k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za izlet v razburljivi Gardaland z vključeno vstopnico!

od 41,30 €

# / 8
ISKANO

HUDA CENA za izlet v razburljivi Gardaland z vključeno vstopnico!

od 41,30 €

Svetovno znan park, ki leži ob čudovitem Gardskem jezeru, je zanimiv za obiskovalce vseh generacij in ponuja poleg adrenalinske zabave še pestro gostinsko ponudbo, številne predstave ter animacijo za otroke. Lanska investicija v atrakcijo Black Hole se je obrestovala, zato so letos pripravili novo atrakcijo Shaman, kjer boste v virtualni resničnosti lahko podoživeli svet ameriških staroselcev in njihove rituale! Nepozabna zabava čaka na vas!

Nora zabava! Obeta se vam nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina v znanem zabaviščnem parku v Italiji.

Program izleta

DNEVNO-NOČNI GARDALAND
Doživite nepozabni dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu, X-raptorju, Inferis in drugih atrakcijah. V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in naj se zabava prične! Posebej je treba poudariti, da je lanska novost nova atrakcija Oblivion – Black hole. Investicija je bila vredna več kot 10 mio dolarjev. Doživetje lahko bolje spoznate na dodani povezavi. V lanskem letu so odprli še Kung Fu Panda academy, ki popestri obisk parka najmlajšim obiskovalcem. Več lahko izveste o tem na povezavi.
Letos pa park predstavlja novo atrakcijo Shaman, kjer boste v virtualni resničnosti lahko podoživeli svet ameriških staroselcev, njihove rituale ipd.

Odhod iz Slovenije v jutranjih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone proti Gardskemu jezeru do končnega cilja. V parku so obiskovalcem na voljo štiri tematske vasice, tri zvrsti atrakcij (fantazijske, pustolovske in adrenalinske), trgovinice, restavracije in predstave. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujejo drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali zabavajo z ostalimi igrali in maskotami parka. Priporočamo obisk Hiše norosti, kjer je nemogoe mogoče ali si ogledali predstavo na ledu ali prestavo v gledališču parka, adrenalinski Blue Tornado, Atlantido, Dolino kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod, Top Spin ali prvi wing coaster na svetu X–RAPTOR … Polna mera zabave in adrenalina vas čaka – doživite jo z nami!

Odhod iz Gardalanda v primeru dnevno-nočne variante do 9. 9. okrog 23.30, za termine po 9. 9. pa ob 22.30 in v primeru Noči čarovnic okrog 0.00/0.30.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nepozaben dan razburljivega adrenalina in pustolovščin
  • tri vrste atrakcij - fantazijske, pustolovske in adrenalinske
  • Atlantida, Dolina kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod
  • adrenalinski užitki na Blue tornadu, X-raptorju, Inferis in drugih atrakcijah
  • za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu Fantasy Kingdom
  • najmlajši lahko obiščejo drevesno hišo zmaja Peteršiljčka
  • prvi wing coaster na svetu X–raptor in lanskoletna novost Black Hole
  • odlična ideja za nepozaben izlet z družino ali prijatelji, za vse generacije
  • pestra izbira restavracij, barov in trgovinic s številnimi spominki

Adrenalin

Družinam prijazno

Preizkušen paket

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)