Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 5 ali 8-dnevne počitnice na Sardiniji z vključeno letalsko karto!

od 529,00 €

# / 8

HUDA CENA za 5 ali 8-dnevne počitnice na Sardiniji z vključeno letalsko karto!

od 529,00 €

Za vse sladokusce kristalnega morja, odlične hrane in italijanskega uživaštva. Nekoč celina, danes pa samostojen otok s hribi in rodovitnimi gozdovi v notranjosti ter fantastičnimi plažami okoli otoka. Primerna je tako za kratek oddih kot za daljše počitnice. Priporočamo najem avta, da boste še bolj neodvisni.

Sardinija s svojimi plažami zasije šele takrat, ko uspemo pobegniti tistim tipičnim in najbolj obiskanim.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 1x povratna letalska karta Benetke (Treviso) – Cagliari – Benetke (Treviso) z vključenimi letališkimi taksami
 • 1x kos ročne prtljage (dimenzije: 40 cm x 20 cm x 25 cm)
 • odhodi iz Benetk (Treviso): vsak dan, razen sreda in nedelja
 • 1x priročen zemljevid otoka

SARDINIJA

MESTA IN VASICE
Če iščete slikovitost in barvitost v krajih, na Sardiniji ne boste razočarani. Priporočamo obisk manjših mest (Bosa, Brunei, Lanusei, Castelsardo), a tudi večjim mestom prav nič ne manjka – Alghero slovi kot najlepše Sardinsko mesto. Cagliari pa je glavno mesto.

PLAŽE
Sardinija s svojimi plažami zasije šele takrat, ko uspemo pobegniti tistim tipičnim in najbolj obiskanim. Nekatere manjše zalivčke, je moč doseči le s čolni, druge peš… Nam ena najljubših pa zagotovo Cala in odročni zalivčki na rtu Carbonara.

MUZEJI
Mamoiada in Orgosolo sta dva kraja, ki se nahajata v osrčju otoka, v provinci Nuoro. Orgosolo je znan po svojih čudovitih Muralesih (okoli 150), Mamoiada pa zaradi svojih tradicionalnih karnevalskih mask: vse lahko odkrijete in obiščete muzej sredozemskih mask.

KULINARIKA
Italija je znana po svoji odlični kulinariki. Poskusite njihove tradicionalne jedi in uživajte ob okusih dnevno svežih morskih dobrot, okusne pice, sladoledi, dišeča kava, ovčji ter kozji sir, lokalno pivo.

OSTALE ZNAMENITOSTI

 • Neptunove jame: v Algheru, 6 km podzemnih jam s svežo vodo. Dosegljivi z ladjico in preko 600 stopnic; da o razgledih ne govorimo…
 • Madalena arhipelag: sestavlja jih 7 otokov (UNESCO); možnost celodnevnega izleta z ladjico za ljubitelje morja, raziskovalce in ljubitelje miru in peščenih plaž.
 • Orosei zaliv: Znan po jamah Bue Marino, izdelanih iz stalaktitov in stalagmitov, ki se odražajo v vodi, kar nam daje čudovit trik svetlobe. Kraji v zalivu so poznani po svojih kulinaričnih mojstrovinah, ročnih delih in arheoloških območjih, (Tiscali in Serra Orrios, Supramonte, gozdovi Suttaterra in Ghivine, najglobji kanjon Su Gorroppu in plaže: Cala Mariolu, Cala Sisine, Cala Goloritzè, Cala Biriola, Cala Fuili, Cala Luna.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • edinstven city-break na svetovno znani Sardiniji
 • italjani so znani po odlični hrani
 • odlične plaže
 • simpatična in slikovita manjša mesteca
 • vključene letališke takse

Odličen nakup

Pameten nakup

Hiter nakup

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (219)