posebej ponosni na farno cerkev, ki jo ljubkovalno imenujejo Bela golobica. Gre za eno najbolj samosvojih mojstrovin velikega mojstra Jožeta Plečnika. Med ogledom boste poslušali zanimive zgodbice z mojstrovega obiska dežele ob Muri.

Pot boste nadaljevali do neodkrite lepotice, kakor domačini danes imenujejo Bukovniško jezero. Obiskali boste energijski park in naredili spominsko fotografijo ob jezeru. Sledil bo obisk vinogradov, kjer vas bodo sprejeli lokalni vinogradniki in kletarji. Čas bo, da spoznate letošnji pridelek in ocenite kakovost mošta. Razigrani se boste podali proti eni izmed lokalnih ošterij, kjer bodo za nas pripravili pravo martinovo pojedino, zabavni krst mošta in živo glasbo.

V večernih urah bo sledil odhod proti domu, kamor se boste vrnili okrog polnoči.

V primeru slabega vremena se obisk Bukovniškega jezera prilagodi ali izpusti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • okusite dišeče bučno olje
 • ogled romantičnega kraja Otok ljubezni
 • vožnja s starodavnim plovilom brodom po reki Muri
 • ogled ene najbolj samosvojih mojstrovin Jožeta Plečnika
 • vključena martinova pojedina in zabavni krst mošta z živo glasbo

Potrebna je rezervacija

Preizkušen paket

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. 1 kupon velja za 1 osebo.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kuponi so unovčljivi na dan odhodov: 6.11. ali 13.11.2021

PRIJAVA NA IZLET

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail [email protected] (naziv izleta, datum potovanja,  šifra kupona, ime in priimek, vstopno mesto, kontaktni gsm) najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest.

POMEMBNO OBVESTILO

Prijava velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Nakup kupona brez posredovane prijave ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V kolikor ponudniku ne pošljete prijave na izlet, nimate pravice do odhoda in niste upravičeni do vračila kupnine.

Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji goHolidays.

OSTALI POGOJI

Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 17,99. leta), ki jo obračuna agencija goHolidays, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

 

Dodatni popust pri prijavnini za otroke do 17,99. leta se obračuna samo pri nakupu na spletni strani, pri nakupu na prodajnih mestih je prijavnina za otroke 10€/osebo.

 

Vstopna mesta:
Ljubljana - parkirišče Dolgi most ob 9:00
Celje - pred dvorano Zlatorog ob 9:45
Maribor – glavna avtobusna postaja na Mlinski ulici ob 10:30

 

Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov, minimalno število za zagotovitev termina je 45 potnikov.

 

Pri organizaciji in izvedbo potovanja bodo spoštovali navodila NIJZ glede bolezni Covid-19.

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)

Ceneje ne najdeš nikjer!