k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za izlet v Brno po skrivnostnih Napoleonovih poteh!

59,90 €

# / 4

HUDA CENA za izlet v Brno po skrivnostnih Napoleonovih poteh!

59,90 €

Drugo največje mesto češke repubilke, ki je hkrati zgodovinska prestolnica Moravske – Brno, skriva mnogo zanimivih kotičkov. Spoznajte brnenskega zmaja, ugotovite zakaj poldne v tem mestu odzvoni že ob 11 uri in preživite zanimivo popoldne na srednjeveških ulicah. Naj vas navdušijo nizke cene hrane in odličnega češkega pivca.

Oglejte si palače 4 velikanov in se sprehodite po Zeljnem trgu, okusite pivo slavne pivovarne Staro Brno in se po želji odpravite v Slavkov in Znojno!

Program izleta

1 DAN: Slovenija – Brno
Odhod v jutranjih urah iz Slovenije. Nadaljevanje vožnje mimo Gradca, mimo Dunaj do drugega največjega mesta na Češkem – Brna. Najprej peš ogled starega mestnega jedra z ogledom ukrivljenega pročelje stare mestne hiše, elegantnega mestnega trga in palače štirih velikanov. Sprehodili se bomo ter Zeljnem trgu, se povzpeli do mogočne katedrale Sv. Petra in Pavla in se čudili zvonovom, ki bijejo ob 11h namesto ob 12h. Spoznali bomo možička na Jakobovi cerkvi, se slikali v brnskem zmaju ter se sprehodili do Mahenovega gledališča. Prosto za samostojne nakupe ter možnost kosila. V popoldanskih urah možnost obiska mesteca Slavkov (doplačilo), ki je bolj znano po svetu z nemškim nazivom Austerlitz. Tu se je pred dvema stoletjema odvila ena največjih bitk v zgodovini, ko je slavni Napoleon premagal združeno Rusko in Avstrijsko armado. Obiskali bomo prizorišče bitke, muzej in kostnico. Ustavili se bomo tudi pri gradu Slavkov, kjer je v času bitke vojskovodja tudi bival. Dvorec je sijajen primerek romantičnih podeželskih dvorcev. Sprehodili se bomo po sobanah in se čudili bogati in elegantni opremi. Obiskovalce navduši tudi cvetoč in lepo urejen grajski vrt.
V poznih popoldanskih urah povratek v Brno

2.DAN: Brno - Slovenija
Po zajtrku vam ponujamo obisk (doplačilo) slavne pivovarne Staro Brno, kjer se bomo podrobno seznanili z procesom izdelave te pijače. Izdelek bomo na koncu seveda tudi degustirali.

Prosti čas za nakupe in lastne sprehode ter nadaljevanje proti mestu Znojmo. Ogled mesta, ki je znano po svojem zanimivem mestnem jedru ter dejstvu, da ga je Napoleon uporabljal kot svoj sedež v pohodu leta 1809. Čas za pozno kosilo/zgodnjo večerjo in nadaljevanje vožnje proti domu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • obisk drugega največjega češkega mesta
  • odkrivanje pravljičnih kotičkov glavnega mesta Moravske
  • slikanje v brnskem zmaju ter Jakobova cerkev s slavno fantkovo ritko
  • ogled Zeljnega trga, katedrale Sv. Petra in Pavla ter stare mestne hiše
  • mestna pivovarna Starobrno, kjer boste preizkusili njihovo pivo (doplačilo)
  • slikanje v brnskem zmaju ter sprehod do Mahenovega gledališča
  • presenetite drago osebo z izletom

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (279)