Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za izlet v čudovito Budimpešto z možnostjo obiska živalskega vrta!

od 25,00 €

# / 7
HITREJE JE VEDNO CENEJE
!

HUDA CENA za izlet v čudovito Budimpešto z možnostjo obiska živalskega vrta!

od 25,00 €

Podajte se po poteh lepotice ob Donavi in si oglejte znamenitosti ter lepote te priljubljene destinacije. Odpravite se na vožnjo z ladjico in si Budimpešto oglejte še z druge perspektive. Podajte se na ogled enega najstarejših živalskih vrtov v Evropi in doživite razigrano poletje v Budimpešti!

Uživjate ob arhitekturnih spomenikih, saj se Budimpešta ponaša z največjim številom stavb na seznamu Unesca za Parizom in Rimom.

PROGRAM IZLETA

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Slovenije. Vožnja po južni strani Blatnega jezera proti madžarski prestolnici, kamor prispemo v dopoldanskih urah.

Na avtobusnem ogledu si bomo ogledali veličastni Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, državno opero, parlament in cerkev sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kosilo ali pa se odpravite na ogled enega najstarejših živalskih vrtov v Evropi.

Popoldan bo čas za ogled Budimpešte iz druge perspektive, ponujamo vam možnost, da se podate na vožnjo z ladjico po Donavi (doplačilo). Pozno popoldne se bomo odpravili proti domu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • lepotica ob Donavi s prekrasnimi palačami, cerkvami in živahnimi trgi
  • ogled Trga herojev, državne opere, parlamenta in cerkve Sv. Štefana
  • mesto z največ stavbami na seznamu Unesca za Rimom in Parizom
  • možnost, da si mesto ogledate med vožnjo z ladjico
  • obiščete lahko enega izmed najstarejših živalskih vrtov na svetu

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (238)