Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 1-dnevni izlet v predbožični Gradec z ogledom ledenih jaslic!

od 7,00 €

# / 5
HIT PONUDBA

HUDA CENA za 1-dnevni izlet v predbožični Gradec z ogledom ledenih jaslic!

od 7,00 €

Otok na Muri, graški stolp z uro in dvorec Habsburžanov so le nekatere izmed številnih znamenitosti čudovitega avstrijskega mesta. Čakajo vas bogato okrašene stojnice z darilci, sprehajanje po praznično okrašenem mestu, postanek ob kuhanem vinu ali vroči čokoladi in ogled zanimivih ledenih jaslic!

Gradec, mesto Unescove svetovne dediščine, vas čaka v soju prazničnih luči, z božičnimi darili in posebnimi atrakcijami!

Program izleta

SlovenijaGradec– Slovenija

Odhod avtobusa iz Ljubljane. Vožnja mimo Celja in Maribora v  Avstrijo, nato po avtocesti do Gradca. Prvi postanek bomo naredili v nakupovalnem centru Shopping City Seiersberg*, kjer boste imeli možnost nakupiti božična darila. Po nakupovalnem postanku bo sledila vožnja do mestnega jedra, kjer se boste najprej sprehodili preko otoka na Muri pod grajski hrib. Nato se boste z vzpenjačo (doplačilo) povzpeli na grajski grič ter se sprehodili do znamenitega graškega stolpa z uro. Z griča je čudovit razgled na mestno središče, ki je bilo zaradi svoje arhitekture uvrščeno na Unescovo listo svetovne dediščine. Sledil bo sprehod po mestnem trgu, mimo mestne hiše, najstarejše pekarne v Gradcu, dvorca Habsburžanov do deželnega dvorca, kjer si boste ogledali zanimive ledene jaslice. Seveda pa bo tudi nekaj prostega časa za sprehod po praznično okrašenem mestu, za nakup darilc na okrašenih stojnicah, kuhano vino in vročo čokolado. Pozno popoldne sledi povratek proti domu, kamor je predviden prihod v večernih urah.

*Opomba: Večji trgovski centri (tudi  Shopping City Seiersberg)  so v Avstriji ob nedeljah zaprti. V tem primeru je možen samo obisk Gradca in čudovitih božičnih sejmov!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nepozaben izlet z avtobusom v slikovito avstrijsko mesto
  • podoživljanje bogate zgodovine in avstrijske kulturne dediščine
  • nakupovanje spominkov, okušanje punča ter ogled prazničnih stojnic
  • ogled mestnega jedra ter preko otoka na Muri pod grajski hrib
  • vzpon na vrh Grajskega hriba in ogled graškega stolpa z uro
  • mimo najstarejše pekarne in dvorca Habsburžanov do deželnega dvorca
  • občudovanje ledenih jaslic: pri izdelavi zanj porabijo kar 50 ton ledu
  • bogati vtisi, ki se vam bodo zapisali v spomin

Odlična ideja za darilo

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (276)