Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za individualni obisk Istanbula z letalom v hotelu 4* do aprila 2022!

od 239,00 €

# / 7

HUDA CENA za individualni obisk Istanbula z letalom v hotelu 4* do aprila 2022!

od 239,00 €

Istanbul je mesto, ki nikoli ne spi, kozmopolitska metropola, kjer bo vsak našel nekaj, kar ga bo navdušilo, pa naj bo to romantika osvetljenih mostov, bogata zgodovina, gurmanske dobrote na tržnici ali v restavracijah, opojne dišave, nočno življenje ali umetnost barantanja na živopisnih tržnicah.

Vdihni eksotično atmosfero čarobnega mesta, ki povezuje Evropo in Azijo ter izjemne zgodbe svetovne zgodovine in veličastne arhitekturne dosežke!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v hotelu 4* v centru (v starem delu Istanbula)
 • 1x povratna letalska karta Ljubljana-Istanbul-Ljubljana (vključno z letališkimi taksami, skladno z voznim redom poletov)
 • unovčljivost na datume potovanja od 1.11.2021 do 27.04.2022
 • individualni odhodi so možni vsak dan skladno z voznim redom poletov, odvisno od razpoložljivih kapacitet
 • prijava je možna od 11.10. do 21.10.2021 oz. do zapolnitve mest!

program potovanja

DNEVI V ISTANBULU: ISTANBUL, ZNAMENITE TRŽNICE, KRIŽARJENJE PO BOSPORJU, OPOJNE VONJAVE ORIENTA
Pred vami bodo dnevi namenjeni raziskovanju enega od najbolj zanimivih mest na svetu. Predlagamo vam, da obiščete glavne mestne znamenitosti kot so Modra mošeja, cerkev Sv. Modrosti (Hagia Sofia - dolgo časa največja cerkev krščanskega sveta, kasneje spremenjena v mošejo, danes muzej), palača Topkapi (palača osmanskih sultanov, danes muzej z zbirkami porcelana, draguljev, orožja in drugih dragocenosti), nekdanji Hipodrom, podzemna cisterno Yerebatan Saray…

Lahko si boste ogledali veličastno mošejo Sulejmana Veličastnega, obiskali moderni del mesta Taxim, se spustili po ozkih ulicah starega mesta na obalo Zlatega roga do egiptovske tržnice začimb, kjer vas bodo prevzele vonjave Orienta – dišave, začimbe in vrvež trgovskega središča mesta.
Lahko se odločite za križarjenje po Bosporju, morski ožini med Evropo in Azijo in seveda ne pozabite obiskati znamenito pokrito tržnico Kapali čaršija, največjo na svetu, kjer se boste poskusili z orientalskim barantanjem, spili čaj ali kavo in se sprehajali med več kot 5000 trgovinicami, zlatarskimi delavnicami in prodajalnami spominkov, keramike, usnja, tekstila. Seveda je Istanbul tudi mesto, ki vas z lahkoto premami z nakupi. Predlagamo, da obiščete tudi Areno Sinan Erdem Sport, kjer se je odvijala nedavna slovenska košarkarska pravljica. Zvečer se sprehodite po starem delu mesta do Sultanahmeta, kjer boste lahko opazovali osvetljene minarete in palače nekdanje prestolnice treh imperijev. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odhodi z letalom vsak dan do aprila 2022
 • namestitev v hotelu s 4* v samem centru mesta
 • kozmopolitska metropola in mesto, ki nikoli ne spi
 • gurmanske dobrote na tržnici ali v odličnih restavracijah
 • presenetite drago osebo z razvajanjem v mestu, ki nikoli ne spi
 • obiščete glavne mestne znamenitosti kot so Modra mošeja, cerkev Sv. Modrosti
 • opojne dišave, živahno nočno življenje, umetnost barantanja na živopisnih tržnic

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)