k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

50% popust za 1-dnevni izlet z obiskom Festivala sivke na čudovitem Krasu!

22,00 €

Redna cena od 44,00 €

# / 6

50% popust za 1-dnevni izlet z obiskom Festivala sivke na čudovitem Krasu!

22,00 €

Redna cena od 44,00 €

Odpravite se na izlet v slovensko Provanso! Kras je po zaslugi zasebnikov zamenjal rdečkasto kraško zemljo v plantaže sivke, zato je obisk Festivala sivke na Krasu odlična priložnost za družinski izlet in raziskovanje Krasa ter Vipavske doline, ki je po mnenju piscev turističnega vodnika Lonely planet destinacija, ki jo letos morate obiskati. Da boste med izletom pridobili kar največ informacij o tej prelepi pokrajini, vas bo spremljal slovenski vodnik.

Poleg festivala si boste ogledali še Vipavski križ v Vipavski dolini in znamenito Ferrarijevo vilo in vrt.

program izleta

Odhod v jutranjih urah (ob 8.00 iz Ljubljane). Najprej vožnja čez Notranjsko proti Vipavski dolini. Po obveznem postanku za kavo in toaleto se bomo odpeljali do Vipavskega Križa, kjer se bomo  sprehodili skozi najstarejši del mesta, značilne ozke ulice ali gase, si ogledali ostanke gradu  in postali na glavnem mestnem trgu, po domače placu. Na koncu bo sledil še obisk grajske kleti, kjer si bomo privoščili kozarec vipavskega vina, prisluhnili pa bomo tudi vedno aktualni ''pridigi'' Janeza Svetokriškega. Po obisku Vipavskega Križa se bomo odpeljali na Kras, do Štanjela, in si vasico ogledali skozi oči znamenitega kraševskega arhitekta Fabianija, ki je v Štanjelu županoval in za svojega nečaka uredil Ferrarijevo vilo s krasnim vrtom. Po sprehodu skozi vas in Fabianijev vrt nekaj prostega časa za samostojno raziskovanje Štanjela ali kosilo v grajskem bistroju. Iz Štanjela nas bo pot vodila v bližino cvetočih sivkinih polj, kjer se bo odvijal že 9. festival sivke. Najprej se bomo sprehodili do polj, nato pa bo še dovolj časa za ogled stojnic, kjer bo mogoče kupili izdelke iz sivke, ali sladkanje s sladoledom iz sivke. Oviti v vonjave sivke bomo pozno popoldne zapustili Kras in se začeli vračati proti domu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • Festival Sivke na čudovitem Krasu
  • vključen kozarec vipavskega vina
  • odlična izbira za družinski izlet v Vipavsko dolino
  • ogled znamenitega Ferrarijevega vrta arhitekta Fabianija
  • sprehajanje med polji sivke

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija Desetnica organizira potovanja, izlete, tečaje s praktičnimi izleti in ekskurzije za zaključene skupine, individualnim potnikom pa omogoča doživetja, ki so sicer mogoča samo izjemoma (obiski tovarn, kulinarični dogodki, strokovne ekskurzije ...). Pridružite se pri zabavnem, poučnem ali okusnem odkrivanju novih obzorij!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (296)