Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 2-dnevni adventni izlet v skrivnostne Benetke in romantično Verono!

od 65,90 €

# / 8

HUDA CENA za 2-dnevni adventni izlet v skrivnostne Benetke in romantično Verono!

od 65,90 €

Obiščite dve lepotici severne Italije, ki sta v prazničnem času še bolj romantični. Naj vas navduši skrivnostno in prelepo mesto na vodi, kjer se je nekoč sprehajal legendarni lomilec ženskih src Casanova. V Veroni se dotaknite kipa Julije in morda se vam bo izpolnila skrita želja. 

V adventnem decembru si privošči pravi italijanski capuccino pod arkadami na trgu Sv. Marka, kjer sta nekoč posedala lord Byron in Charles Dickens!

Program izleta

1. DAN
Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah. Z avtobusom se bomo pripeljali do Punte Sabbioni in nadaljevali pot z ladjico vse do neposredne bližine trga Sv. Marka. Ogled glavnih znamenitosti – most vzdihljajev, Doževa palača, urni stolp, prokuratorije, sprehod do mostu Rialto, ogled tržnice ... Nekaj časa za samostojne oglede, nakupe in morda kosilo. Za bolj radovedne pa je na voljo (doplačilo) še panoramska vožnja z ladjico do otokov Murano in Burano. Prvi je znan po delavnicah stekla – eno boste seveda tudi obiskali, drugi velja za morda najlepši predel starodavnega mesta. Okoli 19h bo sledila vožnja do hotela in nočitev.

2. DAN
Po zajtrku se bomo odpravili proti enemu najlepših in najbolj romantičnih mest na svetu. Verona, nekoliko večja od Ljubljane, leži ob reki Adiži. Po prihodu si bomo ogledali to romantično mestece: trg Bra z Areno - enim največjih ohranjenih rimskih amfiteatrov, trg Erbe s tradicionalno tržnico, trg Seniorjev ... sprehodili se bomo tudi do Julijine hiše z znamenitim balkonom, kjer se bomo spomnili ljubezenske zgodbe med Romeom in Julijo. Po ogledu bomo imeli nekaj prostega časa za samostojno kosilo in nakupe. Domov bomo prispeli pozno zvečer.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vožnja z ladjico do trga Sv. Marka v Benetkah
  • ogled Mosta vzdihljajev, mosta Rialto, Doževe palače, urnega stolpa
  • ogled Procuratie Vecchie: sedež uprave Beneške republike v 16. stoletju
  • možnost vožnje z ladjico do otoka Murano in Burano
  • v Veroni ogled trga Bra z Areno, ki je eden izmed največjih amfiteatrov
  • ogled Julijine hiše z znamenitim balkonom in spomin na njuno zgodbo
  • ogled trga Erbe s tradicionalno tržnico in trga Seniorjev
  • čas za samostojne oglede obeh prikupnih mestec, za nakupe in kosilo
  • celoten izlet bo spremljalo zanimivo slovensko vodenje

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (77)