k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

HUDA CENA za 2-dnevni božični izlet na Dunaj in v Brno, mesto zabav!

65,90 €

prodani

Prodanih 27 kuponov

# / 6
ZADNJE MINUTE

HUDA CENA za 2-dnevni božični izlet na Dunaj in v Brno, mesto zabav!

65,90 €

prodani

Prodanih 27 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Oglejte si umetnost, sodobno kulturo in eleganco Dunaja ter živahno mešanico zgodovinskega okolja s sodobnim življenjskim slogom mesta Brno, ki še bolj navdušita v predbožičnem času. Izkoristite izlet za božične nakupe in si oglejte znamenitosti dveh mest z odličnim adventnim vzdušjem! 

Obiščite Božično vas na trgu Marije Tereze na Dunaju in začutite domačnost Brna ob odličnem češkem pivu!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2-dnevni organiziran izlet na predbožični Dunaj in Brno za 1 osebo (1 odrasla oseba ali 1 otrok)

  • 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu Amphone*** v centru mesta

    v centru Brna
  • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom na navedeni relaciji, pristojbine in cestnine 
  • slovensko spremstvo in organizacija izleta 
  • ogledi po programu (zunanjščine) 
  • osnovno nezgodno zavarovanje in DDV 
  • odhodi možni iz Ljubljane, Maribora ali Celja
  Preberi vse

  HUDA CENA

  65,90 €

  Vrnemo 0,33 €

DUNAJ IN BRNO ADVENT

Obiščite v predbožičnem času dve mestu, ki sta locirani v neposredni bližini. Naj vas premamita blišč imperialne metropole ter domačnost moravske prestolnice Brno. Naj vas prepričata bogati ponudbi pisanih predbožičnih sejmov, okusno in poceni češko pivce, odlična češka krača in »Gluhwein« na Dunaju! Izkoristite odlično priložnost namestitev v neposredni bližini srednjeveškega jedra Brna!

1. DAN
Odhod v jutranjih urah iz Slovenije. Nadaljevanje vožnje mimo Gradca mimo Dunaj do drugega največjega mesta na Češkem – Brna. Najprej peš ogled starega mestnega jedra z ogledom ukrivljenega pročelje stare mestne hiše, elegantnega mestnega trga in palače štirih velikanov. Sprehodili se bomo ter Zeljnem trgu, se povzpeli do mogočne katedrale Sv. Petra in Pavla in se čudili zvonovom, ki bijejo ob 11h namesto ob 12h. Spoznali bomo možička na Jakobovi cerkvi, se slikali v brnskem zmaju ter se sprehodili do Mahenovega gledališča. Prosto za samostojne nakupe ter možnost kosila. V popoldanskih urah možnost obiska pivovarne Starobrno (doplačilo). Nočitev.

2. DAN
Dopoldne se bomo odpravili do centra, kjer bomo porabili še zadnje češke krone. Sledi vožnja do bližnjega Dunaja. Ogled cesarskega mesta. Najprej se bomo zapeljali po slavni krožni aveniji imenovani preprsoto Ring, kjer bomo videli parlament s kipom Atene, Državno opero, Univerzo… Na peš ogledu mesta se bomo sprehodili od trga Marije Terezije, mimo Hofburga po ulici Graben do Štefanovega trga. Še skok do Koroške ulice, ki slovi po svojih trgovinicah in lokalih. Prosti čas lahko izkoristite za sprehode po številnih božičnih sejmih ali pravo Sacher torto. Ko se prižgejo lučke in zasije mesto v vsem predbožičnem sijaju se bomo odpravili proti domu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • obisk dveh mest, ki vas bosta očarali z znamenitostmi in posebnim duhom
 • vonj po kuhanem vinu in klobasicah naredi nepozabno predbožično atmosfero
 • sprehod po centru od trga Marije Terezije do Štefanovega trga
 • sladkanje s pristno dunajsko torto Sacher in pravim dunajskim zrezkom
 • nepozaben Brno z noro zabavo in poceni pivom
 • možnost obiska pivovarne Starobrno z doplačilom

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv na dan odhoda: 22. (RAZPRODANO), 23.12.2018.

PRIJAVA NA IZLET

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail info@goholidays.si (šifra kupona, ime in priimek, dan odhoda ter kontaktni gsm) najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest.

POMEMBNO OBVESTILO

Prijava velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Nakup kupona brez posredovane prijave ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V kolikor ponudniku ne pošljete prijave na izlet, nimate pravice do odhoda in niste upravičeni do vračila kupnine. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji goHolidays.

Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.

MOŽNA DOPLAČILA

20 €/osebo za enoposteljno sobo
13 €/osebo za voden ogled in pokušino piva Starobrno

OSTALI POGOJI

Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 17,99. leta), ki jo obračuna agencija goHolidays, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

 

Vstopna mesta:

Maribor – glavna avtobusna postaja na Mlinski cesti ob 5:45

Celje - pred dvorano Zlatorog ob 5:00

Ljubljana - parkirišče Dolgi most ob 4:00

 

Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov, minimalno število za zagotovitev termina je 40 potnikov.

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (217)

Priložnost zamujena, ne vrne se nobena ;)