HUDA CENA za avtobusni izlet v najstarejše slovensko mesto za noč čarovnic!

43,90 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

# / 7
V IZTEKU

HUDA CENA za avtobusni izlet v najstarejše slovensko mesto za noč čarovnic!

43,90 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Odpravi se na sprehod po mestu Ptuj, ki je bilo pomembno že v rimskih časih in se torej ponaša s skoraj 2000-letno tradicijo! Oglej si ptujski grad, mestno hišo, cerkev svetega Jurija in obišči vinsko klet v Ormožu. Na koncu pa te čaka še zgodnja večerja na turistični kmetiji ali gostišču.

Odpravi se na sprehod po mestu, ki je bilo pomembno že v rimskih časih in se torej ponaša s skoraj 2000-letno tradicijo!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1-dnevni izlet v Ptuj za 1 osebo (1 odrasla oseba ali 1 otrok)

  • avtobusni prevoz po programu
  • turistično spremljanje
  • obisk in ogled Ptujske gore
  • voden ogled Ptuja
  • ogled in degustacija v Ormoški vinski kleti (4 vzorci vina)
  • kosilo na eni izmed turističnih kmetij ali gostišču (juhi, 2 vrsti mesa, 2 prilogi, solata, sladica)
  Preberi vse

  HUDA CENA

  43,90 €

  Vrnemo 0,22 €

Program izleta

Odhod iz dogovorjenega mesta in vožnja v smeri Štajerske. Dopoldanski prihod na Ptujsko goro. Sprejeli nas bodo minoritski redovniki, ki danes skrbijo za drugo najpomembnejše slovensko romarsko središče. Kratek ogled notranjosti ene najlepših gotskih cerkva na Slovenskem – bazilike Marije Zavetnice. Cerkev se ponaša tudi z istoimenskim gotskim reliefom Marije Zavetnice s plaščem, ki velja za biser gotskega kiparstva pri nas. Sledi še kratka multivizija oziroma predstavitveni film o Ptujski Gori v besedi in sliki. S Ptujske Gore, od koder se nam ponuja čudoviti razgled na Dravsko polje in Haloze se odpravimo v naše najstarejše mesto, ki ga imenujemo tudi zakladnica tisočletij. 

Sprehod po mestu, ki je bilo pomembno že v rimskih časih in se torej ponaša s skoraj 2000-letno tradicijo, bomo pričeli na enem izmed mostov čez reko Dravo. Spoznali bomo najpomembnejše mestne znamenitosti: ptujski grad, mestno hišo, cerkev svetega Jurija, minoritski in dominikanski samostan, Orfejev spomenik itd. Ogled končamo na grajski ploščadi od koder je nepozabna panorama na Ptuj.

Sledi prostih čas za  ogled Pokrajinskega muzeja Ptuj-Ormož v grajskem kompleksu, ki je hkrati eden izmed največjih in najbolj obiskanih muzejev v Sloveniji. Lahko pa prosti čas izkoristite za  Po  za kavico v srednjeveškem mestnem jedru. Iz Ptuja se odpravimo proti Ormožu. Tam bomo obiskali vinsko klet. Nepozabni vodeni sprehod po kleti bomo zaključili seveda z degustacijo. V okolici Ptuja se odpravimo še do ene izmed turističnih kmetij, kjer naš izlet zaključimo s poznim kosilom oziroma zgodnjo večerjo. V večernih urah se bomo vrnili domov.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • pester izlet z ogledom številnih znamenitosti
 • oglej si notranjost ene najlepših gotskih cerkva na Slovenskem
 • vključena degustacija vin v Ormožu in večerja na turistični kmetiji
 • oglej si ptujski grad, mestno hišo, cerkev svetega Jurija in čudovito panoramo
 • poskrbljeno je tudi za avtobusni prevoz zato se lahko sprostiš v dobri družbi

Potrebna je rezervacija

Preizkušen paket

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. 1 kupon velja za 1 osebo.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kuponi so unovčljivi na dan odhoda: 31.10.2021

MOŽNA DOPLAČILA

8€ vstopnina v Ptujski grad za odrasle
3€ vstopnina v Ptujski grad za mladino
7€ vstopnina v Ptujski grad za upokojence

PRIJAVA NA IZLET

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail [email protected] (naziv izleta, datum potovanja,  šifra kupona, ime in priimek, vstopno mesto, kontaktni gsm) najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest.

POMEMBNO OBVESTILO

Prijava velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Nakup kupona brez posredovane prijave ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V kolikor ponudniku ne pošljete prijave na izlet, nimate pravice do odhoda in niste upravičeni do vračila kupnine.

Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji goHolidays.

OSTALI POGOJI

Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 17,99. leta), ki jo obračuna agencija goHolidays, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

 

Dodatni popust pri prijavnini za otroke do 17,99. leta se obračuna samo pri nakupu na spletni strani, pri nakupu na prodajnih mestih je prijavnina za otroke 10€/osebo.

 

Vstopna mesta:
Ljubljana - parkirišče Dolgi most ob 8:00
Celje - pred dvorano Zlatorog ob 9:00
Maribor – glavna avtobusna postaja na Mlinski ulici ob 9:50

 

Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov, minimalno število za zagotovitev termina je 45 potnikov.

 

Pri organizaciji in izvedbo potovanja bodo spoštovali navodila NIJZ glede bolezni Covid-19.

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)

Ceneje ne najdeš nikjer!