Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 4-dnevno potovanje z vključeno letalsko karto v sončno Valencijo!

289,00 €

# / 5
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za 4-dnevno potovanje z vključeno letalsko karto v sončno Valencijo!

289,00 €

Valencija ali »mesto rož« je tretje največje špansko mesto, dom slavne »paelle« in največjega akvarija v Evropi. Mesto, kjer se boste lahko sprehodili skozi skrivnostne in barvite ulice in trge, okušali vrhunsko lokalno kulinariko, preživeli dan na plaži ali pa se kaj novega naučili v Mestu umetnosti in znanosti. 

Obiščite mesto, ki je dom slavne »paelle« in največjega akvarija v Evropi. Vključena nočitev z zajtrkom!

CITY BREAK - VALENCIJA

Predlogi za ogled mestnih znamenitosti:
- LONJA (Llotja de la Seda): pozno gotska stavba zgrajena konec 15.stoletja v kateri so nekoč trgovali z vzorci svile. Zaradi gotske arhitekture in njenih zavitih stebrov, jo je UNESCO leta 1996 uvrstil na seznam svetovne kulturne dediščine.
- Mestni trgi (Plaza de la Reina, Plaza Redonda, Plaza Lope de Vega,…), kjer se lahko ohladite v senci drevesnih nasadov, se sprehodite med pisanimi zgradbami in okušate pestro kulinarično ponudbo kavarn in restavracij.
- Stolnica (Iglesia Catedral-Basílica Metropolitana de la Asunción de Nuestra Señora de Valencia) je gotska stavba zgrajena med 13. in 15.stoletjem v kateri na ogled stoji Sveti gral in katerega naj bi Jezus pil vino na zadnji večerji.
- Centralna pokrita tržnica (Mercado Central): prepustite se slikoviti pokriti tržnici in poskusite sveže morske sadeže, mesne izdelke (klobase, velikanski zrezki), lokalno pridelano sadje in zelenjavo, vino in sladki izbor.
- Mesto umetnosti in znanosti (Ciudad de las Artes y las Ciencias): v kompleksu boste na 350.000 km2 našli Muzej znanosti, Operno hišo, Oceanografski muzej, 3D kino in največji akvarij v Evropi
- Stadion prvoligaškega nogometnega kluba Valencia CF
- Biopark: eden najboljših živalskih parkov na svetu
- Obisk predstave flamenka
- Vrhunska kulinarika: paella, tappas, jedi iz fižola, artičoke, pršut,lokalna zelenjava in sadje, vino, sokovi, koktejli…
- Mestne plaže: La Malvarrosa, Playa las Arenas, Playa Cabanyal, Playa de Patacona.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • obiščite mesto, ki je dom slavne »paelle« in največjega akvarija v Evropi
  • okusite vrhunsko lokalno kulinariko ali preživite dan na plaži
  • vključena nočitev z zajtrkom in povratna letalska karta
  • Valencija je mesto umetnosti in znanosti
  • sprehodite se skozi skrivnostne in barvite ulice ter trge

Dolga veljavnost kupona

Potrebna je rezervacija

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (213)