k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 4 ali 5-dnevne počitnice na Siciliji z vključeno letalsko karto!

od 249,00 €

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za 4 ali 5-dnevne počitnice na Siciliji z vključeno letalsko karto!

od 249,00 €

Na vsakem koraku prijazni in gostoljubni domačini, za brbončice vrhunska vina, sveža morska hrana, agrumi ter za ljubitelje umetnosti mešanica grških, rimskih in ostalih arhitektur, ki vas zagotovo ne bodo pustili ravnodušne. Potovanje po Siciliji je zagotovo eno bolj umirjenih, a vznemirljivih. Ponuja številne zgodovinske znamenitosti, krasne plaže, očarljive ulice, pregrešno dobro hrano in seveda Etno.

Sicilija ponuja številne zgodovinske znamenitosti, krasne plaže, očarljive ulice, pregrešno dobro hrano in seveda Etno.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 1x povratna letalska karta Benetke (Treviso) – Catania– Benetke (Treviso) z vključenimi letališkimi taksami
 • 1x kos ročne prtljage (dimenzije: 40 cm x 20 cm x 25 cm)
 • odhodi iz Benetk (Treviso): vsak dan

SICILIJA

ZNAMENITOSTI

 • Vulkan Etna: najvišji delujoči vulkan v Evropi in eden najbolj aktivnih na svetu. Ima štiri aktivne kraterje. Nahaja se v bližini mesta Catania. Uvrščen je na seznam svetovne dediščine pri organizaciji UNESCO.
 • Agrigento: najstarejše mesto Sicilije. Na tem območju je nekoč stalo deset antičnih templjev, ostanke devetih pa lahko občudujemo še danes. Dolina templjev (Valle dei Templi) je uvrščena na seznam svetovne dediščine UNESCO. Poleg antične arhitekture najdemo v Agrigentu tudi srednjeveško četrt, arheološki park in arheološki muzej.
 • Taormina: leži na 250m visoki terasi nad Ionskim morjem na vzhodnem delu Sicilije in ima enega najlepših pogledov na celotnem otoku. Prav tako leži v senci vulkana Etna in je lahko odlična kombinacija dnevnega izleta.
 • Greco Teatro: grško-romanski teater, odlično ohranjen ter z prednostno lokacijo na hribu, ki nudi razglede tudi na Etno. V poletnih mesecih v teatru pogosto potekajo koncerti.
 • Palermo: glavno mesto Sicilije in najbolj živahno doživetje tega otoka. Tu boste začutili pravi italijanski temperament, vzkipljivost in se na trenutke vprašali ali ste se znašli v katerem izmed mafijskih filmov. Največja znamenitost mesta je palača normanskih kraljev s Palatinsko kapelo. Obisk tržnice

KULINARIKA
Italija je znana po svoji odlični kulinariki. Poskusite njihove tradicionalne jedi in uživajte ob okusih dnevno svežih morskih dobrot, kjer uporabljajo sveže sestavine iz morja, eksotične začimbe, paradižnike, olive in olivno olje, mandlje, jasmin itd.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • svetovno znana Sicilija
 • obiščite najvišji delujoči vulkan v Evropi - vulkan Etna
 • obiščite Taormina, ki nudi čudovit razgled
 • simpatična in slikovita manjša mesteca
 • vključene letališke takse
 • poskusite slastno Italijansko kulinariko

Odličen nakup

Dobro počutje

Hiter nakup

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (182)