Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za adventni izlet v Budimpešto, mesto slave in zabave!

od 25,90 €

# / 7
HIT PONUDBA

HUDA CENA za adventni izlet v Budimpešto, mesto slave in zabave!

od 25,90 €

Čudovita prestolnica ob reki Donavi, ki vas ne bo pustila ravnodušne, saj so njene ulice in trgi najbolj vabljivi ravno v prazničnem predbožičnem času. Spoznajte osupljive znamenitosti Budimpešte, na stojnicah pa vas vabijo klobasice, kuhano vino, zavitki, golaži in številne druge dobrote. 

Privoščite si čudovit praznični izlet in okusite značilno madžarsko kuhinjo! Na Vorosmarty-jevem trgu je eden največjih božičnih sejmov v Evropi!

Program izleta

Budimpešti pravijo tudi mesto slave in zabave. Morda so njene ulice in trgi najbolj vabljive ravno v prazničnem predbožičnem času.  Na Vorosmarty-jevem trgu je eden največjih božičnih sejmov v Evropi. Na stojnicah vas vabijo klobasice, kuhano vince, zavitki, golaži in številne druge dobrote. Svetovljanski utrip je v lepotici ob Donavi v prazničnem času zagotovljen!

V zgodnjih jutranjih urah se bomo iz različnih krajev v Sloveniji odpravili proti Madžarski. Vožnja proti madžarski prestolnici, kamor prispemo v dopoldanskih urah.

Z avtobusom si bomo ogledali slikovit Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, nepozabno državno opero, pravkar obnovljen parlament in cerkev sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kjer je vsako leto organiziran velik adventni sejem z bogato kulinarično ponudbo. Čas za kosilo in/ali predbožične nakupe na bogato založenih stojnicah. Popoldan bo čas za ogled Budimpešte iz druge perspektive; ponujamo vam možnost, da se podate na vožnjo z ladjico po Donavi (doplačilo). Pod mostovi bomo pluli ravno, ko se bodo pričele prižigati lučke...

V poznem popoldanskem času se bomo odpravili proti Sloveniji. V Ljubljano bomo predvidoma prispeli okrog polnoči.

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • avtobusni ogled Trga herojev, državne opere, parlamenta in sv. Štefana
  • samostojni sprehodi po elegantni in lepo okrašeni ulici Vaci
  • na stojnicah vas vabijo klobasice, kuhano vino, golaži in številne druge dobrote
  • velik adventni sejem z bogato kulinarično ponudbo
  • na Vorosmarty-jevem trgu je eden največjih božičnih sejmov v Evropi
  • neverjetni predbožični nakupi na bogato založenih stojnicah
  • možnost, da se podate na vožnjo z ladjico po Donavi (doplačilo)

Odličen nakup

Pameten nakup

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (276)