Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v zlato Prago z možnostjo vožnje po reki Vltavi!

od 79,90 €

# / 5

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v zlato Prago z možnostjo vožnje po reki Vltavi!

od 79,90 €

Odpravite se v mesto, kjer je živel Franz Kafka! Privoščite sebi in vaši ljubljeni osebi ali prijateljem izlet v eno izmed najlepših srednjeveških mest. Peljite se po reki Vltavi, uživajte v razgledu na celotno Prago z znamenitega Karlovega mostu, poslušajte poulične umetnike in poskusite odlično češko pivo. Prepustite se čarobni Pragi in dovolite, da vas navduši!

Sprehodite se po eni izmed najlepših evropskih prestolnic, si oglejte Plečnikove arhitekturne stvaritve in okusite češke kulinarične specialitete!

Program izleta

ZLATA PRAGA

1.DAN: Slovenija – Češka – Praga
Odhod avtobusa iz Slovenije ob 1.00. Vožnja po Avstriji proti Češki. V zlato mesto bomo prispeli v poznih dopoldanskih urah. Čas za raziskovanje mestnega vrveža, ki mu dajejo pečat poulični umetniki, obiskovalci iz vsega sveta, dišeče klobasice in inovativni prodajalci vstopnic na različne predstave. Brez prave praške krače ali klobasic pač ne bo šlo...
Najprej se bomo podali na sprehod po starem delu mesta, kjer bomo videli znameniti Vaclavov trg, simpatičen Staromestni trg z znamenito Astronomsko uro, spomenik Janu Husu in legendarno Tynsko cerkev. Po zaviti in slikoviti Karlovi ulici se bomo odpravili do najlepšega mostu na svetu Karlovega mosta in se čudili prelepem pogledu na veličastne Hradčane na nasprotni strani reke Vltave. Morda bomo naredili spominsko fotografijo pred kipom Jana Nepomuka ali prisluhnili najbolj znani skladbi Bedricha Smetane – Vltava, ki jo bo igral kateri izmed glasbenikov na mostu. Prosti čas za kosilo, samostojne oglede ali skoraj obvezen vrček okusnega češkega piva. Pozno popoldne sledi namestitev v hotelu. Nočitev.

2.DAN: Praga – Slovenija
Po zajtrku se bomo odpravili v mestno pristanišče ter se vkrcali na eno izmed ladjic (doplačilo). Mesto bomo spoznali še na enourni panoramski vožnji, kjer boste imeli možnost fotografiranja Karlovega mostu in Hradčanov iz verjetno najboljše perspektive. Prosti čas za zadnje nakupe. Malo po poldnevu se lahko odpravite z nami na Praški grad oz. Hradčane, ki velja za največjega na svetu (doplačilo). Sprehodili se bomo po vseh dvoriščih, opazovali menjavo straže, videli predsedniško palačo, vstopili v osrednjo češko cerkev sv. Vida, ki je prava gotska mojstrovina in se čudili pravljični Zlati ulički – v eni izmed tamkajšnjih hišic, je svoja dela nekaj časa ustvarjal tudi veliki pisatelj Franz Kafka. Pečat je gradu pustil tudi naš veliki mojster Jože Plečnik. Popoldne bomo Prago zapustili, se podali na pot proti domu, kamor bomo prispeli kakšno urco po polnoči.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • ogled enega izmed najlepših evropskih mest, kjer je deloval Jože Plečnik
  • pisane stojnice s klobasicami, praško šunko in Trdelnikom
  • zunanji ogled Vaclavovega trga, Astronomske ure in Tynske cerkve
  • sprehod po slikoviti Karlovi ulici ter Karlovem mostu s pogledom na Vltavo
  • razvajajanje brbončic s praškim golažem ter pristnim češkim pivom
  • možnost vožnje z ladjico po reki Vltavi in panoramski ogled Prage
  • vzpon na največji grad na svetu Hradčane in sprehod po Zlati ulički

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (200)