k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

HUDA CENA za praznični izlet v eno izmed najlepših adventnih mest - Prago!

od 99,90 €

prodani

Prodanih več kot 100 kuponov

# / 6
ZADNJE MINUTE
HIT PONUDBA

HUDA CENA za praznični izlet v eno izmed najlepših adventnih mest - Prago!

od 99,90 €

prodani

Prodanih več kot 100 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Britanski časnik The Telegraph je objavil priporočila za obisk najlepših adventnih destinacij po Evropi in je na prvo mesto uvrstil Prago in na četrto vzhodnonemško lepotico Dresden! Mesto s posebno atmosfero in zgodovino, osupnila pa vas bo tudi veličastna umetnost in izjemna arhitektura. Občudovali boste lahko številne mojstrovine, ki so delo našega Jožeta Plečnika. Božična Praga popolnoma zažari v prazničnih lučeh, na številnih stojnicah pa boste lahko poizkusili odlične češke klobasice, pivo in druge dobrote. 

Spoznajte mistiko češke prestolnice, ki velja za eno izmed najlepših evropskih mest in vas bo v zimskih dneh še posebej očarala!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 3-dnevni organiziran izlet v Prago z možnim ogledom Dresdna (z doplačilom) za 1 osebo (1 odrasla oseba ali 1 otrok):
 • 2x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi v hotelu 3*
 • prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji, pristojbine in cestnine
 • slovensko spremstvo in organizacija izleta
 • zunanji ogledi po programu 
 • odhodi možni iz Maribora, Celja ali Ljubljane

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  HITREJE JE VEDNO CENEJE! Odhod 6.12.2019

  • zagotovljen odhod
  Preberi vse

  HUDA CENA

  99,90 €

  Vrnemo 0,50 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Odhod 13.12. ali 20.12.2019

  • zagotovljena odhoda
  • 20.12. (razprodano)
  Preberi vse

  HUDA CENA

  109,90 €

  Vrnemo 0,55 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 

Program izleta

1. DAN
V jutranjih urah odhod iz Slovenije in vožnja mimo Gradca, Dunaja, Brna proti češki metropoli. V poznih dopoldanskih urah bomo prispeli v Zlato mesto. Že na vpadnici se bomo čudili elegantnemu predelu Višehrad in se zapeljali čisto blizu mogočne stavbe Narodnega muzeja. Odpravili se bomo na peš ogled starega mestnega jedra. Pričeli bomo na največjem trgu sv. Vaclava, ki ga domačini ljubkovalno imenujejo Vaclavak. Mimo slavnih hotelov Evropa in Jalta do osrednje postaje podzemne železnice. Čudili se bomo svetovljanskemu vrvežu, pouličnim umetnikom, vonju po slastnih praških klobasicah in bogato okrašenim ulicam.
Na staromestnem trgu se bomo ustavili pri slavni astronomski uri Orloj, se posvetili bitki pri Beli gori, knjigarni Kafka in spomeniku verskemu reformatorju in narodnem buditelju Janu Husu. Po zaviti Karlovi ulici se bomo podali še do enega najbolj znanih in najlepših mostov na svetu: Karlovem mostu. Navdušilo nas bo nabrežje Vltave, ki ji je skladatelj Smetana postavil v svoji glasbeni pesnitvi brezčasni spomenik. Izvedeli pa bomo tudi legendo o Janezu Nepomuku – njegov kip je najbolj obiskan in fotografiran med vsemi na Karlovem mostu – vzrok vam bo pa zaupal seveda naš vodnik/ca. Sledil bo prosti čas za lastne sprehode in nakupe ali prvo češko pivce. Pozno popoldne namestitev v hotelu. Zvečer predlagamo večerjo v kateri izmed praških pivnic (doplačilo) ali druženje v živahnem mestnem središču.

2. DAN
Po zajtrku vam dopoldan ponujamo izlet do enega najlepših mest v Nemčiji – Dresdna (doplačilo). Najprej se bomo ustavili v kompleksu Zwinger, ki velja za eno najboljših baročnih stvaritev na svetu. Zgraditi jo je dal Avgust Močni – saški knez in poljski kralj. Sledi ogled ostalih mestnih znamenitosti severnih Benetk, kakor tudi imenujejo mesto. Lahko pa namesto obiska Dresdna preživite dan v Pragi in se odpravite raziskovati svoje najljubše kotičke pisane metropole. Seveda bomo obiskali tudi slavni Striezelmarkt, ki ga v Dresdnu poznajo že od daljnega leta 1434. Ko se bodo prižgale lučke se bomo počasi odpravili nazaj prosti Pragi. Nočitev!

3. DAN
Po zajtrku Vam ponujamo, da Prago spoznate še z druge perspektive. Vabimo Vas na 1 urno panoramsko vožnjo z ladjico po Vltavi (doplačilo). Med vožnjo se Vam bodo ponudile najboljše lokacije za fotografije Karlovega mostu in kraljevega gradu Hradčani. Nekaj prostega časa za sprehod po Pariški ulici do glavnega trga in morda porcijo legendarne praške šunke.
Opoldne vam ponujamo še ogled Praškega gradu Hradčani (doplačilo).  Sprehodili se bomo po vseh dvoriščih, opazovali menjavo straže, videli predsedniško palačo, vstopili v osrednjo češko cerkev sv. Vida, ki je prava gotska mojstrovina in se čudili pravljični Zlati ulički – v eni izmed tamkajšnjih hišic, je svoja dela nekaj časa ustvarjal tudi veliki pisatelj Franz Kafka. Pečat je gradu pustil tudi naš veliki mojster Jože Plečnik. Popoldne bomo Prago zapustili, se podali na pot proti domu, kamor bomo prispeli kakšno urco po polnoči.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • po časniku The Telegraph velja Praga za najlepšo adventno destinacijo v Evropi
 • ogled čudovitega »mesta tisočerih zvonov« in prelepih gradov
 • videli boste astronomsko uro Orloj, knjigarno Kafka, spomenik Janu Husu
 • možnost ogleda največjega gradu na svetu - Hradčani
 • občudujte čudovita dela našega arhitekta Jožeta Plečnika
 • sprehod po Zlati ulički, kjer je nekaj časa ustvarjal Franz Kafka
 • zgodovinsko mestno jedro, ki spada pod svetovno kulturno dediščino
 • uživajte v tradicionalni češki kuhinji in njihovem pivu
 • možen obisk Dresdna in baročnega kompleksa Zwinger

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Unovčljivost preverite pri vsaki opciji posebej. 

MOŽNA DOPLAČILA PRI PONUDNIKU

20 €/osebo za dnevni izlet v Dresden
10 €/otroka do 17,99. leta za izlet v Dresden
13 €/osebo za 1-urno panoramsko vožnjo z ladjico po Vltavi
6 €/otroka do 17,99. leta za 1-urno panoramsko vožnjo z ladjico po Vltavi
19 €/osebo za ogled gradu Hradčani z vstopnino in lokalnim vodenjem v hrvaškem jeziku

PRIJAVA NA IZLET

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail info@goholidays.si (šifra kupona, odhodno mesto, dan odhoda, ime in priimek, ter kontaktni gsm) najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest.

POMEMBNO OBVESTILO

Prijava velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Nakup kupona brez posredovane prijave ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V kolikor ponudniku ne pošljete prijave na izlet, nimate pravice do odhoda in niste upravičeni do vračila kupnine. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji goHolidays.

Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.

OSTALI POGOJI

Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 17,99. leta), ki jo obračuna agencija goHolidays, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

Dodatni popust pri prijavnini za otroke do 17,99. leta se obračuna samo pri nakupu na spletni strani, pri nakupu na prodajnih mestih je prijavnina za otroke 10€/osebo.

Vstopna mesta:
Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 1:00
Celje - iz parkirišča dvorane Zlatorog ob 2:00
Maribor - izpred glavne avtobusne postaje ob 2:45

Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 45 potnikov.

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (176)

Pri tej ponudbi je na voljo samo še 1 možnost!