k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za izlet v pravljični Legoland z vključeno vstopnico!

od 55,90 €

# / 5

HUDA CENA za izlet v pravljični Legoland z vključeno vstopnico!

od 55,90 €

Odpeljite svoje otroke v navidezno deželo, kjer bodo uresničili svoje sanje in se za trenutek prelevili v viteze, raziskovalce in pilote. Pojdite za en dan v Nemčijo in vstopite v fascinantni svet avantur, v katerih boste uživali prav vsi - mladi in mladi po srcu! Skupaj se zabavajte v parku, velikem za kar 26. nogometnih igrišč, podajte se v svet mumij, na vožnjo z zelenim zmajem ali na obisk slavnih evropskih prestolnic. Užitek zagotovljen!

Zabavne in nore ure za vse generacije! Izlet, ki bo prebudil otroka v vas in vam pokazal svet, zgrajen samo iz majhnih lego kock!

Program izleta

PRAVLJIČNI LEGOLAND
Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz Slovenije in vožnja mimo Salzburga,  bavarske prestolnice München ter Alianz Arene do resnične dežele legokock - Legolanda, ki se nahaja v bližini mesteca Günzburga. V Legolandu se bomo lahko zabavali na več kot 50 različnih atrakcijah. Park ima površino  26. nogometnih igrišč, razdeljenih v osem tematskih sklopov. V središču najdemo Miniland, kjer so v razmerju 1:20 zgrajena iz več kot 25 miljonov legokock slavna evropska mesta in pokrajine

Adrenalin bomo občutili na najhitrejši vožnji z »zelenim zmajem«, na vožnji »po rudniških jaških«, se podali v svet mumij, piratov, ninjdž, vitezov ter drugih pustolovščin. Videli bomo kako naše najljubše igrače izdelujejo in lahko v tovarniški trgovini kupili, kar že dolgo iščemo v domačih trgovinah pa nam ne uspe. Morda bomo srečali tudi slavnega Mojstra Miho... Skočili bomo tudi »pod« vodo z podmornico v potopljeno deželo Atlantido, svet številnih ribic... Pozno popoldne se bomo razigrani odpravili proti domu, kamor prispemo v nočnih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nepozabna zabava na več kot 50 različnih atrakcijah
  • Miniland - mini evropska mesta zgrajena iz več kot 25 milijonov legokock
  • vožnja po »rudniških jaških«, svet piratov, nindž in vitezov
  • 8 tematskih sklopov, kjer lahko vsak najde nekaj zase
  • ogled izdelovanja Lego kock in možnost nakupa unikatnih setov
  • izlet s podmornico v potopljeno deželo Atlantido

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (179)