Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za all inclusive oddih v hotelu s sanjsko plažo, ki je oddaljena 250 m!

od 601,00 €

# / 9
Ugodna potovanja V Egipt
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za all inclusive oddih v hotelu s sanjsko plažo, ki je oddaljena 250 m!

od 601,00 €

Priljubljen počitniški hotel je obkrožen z rajom za snorkljanje! Do dolge zasebne peščene plaže vodi skozi park in bazenski kompleks 250 m dolga sprehajalna pot, do osupljivega koralnega grebena pa sta speljana dva pomola. V bližnjem pristanišču vas pričakujejo različne trgovinice in bari. Gastronomsko ponudbo pa zaokrožujejo glavna restavracija Lagoon, à la carte restavracija, lokal s ponudbo vodnih pip in štirje bari.

Umetna laguna z morsko vodo ter vodni park z dvema vodnima toboganoma, počasno reko in piratskim mostom!

Port Ghalib Resort ****

HOTEL
Priljubljen počitniški hotel z 292 sodobnimi sobami leži ob sestrskem hotelu SIVA PORT GHALIB. Do dolge zasebne peščene plaže vodi skozi park in bazenski kompleks 250 m dolga sprehajalna pot. Do osupljivega koralnega grebena sta speljana dva pomola. Za večje udobje svetujejo uporabo čevljev za v vodo. V bližnjem pristanišču vas pričakujejo različne trgovinice in bari.

SOBE
SOBA S POGLEDOM NA PARK za 2 odrasli osebi + 1 pomožno ležišče (30 m2)
Soba ima prho, WC, sušilec za lase, telefon, satelitsko televizijo, hladilnik, možnost priprave kave ali čaja, dostop do interneta (z doplačilom) in klimatsko napravo.

Na povpraševanje: SOBA S POGLEDOM NA LAGUNO za 2 odrasli osebi + 1 pomožno ležišče  (34 m2)
Soba je enako opremljena kot soba s pogledom na park, le da je ta soba obrnjena proti laguni. 

BAZENI
V velikem parku je porazdeljenih več zgradb, umetna laguna z morsko vodo ter manjši vodni park z dvema vodnima toboganoma, počasno reko in piratskim mostom. Ob bazenu, v laguni in na plaži brezplačni, ležalniki, senčniki in kopalne brisače.

PLAŽA
250 m stran od hotela je dolga zasebna peščena plaža. 

AKTIVNOSTI
Na voljo je tenis, namizni tenis, biljard, mini golf (ena ura na dan) in tekaška steza (1,7 km). Z doplačilom: izposoja kajakov. Na plaži je tudi šola potapljanja Emperor Divers s ponudbo »PADI in SSI« (lokalni ponudnik). Odpravite se lahko tudi v dobro opremljen fitnes v sosednjem hotelu Palace Port Ghalib. Zvečer se odvijajo različne predstave in živa glasba.

KULINARIKA
Gastronomsko ponudbo zaokrožujejo glavna restavracija Lagoon, à la carte restavracija, lokal s ponudbo vodnih pip in štirje bari. A la carte restavraciji Cardamom in Fatoush z doplačilom.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • plaža neposredno ob hotelu
  • V bližini so različne trgovinice in bari
  • brez doplačila za božično in silvestrsko večerjo
  • lokal s ponudbo vodnih pip
  • vodni park z dvema vodnima toboganoma, počasna reka, piratski most..
  • Lagoon in à la carte restavracija ter štirje bari
  • zvečer različne predstave in živa glasba
  • tenis, namizni tenis, biljard, mini golf, tekaška steza ...

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Izjemen razgled

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

MARSA ALAM
Prvotna ribiška vasica Marsa Alam na jugu Egipta je posebej primerna za vse, ki bi se radi spočili in se potapljali. Tukaj je še vedno veliko neokrnjenih potapljaških paradižev, ki skrivajo zaklade Rdečega morja. Z izjemno gorsko kuliso v ozadju, sanjskimi peščenimi plažami, turkizno modro vodo in izjemnimi koralnimi grebeni so ustvarjeni vsi pogoji, ki zagotavljajo nepozabne počitnice. Hotelski kompleks Port Ghalib je od letališča oddaljen približno 15 minut z avtom. 

Rdeče morje je idealen kraj za pridobivanje prvih potapljaških izkušenj. Neverjetna raznolikost koral, tropskih rib in razbitin v naravnih grebenih Rdečega morja so razlog, da je Egipt eden najlepših počitniških ciljev potapljačev. Raziskovanje pisanih ribic, lebdenje med koralnimi grebeni, raziskovanje razbitin ali plavanje s tokom, vse to in še več spremeni potapljanje v Egiptu v nepozabno doživetje. Na voljo so številne šole potapljanja, ki so bodisi v hotelih ali v potapljaških centrih. 

IZLETI
V Marsa Alam vam ponujajo številne možnosti za izlete, ki bodo vaše počitnice spremenili v nepozabno doživetje:
- Modra vožnja: poldnevni izlet, 2 potopa s snorkljem iz čolna, vključena izposoja opreme, kosilo, brezalkoholne pijače
- Luxor: enodnevni izlet z avtobusom. Dolina kraljev, vožnja po Nilu, tempelj kraljice Hačepsut, tempelj Karnak, Memnova kolosa, tovarna alabastra, vključene vstopnine in kosilo.
- Katamaran: odhod zjutraj, izlet traja približno 5 ur in vključuje 2 potopa s snorkljem, izposojo opreme, brezalkoholne pijače in prigrizke ali ob sončnem zahodu in vključuje pivo, vino, prigrizke in brezalkoholne pojače
- Quad safari: vožnja do beduinske vasi, vključena izposoja naglavne rute, očal in brezalkoholna pijača
- Supersafari: Jeep, štirikolesnik, jahanje kamel, obisk beduinske vasi, opazovanje zvezd, sončni zahod s vključeno večerjo iz žara, brezalkoholne pijače in orientalska predstava
- Satayah: celodnevni izlet z dvema potopoma s snorkljem iz čolna, kosilo in brezalkoholne pijače, plavanje

EGIPT
Egipt, mogočna zakladnica zgodovine, je velika in hkrati gospodarsko najpomembnejša država Severovzhodne Afrike, ki se močno naslanja na Bližnji Vzhod; ne le po religiji, kulturi in načinu življenja, temveč tudi v geografskem smislu, saj je ravno Sinajski polotok vez med največjima celinama našega planeta, Azijo in Afriko Počitniški predstavnik vam bo razkazal deželo faraonov, kot je še niste doživeli. Ob Nilu z mogočnimi templji, ali v nepozabni naravi na Sinajskem polotoku, navdušeni boste nad raznolikostjo Egipta.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)