Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

53% popust za izlet v Zagreb z možnim ogledom ZOO-ja ali nakupovanjem!

od 9,90 €

Redna cena od 21,00 €

# / 7

53% popust za izlet v Zagreb z možnim ogledom ZOO-ja ali nakupovanjem!

od 9,90 €

Redna cena od 21,00 €

Sprehodite se po najdaljši zagrebški ulici Ilici, si oglejte znameniti trg Bana Jelačića in se zapeljite z eno najkrajših vzpenjač na svetu ter sklenite prelep dan z ogledom velikega živalskega vrta. Možno bo tudi nakupovanje v nakupovalnih centrih ali v centru mesta.

Več kot 2000 živali v ZOO-ju! Oglejte se Banske dvore in vedno živahni trg Bana Jeličića, se povzpnite z najkrajšo vzpenjačo ali pojdite po nakupih!

Program izleta

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Slovenije in vožnja proti  slovensko – hrvaški meji. Po opravljenih obmejnih formalnostih se boste zapeljali do centra mesta, kjer si bomo ogledali zagrebške znamenitosti. Cvetni trg in Ilico, se povzpeli peš ali z eno najkrajših vzpenjač na svetu (dviga se samo 66 m) na Lotrščak, nadaljevali pot mimo Banskih Dvorov in cerkve Svetega Marka, skozi Kamena vrata do Katedrale, nazadnje pa še mimo tržnice Dolac, do trga Bana Jelačića, kjer boste zaključili ogled. Prosto za osvežitev v enem izmed številnih lokalčkov na trgu, kosilo ali kakšne nakupe.

Popoldne se lahko bomo odpravite proti predelu mesta Maksimir, kjer se nahaja zagrebški ZOO (doplačilo). Ogledali si boste najrazličnejše živali: sesalce, ptiče, plazilce, dvoživke, ribe in nevretenčarje s skoraj vseh celin sveta. Med ogledom se boste lahko okrepčali v ZOO café ali pa kupili spominek v tamkajšnji trgovini. Trenutno je v živalskem vrtu cca. 2000 živali. Letos bo živalski vrt praznoval 90 rojstni dan. Verjamemo, da boste v parku preživeli nepozabno popoldne.

Če pa vas živalski svet ne zanima preveč pa vas lahko zapeljemo v katerega izmed velikih nakupovalnih centrov kot so naprimer WestGate ali Arena, kjer nakupujete kar vam srce poželi v stilu »shop till you drop!« Lahko pa preprosto ostanete v centru in preživite meščansko zagrebško popoldne!

Avtobus vas bo v skladu z dogovorom pobral ob dogovorjenih na vseh odhodnih točkah: pred ZOO, pred nakupovalnim centrom ali v centru mesta. Sledila bo vožnja proti domu!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nepozaben izlet z avtobusom v slikovito hrvaško prestolnico
  • ogled prelepega mestnega jedra: Cvetni trg, cerkev Svetega Marka
  • vzpon na Lotrščak, Banski dvori, Kamena vrata, tržnica Dolac
  • sprehod s podrobnim vodenjem po enem najlepših mest v Srednji Evropi
  • ogled arhitekturnih sledi Avstro-ogrskega imperija
  • možnost obiska živalskega vrta z več kot 2.000 živalmi
  • živalski vrt letos praznuje 90. obletnico obstoja
  • opazovanje najrazličnejših živali z vseh strani sveta v Maksimiru
  • možnost obiska nakupovalnih centrov WestGate ali Arena

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (197)