Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Prago z bogatim prazničnim dogajanjem!

od 73,90 €

# / 5
HIT PONUDBA

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Prago z bogatim prazničnim dogajanjem!

od 73,90 €

Praga vam v adventu ponuja eno izmed najlepše okrašenih trgov in božičnih sejmov v evropi! Privoščite si izlet v to čudovito prestolnico in si oglejte prižig lučk na mogočni božični jelki v Starem mestu! 

V pričakovanju božiča se sprehodite po praških ulicah in si oglejte praznično okrašene stojnice z raznovrstno in predvsem dišečo ponudbo!

Program izleta

1. DAN
Odhod avtobusa iz Slovenije ob 1:00. Vožnja mimo Dunaja proti Češki. V zlato mesto bomo prispeli v poznih  dopoldanskih urah. Čas za raziskovanje mestnega vrveža, ki mu dajejo pečat poulični umetniki, obiskovalci iz vsega sveta, dišeče klobasice in inovativni prodajalci vstopnic na različne predstave. Staro mesto je najlepše ravno v predbožičnem času, ko je skrbno okrašeno in večina večjih trgov zasedejo lepo okrašene stojnice z raznovrstno in predvsem dišečo ponudbo. Brez prave »varenega vinka« ali klobasic pač ne bo šlo...

Najprej se bomo podali na sprehod po starem delu mesta, kjer bomo videli znameniti Vaclavov trg, simpatičen Staromestni trg z znamenito Astronomsko uro, spomenik Janu Husu in legendarno Tynsko cerkev. Po zaviti in slikoviti Karlovi ulici se bomo odpravili do najlepšega mostu na svetu Karlovega mosta in se čudili prelepem pogledu na veličastne Hradčane na nasprotni strani reke Vltave. Morda bomo naredili spominsko fotografijo pred kipom Jana Nepomuka ali prislunili najbolj znani skladbi Bedricha Smetane – Vltava, ki jo bo igral kateri izmed glasbenikov na mostu.

Prosti čas za kosilo, samostojne oglede ali skoraj obvezen vrček okusnega češkega piva.
Popoldne namestitev v hotelu. V večernem času vas vabimo, da se z nami odpravite v eno izmed pravih praških pivnic, kjer bomo preizkusili češko kulinariko in obvezno dodali kakšen vrček češkega piva (doplačilo). Nočitev.

Malce več o Prebožičnem utripu v Pragi si lahko ogledate na dodani povezavi

2. DAN
Po zajtrku se bomo odpravili v mestno pristanišče ter se vkrcali na eno izmed ladjic (doplačilo). Mesto bomo spoznali še na enourni panoramski vožnji, kjer boste imeli možnost fotografiranja Karlovega mostu in Hradčanov iz verjetno najboljše perspektive.

Prosti čas za zadnje nakupe.
Malo po poldnevu se lahko odpravite  z nami na Praški grad oz. Hradčane, ki velja za največjega na svetu(doplačilo). Sprehodili se bomo po vseh dvoriščih, opazovali menjavo straže, videli predsedniško palačo, vstopili v osrednjo češko cerkev sv. Vida, ki je prava gotska mojstrovina in se čudili pravljični Zlati ulički – v eni izmed tamkajšnjih hišic, je svoja dela nekaj časa ustvarjal tudi veliki pisatelj Franz Kafka. Pečat je gradu pustil tudi naš veliki mojster Jože Plečnik.

Popoldne bomo Prago zapustili se podali na pot proti domu, kamor bomo prispeli kakšno urco po polnoči.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • ogled najlepšega adventno okrašenega mesta po mnenju časnika Telegraph
  • pisane božične stojnice s klobasicami, praško šunko in Trdelnikom
  • zunanji ogled Vaclavovega trga, Astronomske ure in Tynske cerkve
  • sprehod po slikoviti Karlovi ulici ter Karlovem mostu s pogledom na Vltavo
  • razvajajanje brbončic s praškim golažem ter pristnim češkim pivom
  • možnost vožnje z ladjico po reki Vltavi in panoramski ogled Prage
  • vzpon na največji grad na svetu Hradčane in sprehod po Zlati ulički

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (276)