k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za safari »Po sledeh Berberov« in počitnice na celinski Tuniziji!

od 489,00 €

# / 6
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za safari »Po sledeh Berberov« in počitnice na celinski Tuniziji!

od 489,00 €

Oglejte si Tunizijo in spoznajte vse njene skrivnosti in skrite kotičke. Odpravili se bomo tudi v mesto Tunis, kjer se bomo poskusili v tradicionalnem barantanju, nato pa si še ogledamo del UNESCO-vega zaščitenega območja. Med potovanjem si bomo ogledali še Hammamet, Port El Kantaoui in vse ostale znamenitosti tega prelepega otoka.

Nepozabni 8-dnevni safari program po celinski Tuniziji. Odkrijte skrivnost čudežne kamele in si oglejte najvišji vrh otoka.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • ogled mesta Tunis in poskušanje v barantanju z lokalnimi prodajalci
 • obisk tunizijske kavarne ali šiša bara
 • ogled enega največjih in najbolj ohranjenih rimskih amfiteatrov
 • sprehod na kameljem hrbtu do mesta, poznanega kot Vrata Sahare
 • postanek na največjem slanem jezeru Tunizije - Chott El Jerid
 • za vse avanturiste na voljo »off road« vožnja s terenskimi vozili - Ong Jmel
 • možnost vožnje s kočijo ali ogleda lokalnega živalskega vrta
 • ogled velike mušeje Sidi Oqba
 • odkrivanje vseh skritih kotičkov prelepe države Tunizije

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

VEČ O PONUDNIKU

 1. DAN: LJUBLJANA - CELINSKA TUNIZIJA - YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI
  Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana in dvourni polet proti Tuniziji. Pristanek na letališču v Tuniziji (Monastir ali Enfidha). Sledi avtobusni transfer in namestitev v hotelu El Mouradi 4* s storitvijo all inclusive.
 2. DAN: YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI
  Dan namenjen počitku, sprostitvi, nakupom, sprehodom ter individualnim izletom in ogledom.
 3. DAN: YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI - TUNIS - KARTAGINA - SIDI BOU SAID - YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI
  Po zajtrku sledi vožnja proti severu države, mestu Tunis. Prvi postanek naredimo v centru moderne in živahne prestolnice, na tuniški medini, kjer se poskusimo v barantanju. Časa imamo tudi za obisk tipične tunizijske kavarne ali šiša bara. Nadaljujemo v Kartagini, prestolnici Punskega imperija, kjer si pobliže pogledamo njene ostanke, danes del UNESCO-vega zaščitenega območja. Kartagina bo prebudila vašo domišljijo s svojo bogato zgodovino in povedala zgodbo o princesi Elisi in velikem vojskovodji Hanibalu. Na področju Kartagine sledi obisk nacionalnega muzeja na hribu Byrsa. Po ogledu sledi kosilo in nato sprehod skozi idilično belo-modro vasico umetnikov Sidi Bou Said, ki vam ponuja prekrasne panoramske razglede. Sledi povratek do hotela, večerja in nočitev.
 4. DAN: YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI - EL JEM - MATMATA – DOUZ
  Po zajtrku v hotelu se odpeljemo proti jugu države, kjer bomo odkrivali skrite zaklade in nedvomno izkusili nepozabno dogodivščino. Prvi postanek naredimo v mestu El Jem, kjer si ogledamo enega največjih in najbolj ohranjenih rimskih amfiteatrov, ki je nekoč sprejel tudi do 30.000 obiskovalcev. Naprej se odpravimo proti Matmati, kjer si ogledamo tipično berbersko bivališče, trogloditsko hišo, kjer nekateri Berberi še danes živijo v svoji kulturi in jeziku. Kosilo (pijača se doplača) v podzemnem hotelu. Sledi vožnja do mesta Douz, poznanega pod imenom »Vrata Sahare«. Doživetje bo vsekakor sprehod po Sahari na malce drugačen način, na kameljem hrbtu (doplačilo). Sledi namestitev v hotelu 4*, večerja in nočitev.
 5. DAN: DOUZ - CHOTT EL JERID – TOZEUR
  Po zajtrku pot nadaljujemo preko največjega slanega jezera Tunizije, Chott El Jerid, kjer bomo naredili krajši postanek, odkrivali skrivnost puščavske rože in občudovali prelivanje barv na obzorju. Sledi vožnja do mesta Tozeur, kjer obstaja več možnosti. Če ste avanturisti, se lahko odpravite na »off road« vožnjo s terenskimi vozili - Ong Jmel (doplačilo) ali pa se z istimi vozili podate na vožnjo do prekrasnih gorskih oaz Chebika in Tamerza (doplačilo). Obstaja tudi možnost združitve obeh fakultativnih izletov. Sledi namestitev v hotelu 4*, kosilo, večerja in nočitev. Po želji se lahko ob doplačilu udeležite folklorne večerje v oazi dateljnovih palm (doplačilo).
 6. DAN: TOZEUR - GAFSA - KAIROUAN - YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI
  Po zajtrku nas bodo lokalne kočije odpeljale na ogled prekrasnih velikih oaz dateljnovih palm ter do majhnega puščavskega živalskega vrta (doplačilo). Sledi vožnja proti severu in postanek na poti za kosilo. Za konec se ustavimo še v svetem mestu muslimanov, Kairouanu, in si od zunaj ogledamo veliko mošejo Sidi Oqba ter obiščemo bazar, kjer se ročno izdelujejo preproge, za katere boste imeli možnost barantati. Sledi povratek v hotel, kamor se vrnemo v času večerje.
 7. DAN: YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI
  Dan namenjen počitku, sprostitvi, morebiti še zadnjim nakupom, sprehodom ter individualnim izletom in ogledom.
 8. DAN: YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI - ENFIDHA / MONASTIR – LJUBLJANA
  Avtobusni transfer iz hotela do letališča ter polet proti Ljubljani.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (176)