k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Silvestrovanje v Črni gori! HUDA CENA za 5-dnevni novoletni izlet v Budvo!

od 155,00 €

# / 9

Silvestrovanje v Črni gori! HUDA CENA za 5-dnevni novoletni izlet v Budvo!

od 155,00 €

Budva je biser črnogorskega primorja in v prednovoletnem času tudi središče najbolj pestrega dogajanja v tem delu Mediterana! Nikjer drugje v tem delu ne bo boljše in večje zabave, kot bo zabava v Budvi. Čakajo vas atraktivne glasbene skupine, mediteranski glasbeni orkester z opernimi solisti, diskoteke s programom, lokali z balkanskimi specialitetamiin še in še! 

Popoln novoletni oddih v mestu z bogato kulturo, odlično kulinariko in prijaznimi ljudmi ter najboljšo zabavo!

Program izleta

1.dan, 29.12.2018 (MB, CE, LJ, NM)
Pozdrav naše ekipe, nočna vožnja.

2. dan, 30.12.2018 (DUBROVNIK-BUDVA)
Jutro nas bo pozdravilo v dolini Neretve, pričakal nas bo tudi Zvonko z dobrodošlico in mandarinami. Na poti proti Budvi se bomo na kratko ustavili tudi v Dubrovniku- mestu iz kamnitih kock. Časa ne bo veliko, pa vendarle ravno prav, da bomo z lokalnim vodnikom na hitro spoznali vse najpomembnejše točke, popili kavo in pogledali, kam se bomo spet vrnili. Popoldanski prihod v Budvo in namestitev. Večerno dogajanje…

3. dan, 31.12.2018 (BUDVA)
Polona vabi na spoznavni ogled Budve po zajtrku 31.12. ob 10:00. Na sprehodu in poti proti staremu mestu boste spoznali vse najpomembnejše točke. Dobimo se pred Vilo Ljubanovič, naš gostitelj in lastnik objekta Dragan Ljubanovič pa bo verjetno dodal še kakšno zanimivo informacijo.
Popoldanske priprave na najdaljšo noč. Tisti , ki ste rezervirali silvestersko večerjo in dva dodatna obroka/z bonom lahko koristite kosilo ali večerjo/ ste se zagotovo dobro odločili, saj boste predvsem 31.12. uživali v odlični kulinariki, glasbi, restavracija ob morju pa je tudi v bližini prizorišč.

4. dan, 1.1.2019 (BOKA KOTORSKA) 
Po poznem zajtrku gremo na fakultativni izlet “Velika črnogorska tura”: z avtobusom in našim vodnikom se bomo zapeljali v Cetinje, nekdanjo prestolnico Črne gore, kjer boste spoznali bogato zgodovino Črnogorcev. Kot pravijo oni, se vam bodo oči in srce napolnili s pokrajino, ki je razkošna in skopuška, siromašna in blagodejna… V Njeguših se suši in dimi največ pršutov in tam si bomo privoščili prigrizek.
Nato se bomo po atraktivni panoramski cesti, kjer nam bodo odpirali dih jemajoči pogledi, spustili v KOTOR, mesto pod zaščito Unesca. Z domačinom bo pripravljen ogled srednjeveškega jedra: mestna vrata, urni stolp s sramotilnim stebrom, katedrala… Sledi nadaljevanje vožnje ob zalivu Boke Kotorske do Perasta. Med vožnjo bomo uzrli umetni otoček »Gospa od Skrpelja« in otok Sv. Djorde, do koder se bomo popeljali s čolnom. Pot nas bo vodila mimo Risnja nazaj na trajekt in proti Budvi..
Popoldne oz. večer bo spet zanimivo pred starim mestom.

5. dan, 2.1.2019 (POVRATEK PROTI DOMU)
Postanek v dolini Neretve. Poizkušanje mandarin in darov narave, nakupi… Prihod domov v poznih večernih urah.

NOVOLETNO DOGAJANJE NA PROSTEM
Ob starem mestu, le dobrih 300 m od naše »baze« – restavracije Zeleni gaj.
Na trgu v starem mestu je glavno prizorišče, kjer se odvijajo koncerti popularnih skupin in zabavni program. Tam vsako leto pripravijo vrhunsko zabavo, najboljšo na Balkanu, kar se odraža tudi v navdušenju množic, ki vsako leto obiščejo Budvo v novoletnem času.
Bogat program z znanimi izvajalci zabavne glasbe imajo tudi v številnih hotelih in lokalih. Zabave vseh vrst v klubih, v našem objektu Zeleni Gaj pa bo tudi živa glaba.

NAMESTITEV
Vila Ljubanovič in Salus 3*: cca. 400 m do plaže, 500 m do starega mesta, cca. 600 m do restavracije Zeleni gaj. Sobe lepo opremljene, klima gretje, minibar, SAT TV…

RESTAVRACIJA ZELENI GAJ
Nahaja se na sami obali, cca. 400 m od starega mesta, idealno za uživanje ob kavi, za odhod na zabavo v staro mesto. Imajo odlično in raznovrstno hrano, pripravljajo tudi silvestrsko večerjo… Zajtrk (med 8.00 in 11.00 ) in kosilo ali večerja (lahko izbirate eno ali drugo, če ste doplačali pol penzion). Za kosilo ali večerjo poleg juhe lahko izbirate med 4 glavnimi jedmi. Priporočamo doplačilo za silvestrsko večerjo (aperitiv, hladna predjed, čorba, topla predjed, silvestrski krožnik narodne kuhinje, solata, polnočna čorba, glasba v živo), najbolj idealna kombinacija, saj lahko med praznovanjem obiščete osrednji zabaviščni prostor ob starem mestu in se spet vrnete na toplo).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • silvestrska destinacija številnih Slovencev željnih zabave!
  • obilo nore zabave na prostem, v diskotekah in v lokalih
  • nekoč majhno ribiško mestece, danes središče črnogorskega turizma
  • mesto, kjer novoletno praznovanje traja kar 4 dni
  • priložnost za turistične oglede Budve in okolice
  • možen dodaten izlet na Cetinje in Kotor proti doplačilu
  • nepozabno silvestrovanje, ki se ga boste še dolgo spominjali
  • ogled znamenitega obmorskega Dubrovnika

Odličen nakup

Prijazna postrežba

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija Ojla z novim letom vstopa v 10 leto delovanja, na 28 let podlage z agencijo Dober Dan. Je specialist za južno Dalmacijo, poleg standardnih počitniških ponudb organizira tudi številne izlete v vseh letnih časih. TA Ojla pripravlja tudi posebne programe Savinjske doline  v povezavi s fontano piv v Žalcu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (304)