k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Predbožična prestolnica! HUDA CENA za 3-dnevni adventni izlet v Budimpešto!

109,90 €

prodani

Prodanih 26 kuponov

# / 5

Predbožična prestolnica! HUDA CENA za 3-dnevni adventni izlet v Budimpešto!

109,90 €

prodani

Prodanih 26 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Budimpešta je zaradi svoje bogate in pestre ponudbe znana kot ena najbolj priljubljenih prazničnih destinacij Evrope. Iz leta v leto se mesto bolj potrudi z raznovrstno predbožično ponudbo na mnogih trgih mestnega jedra. Avenija Andrassy je nepozabno okrašena in vredna ogleda. Sproščeno vzdušje, manj gneče kot na rivalskem Dunaju in bolj dostopne cene so adut, ki vas vabi, da se odpravite v lepotico ob Donavi.

Privoščite si kar tri dni obiska ene arhitekturnega bisera srednje Evrope in si oglejte enega največjih božičnih sejmov na Vorosmarty-jevem trgu!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  3-dnevni izlet v Budimpešto za 1 osebo (1 odrasla oseba ali 1 otrok)

  • 2x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v hotelu 3* (npr. Amadeus 3*, Alfa Art 3*, Pest inn 3* ali nečim podobnim)
  • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom na navedeni relaciji
  • pristojbine in cestnine ter parkirnine
  • slovensko spremstvo in organizacija izleta
  • ogledi po programu (zunanjščine)
  • osnovno nezgodno zavarovanje in DDV
  • odhodi iz Ljubljane, Celja, Maribora ali Murske Sobote
  Preberi vse

  HUDA CENA

  109,90 €

  Vrnemo 0,55 €

Program izleta

1. DAN
Zjutraj odhod avtobusa iz Slovenije in nadaljevanje vožnje po vstopu na Madžarsko ob južni obali Blatnega jezera do Budimpešte. Madžarski prestolnici pravijo tudi lepotica ob Donavi, predvsem zaradi slikovite lege ter veličastne arhitekture, ki ji daje poseben pečat zlato obdobje mesta v drugi polovici 19. stoletja. Po prihodu se bomo najprej podali na peštansko stran mesta preko znamenitega Elizabetinega mostu. Vožja do Trga Herojev, ki je lociran v čudoviti okolici slikovitega mestnega parka. Sledi odhod proti strogemu mestnemu jedru in znameniti ulici Vaci, ki velja za srce mesta. Mestno središče je najlepše ravno v adventnem času, ko so stojnice polne klobasic, kuhanega vina, groga, darilc in drugega predbožičnega blaga. Prosit čas za samostojne oglede, kosilo, obisk stojnic in morda skok do nepozabne pokrite tržnice.

Nato sledi avtobusni ogled ostalih mestnih znamenitosti – vožnja mimo Parlamernta do veličastne Štefanove katedrale, ki navduši vedno znova še tako zahtevnega obiskovalca. Nastanitev v hotelu pozno popoldne. Zvečer priporočamo, da odpravite z nami na Etno večer s plesom, glasbo in večerjo v čardi, kakor imenujemo tradicionalne madžarske restavracije. Besede kot so čardaš, cimbale po tem večeru več ne bodo neznanka za vas.

2. DAN
Po zajtrku se bomo odpravili čez verižni most na grajski grič, kjer je Matjaževa cerkev, Ribiška trdnjava in grajska palača in od koder je čudovit razgled na Budimpešto.
Popoldne se lahko z nami odpravite do enega najlepših mest na Madžarskem do baročnega bisera Szentendre-ja (doplačilo). Mesto, ki so mu dali pečat priseljenci iz Dalmacije in Srbije, ki so v 16.stol bežali pred Turki. Sprehod po slikovitih ulicah in prosti čas za nakupe na božičnem sejmu. Vrnitev v Budimpešto in čas za samostojno raziskovanje predbožičnih sejmov. 

3. DAN
Po zajtrku imate najprej možnost proti doplačilu, da si mesto ogledate še z druge perspektive. Vabimo vas, da se odpravite na panoramsko vožnjo z ladjco od Margaretinega otoka, pod vsemi pomembnimi mostovi, mimo pročelja parlamenta in pod znamenito Citadello... Sledi vrnitev v center mesta. Odpravili se bomo proti židovski četrti. Sprehodili se bomo od Velike sinagoge na tobačni ulici do Kraljevske ulice z bogato in raznovrstno kulinarični ponudbo ter številnimi stojnicami v pasažah. Videli bomo tudi spominski park holokavstva in več izvedeli o bogati zgodovini židovske Budimpešte. Nekaj prostega časa za kosilo, skok da katerega izmed nakupovalnih centrov ali katerega izmed muzejev, nato pa odhod proti Citadelli, panoramski razgled in zadnja fotografija ter odhod proti domu. Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • kar tri dni obiska ene najlepših evropskih prestolnic!
 • lepotica ob Donavi s prekrasnimi palačami, cerkvami in živahnimi trgi
 • mesto z največ stavbami na seznamu Unesca za Rimom in Parizom
 • ogled parlamenta, Citadelle, Margaretinega otoka, Štefanove katedrale ...
 • nudi neskončne urejene plaže in pestro gostinsko ponudbo
 • presenetite družino z družinskim izletom
 • praznični čas zaznamuje sproščeno vzdušje
 • raznovrstna predbožična ponudba na mnogih trgih mestnega jedra

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov ter jih tudi podarite.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv na dan odhoda: 7.12 ali 21.12.2018.

MOŽNA DOPLAČILA NA IZLETU

24 €/osebo Etno večer v čardi z večerjo, plesom in živo glasbo
15 €/ otroka do 11,99. leta Etno večer v čardi z večerjo, plesom in živo glasbo
12 €/osebo 1-urna panoramska vožnja z ladjico
6 €/otroka do 17,99. leta 1-urna panoramska vožnja z ladjico
11 €/osebo za izlet v Szentendre z lokalnim vodnikom

PRIJAVA NA IZLET

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail info@goholidays.si (šifra kupona, ime in priimek, dan odhoda ter kontaktni gsm) najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest.

POMEMBNO OBVESTILO

Prijava velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Nakup kupona brez posredovane prijave ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V kolikor ponudniku ne pošljete prijave na izlet, nimate pravice do odhoda in niste upravičeni do vračila kupnine. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji goHolidays.

Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.

OSTALI POGOJI

Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 17,99. leta), ki jo obračuna agencija goHolidays, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

 

Vstopna mesta:

Maribor – glavna avtobusna postaja na Mlinski cesti ob 5:45

Celje - pred dvorano Zlatorog ob 5:00

Ljubljana - parkirišče Dolgi most ob 4:00

Murska sobota – parkirišče Tuš center na Bakovski ob 6:20

 

Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov, minimalno število za zagotovitev termina je 40 potnikov.

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (217)

Ceneje ne najdeš nikjer!