Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za advent v cesarskem mestu Dunaj - možen ogled muzeja voščenih lutk!

od 19,90 €

# / 8
HIT PONUDBA

HUDA CENA za advent v cesarskem mestu Dunaj - možen ogled muzeja voščenih lutk!

od 19,90 €

Vonj po kuhanem vinu, punču, slaščicah in klobasicah naredi nepozabno predbožično atmosfero. Avstrijska prestolnica vas vabi, da si ogledate to čudovito in raznoliko mesto ob Donavi, od koder so Habsburžani vladali tudi našim deželam. Obiščite še znameniti muzej voščenih lutk Madame Tussauds in se fotografijami z znanimi obrazi. 

Cesarski Dunaj, ki se v adventnem času prelevi v čarobno mesto. Oglejte si prestolnico, kjer imajo božični sejmi resnično dolgo tradicijo!

Program izleta

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Slovenije. Najprej se boste ustavili na sejmu na Riesenradplatzu, ki je eden največjih in odprt vse do 6.1.2018. Čas za jutranjo kavico, prve nakupe, skok do Pratra ali obisk slavnega muzeja voščenih lutk Madame Tussauds (doplačilo). Okrog poldneva bomo prispeli v strogo mestno jedro, kjer se bomo sprehodili po elegantno okrašenih ulicah, polnih veličastnih palač: videli bomo legnedarni Graben in Koroško ulico, cesarski Hofburg in seveda Štefanovo katedralo. Prosti čas za nakupe in samostojno raziskovanje vedno zanimivega mesta, obisk največjega sejma pri Rathausplatzu, kozarček »kuhanca« ali pravi dunaski zrezek. Popoldne nas bodo navdušile lučke, ki se prižgejo ob prvem mraku! Zvečer (predvidoma okrog 19.00/19.30)  se boste odpravili nazaj proti domu, kamor boste prispeli v poznih večernih ali zgodnji jutranjih urah. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • oglejte si cesarski Dunaj, ki se v adventnem času prelevi v čarobno mesto
  • vonj po kuhanem vinu in klobasicah naredi nepozabno predbožično atmosfero
  • sprehod po centru od trga Marije Terezije do Štefanovega trga
  • mogočna mestna katedrala Sv. Štefana iz obdobja gotike
  • možnost okustiti imenitno in slavno torto sacher ali pravi dunajski zrezek
  • videli bomo veličastni cesarski palači Hofburg in Schönbrunn
  • možnosti za nakupovanje in samostojne sprehode po mestu
  • možen obisk muzeja voščenih lutk Madame Tussauds (ob doplačilu)

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (276)