Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za izlet v predbožični Salzburg, slovito Mozartovo mesto!

od 14,90 €

# / 7
HIT PONUDBA

HUDA CENA za izlet v predbožični Salzburg, slovito Mozartovo mesto!

od 14,90 €

Raziskujte magični Salzburg, Mozartovo rojstno mesto in slikovit kraj veličastnih trdnjav, zgrajenih v stilu baročne arhitekture. Poučite se o zgodovini mesta, uživajte v nakupovanju na mestni tržnici in začutite božično vzdušje in utrip mesta, ki ga pričarajo stojnice ter tisočere okrasne lučke, ki dajejo mestu posebno energijo.

Privoščite si praznični izlet v Mozartovo rojstno mesto ter raziskujte skrite kotičke veličastnega mesta.

Program izleta

Doživite prestolnico Solnograške in Mozartovo mesto v predbožičnem času. Sprehodite po okrašenem in slikovitem starem mestnem jedru, ki ga zaznamujejo dvorci in palače, potepanje pa zaključite na stojnicah božičnega sejma. 

Slovenija - Salzburg- Slovenija

Odhod avtobusa iz odhodnih mest. Vožnja z avtobusom na Gorenjsko in skozi predor Karavanke v Avstrijo, v Salzburg. Po prihodu ogled znamenitosti romantičnega Salzburga, med sprehodom po starem mestnem jedru bomo spoznali Rotovž, Mozartovo rojstno hišo in se sprehodili mimo Festivalne dvorane, kolegijske cerkve, benediktinske opatije ter Kapiteljskega trga s stolnico vse do parka Mirabell. Po ogledu bo prosto za samostojne oglede; lahko se boste z dvigalom povzpeli na grajsko utrdbo, od koder je čudovit razgled na mesto in okolico. Nato prosto za obisk božičnega sejma Christkindelmarkt, za sprehod po pravljično okrašenem mestu, seveda pa se boste lahko posladkali z Mozartovo kroglico in se pogreli s kuhanim vinom in vročo čokolado. V mestu se v prazničnem času odvijajo tudi predbožični koncerti in če boste želeli se lahko za doplačilo tudi katerega udeležite. Če bo vreme dopuščalo se boste lahko odločili za izlet do vasice Oberdorf, ki je znana po nastanku slavne božične pesmi – Sveta noč. V večernih urah slovo od Salzburga in povratek v Slovenijo, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • sprehodite se po slikovitih, praznično okrašenih ulicah slavnega mesta
  • ogled Mozartove rojstne hiše, sprehod mimo Festivalne dvorane
  • ogled kolegijske cerkve, benediktinske opatije ter parka Mirabell
  • obisk največjega božično-novoletnega sejma Christkindelmarkt
  • nepozaben dan v prelepem mestu ob reki Salzach
  • dovolj prostega časa za fotografiranje in nakup spominkov
  • sladkanje z Mozartovimi kroglicami, vročo čokolado in kuhanim vinom
  • izlet, ki bo v vas prebudil praznično vzdušje

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (276)