k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v italijansko Bologno, Parmo in Modeno!

od 65,90 €

# / 6

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v italijansko Bologno, Parmo in Modeno!

od 65,90 €

Tradicionalni kulinarični okusi italije se skrivajo v spomeniku dobrega življenja in kulinarike, kot so poimenovali Parmo zaradi pršuta, parmezana, testenin pa tudi cele vrste spomenikov in odlične operne hiše. Rojstno mesto Luciana Pavarottija, Modena, ki se uvršča tudi na Unescov seznam kulturne dediščine zaradi Piazza Grande in stolpa Ghirlandina. V mestu najstarejše univerze na svetu, Bologne, pa si boste ogledali trg Maggiore, kjer se nahaja palača kralja Enza, Neptunov vodnjak in stolp Asinelli.

Oglejte si rojstni kraj Luciana Pavarottija, mesto najstarejše univerze na svetu in po želji poskusite najboljše sire, pršut, pa seveda cappuccino ali pizzo!

Program izleta

1. DAN: Slovenija - Parma
Odhod iz Slovenije v jutranjih urah. Vožnja proti Italiji in dalje po avtocesti z vmesnimi postanki za oddih. V poznih dopoldanskih urah bomo prispeli v Parmo, mesto ki mu zaradi pršuta, parmezana, testenin, pa tudi cele vrste srednjeveških spomenikov, odlične operne hiše pravijo tudi spomenik dobrega življenja in kulinarike. Mestno jedro se ponaša z velikanskim Palazzo del Pilotta, bivališčem nekdanjih parmskih vladarjev. Sprehodili se bomo po Piazza della Pace mimo guvernerjeve palače in palače Ducale. Med sakralnimi spomeniki sta nedvomno najpomembnejša stolnica s Correggiovimi freskami in romanski baptisterij, ki sodi med najlepše v Italiji. Prosti čas za lastne sprehode, nakupe, pravo italijansko kavico. Popoldne se lahko z nami odpravite na ogled sirarne z degustacijo (doplačilo). Vožnja v hotel in nočitev.

2. DAN: Parma – Modena – Bologna - Slovenija
Po zajtrku se odpravimo v Modeno. Mesto je svetovno znanko kot rojstni kraj Luciana Pavarottija. Ogledali si bomo mestno katedralo iz 12. stol., trg Piazza Grande in stolp Ghirlandina, ki se uvrščajo na seznam Unescove kulturne dediščine. Proti doplačilu se lahko odpravite z nami spoznavat skrivnosti še ene dobrote iz Emiglie Romagne – balzamičnega kisa. Skrbno ga hranijo in starajo v majhnih lesenih sodih in prodajajo v majhnih stekleničkah. Kis bomo seveda tudi degustirali.

Naš zadnji postanek bo Bologna, ki jo imenujejo tudi kulinarična prestolnica Italije. Mesto se ponaša z najstarejšo univerzo v Zahodnem svetu; to je »Alma Mater Studiorum«, ustanovljena leta 1088. Ogledali si bomo mestno jedro z baziliko Sv. Patronija, trg Maggiore, palačo kralja Enza, Neptunov vodnjak, stolpa Asinelli in Garisenda, gotsko palačo Pallazo della Mercanzia. Nekaj prostega časa bo tudi za samostojne oglede in nakupe. Vsekakor priporočamo obisk katere izmed prodajaln pršuta ali sira, kjer lahko značilne izdelke poizkusite. Povratek proti domu v poznih popoldanskih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • Parma spomenik dobrega življenja in kulinarike
  • Modena rojstno mesto Luciana Pavarottija
  • Bologna mesto najstarejše univerze na svetu
  • kulinarične prestolnice Italije
  • trg Maggiore z palačo kralja Enza, Neptunov vodnjak in stolp Asinelli
  • prosti čas za lastne sprehode, nakupe, pravo italijansko kavico
  • okusite odličen pršut, sirčke, testenine, cappuccino in pizze
  • presenetite drago osebo z razvajanjem

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (279)