Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 2-dnevni božični izlet na Dunaj in v Brno, mesto zabav!

65,90 €

# / 6

HUDA CENA za 2-dnevni božični izlet na Dunaj in v Brno, mesto zabav!

65,90 €

Oglejte si umetnost, sodobno kulturo in eleganco Dunaja ter živahno mešanico zgodovinskega okolja s sodobnim življenjskim slogom mesta Brno, ki še bolj navdušita v predbožičnem času. Izkoristite izlet za božične nakupe in si oglejte znamenitosti dveh mest z odličnim adventnim vzdušjem! 

Obiščite Božično vas na trgu Marije Tereze na Dunaju in začutite domačnost Brna ob odličnem češkem pivu!

DUNAJ IN BRNO ADVENT

Obiščite v predbožičnem času dve mestu, ki sta locirani v neposredni bližini. Naj vas premamita blišč imperialne metropole ter domačnost moravske prestolnice Brno. Naj vas prepričata bogati ponudbi pisanih predbožičnih sejmov, okusno in poceni češko pivce, odlična češka krača in »Gluhwein« na Dunaju! Izkoristite odlično priložnost namestitev v neposredni bližini srednjeveškega jedra Brna!

1. DAN
Odhod v jutranjih urah iz Slovenije. Nadaljevanje vožnje mimo Gradca mimo Dunaj do drugega največjega mesta na Češkem – Brna. Najprej peš ogled starega mestnega jedra z ogledom ukrivljenega pročelje stare mestne hiše, elegantnega mestnega trga in palače štirih velikanov. Sprehodili se bomo ter Zeljnem trgu, se povzpeli do mogočne katedrale Sv. Petra in Pavla in se čudili zvonovom, ki bijejo ob 11h namesto ob 12h. Spoznali bomo možička na Jakobovi cerkvi, se slikali v brnskem zmaju ter se sprehodili do Mahenovega gledališča. Prosto za samostojne nakupe ter možnost kosila. V popoldanskih urah možnost obiska pivovarne Starobrno (doplačilo). Nočitev.

2. DAN
Dopoldne se bomo odpravili do centra, kjer bomo porabili še zadnje češke krone. Sledi vožnja do bližnjega Dunaja. Ogled cesarskega mesta. Najprej se bomo zapeljali po slavni krožni aveniji imenovani preprsoto Ring, kjer bomo videli parlament s kipom Atene, Državno opero, Univerzo… Na peš ogledu mesta se bomo sprehodili od trga Marije Terezije, mimo Hofburga po ulici Graben do Štefanovega trga. Še skok do Koroške ulice, ki slovi po svojih trgovinicah in lokalih. Prosti čas lahko izkoristite za sprehode po številnih božičnih sejmih ali pravo Sacher torto. Ko se prižgejo lučke in zasije mesto v vsem predbožičnem sijaju se bomo odpravili proti domu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • obisk dveh mest, ki vas bosta očarali z znamenitostmi in posebnim duhom
  • vonj po kuhanem vinu in klobasicah naredi nepozabno predbožično atmosfero
  • sprehod po centru od trga Marije Terezije do Štefanovega trga
  • sladkanje s pristno dunajsko torto Sacher in pravim dunajskim zrezkom
  • nepozaben Brno z noro zabavo in poceni pivom
  • možnost obiska pivovarne Starobrno z doplačilom

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (276)