Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

56% popust na 1-dnevni izlet v adventni Celovec in na Vrbsko jezero!

od 11,00 €

Redna cena od 25,00 €

# / 5

56% popust na 1-dnevni izlet v adventni Celovec in na Vrbsko jezero!

od 11,00 €

Redna cena od 25,00 €

Za čudovita praznična doživetja vam ni potrebno odpotovati daleč stran. Za adventni izlet se lahko odpravite v neposredno soseščino in si ogledate čudovito okrašen Celovec in Vrbo ob Vrbskem jezeru, kjer se zvečer na vodi prižgejo na tisoče lučk.

Odlična ideja za izlet vaše družine! Odpravite se v praznično avstrijsko Koroško, kjer vas bo na Vrbskem jezeru pričakalo na tisoče lučk in sprehodili se boste po lepo okrašenih mestnih ulicah Celovca

Program izleta

Jutranji odhod iz Slovenije in vožnja do Celovca. Sprehodi po mestu in ogled glavnih znamenitosti: mestna hiša s trgom, ki ga varuje celovški zmaj, stolnica sv. Egidija, stari trg, deželna hiša ... Praznični vrvež in številne stojnice vas bodo zagotovo očarale in zadišalo bo po kuhanem vinu, punču in drugih prazničnih ddobrotah. Popoldne panoramska vožnja ob obali Vrbskega jezera do romarskega kraja Otok „Maria Wörth“, ki je najstarejša krščanska naselbina na Koroškem, saj se omenja že leta 875. Ogled gotske cerkve, ki je zelo pomembno vlogo odigrala v času karantanskih Slovencev in nadaljevanje vožnje do Vrbe (Velden). Kraj slovi po gradu, kjer je bila posneta tv nadaljevanka „Grad ob Vrbskem jezeru“ z Uschi Glas in Roy Blackom. Daljši postanek v mondenem letovišču ob jezeru. Praznično razpoloženje na stojnicah bo polepšalo na tisoče lučk na gladini jezera. Poslovili se bomo od avstrijske Koroške in se odpravili nazaj proti domu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • za popolno praznično vzdušje v sosednjo Avstrijo
  • poleg zabavnega programa je na sejmu tudi drsališče
  • stojnice založene s sadjem oblitim s čokolado, domačimi izdelki in okraski
  • ogled mestne hiše, znamenitega zmaja in stolnice sv. Egidija
  • decembersko uživanje ob Vrbskem jezeru in otoku Maria Wörth
  • bogato založen božični sejem

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (276)