Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 1-dnevni izlet v čarovniški svet Harryja Potterja v Milanu!

od 47,90 €

# / 6
HIT PONUDBA

HUDA CENA za 1-dnevni izlet v čarovniški svet Harryja Potterja v Milanu!

od 47,90 €

Ljubitelji Harryja Potterja pozor! Sprehodite se skozi najpopularnejše lokacije iz filmov: »Skupna soba« doma Gryffindor, učilnice za napoje in herbiologijo, Prepovedani gozd…Vstopili boste lahko na igrišče za Quidditch, presadili svojo lastno mandragoro in obiskali Hagridovo kočo ter sedli v njegov ogromen naslonjač. Preživite torej dan z nepozabnimi junaki Heromiono, Ronom, Loono, Geeny,...

Gostovanje razstave Svet Harryja Potterja, ki se razprostira na 1.400 m2!

Program izleta

ČAROVNIŠKI SVET: HARRY POTTER IN OBISK MILANA

Za eno izmed letošnjih sobot proti koncu poletja predlagamo, da se z nami odpravite v mondeni Milano. Doslej so se v prestolnico Lombardije zgrinjali predvsem ljubitelji mode, nakupov in umetnosti. Za letošnje poletje pa so pripravili gostovanje Sveta Harry-ja Potterja. Knjige in filmi o mladem čarovniku so svetovni fenomen, ki ga poznajo po vsem svetu. Doslej ste najbližje lahko obiskali čarovniški svet v Londonu. Naj poudarimo, da je obisk Milana bistveno bližji in cenejši.

Razstava se razprostira na 1.400 kvadratnih metrih, kjer boste lahko uživali v dramatičnem prikazu filmskih setov filmov o Harryju Potterju in videli osupljivo izdelovanje kostumov, rekvizitov ter filmskih bitij. Sprehodili se boste lahko skozi najpopularnejše lokacije iz filmov: »skupna soba« doma Gryffindor, učilnice za napoje in herbiologijo, Prepovedani gozd… Vstopili boste lahko na ingrišče za Quidditvh, presadili svojo lastno mandragoro in obiskali Hagridovo kočo ter sedli v njegov ogromen naslonjač. Preživite torej dan z nepozabnimi junami Heromiono, Ronom, Loono, Geeny ipd…

Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz Slovenije. Vožnja po severni Italiji do lombardske prestolnice Milana. Najprej se bomo podali v fantazijski svet Harryja Potterja, ki je lociran na razstavišču Fabbrica del Vapore.

Sledil bo avtobusni in peš ogled mesta, kjer bomo videli: slavni trg Piazza Duomo, sprehod pod arkadami galerije Vittorio Emanuele z množico trgovin najuglednejših znamk, mimo operne hiše Scale in videli slavolok Arco della Pace. Seveda bo nekaj prostega časa za kakšno italijansko specialiteto, testenine in/ali vsaj pravo italijansko kavico. Pozno popoldne vožnja proti domu po isti poti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izlet za vse ljubitelje sveta Harryja Potterja
  • vstop na razstavo, ki se razprostira na 1.400 m2
  • sprehodili se boste lahko skozi najpopularnejše lokacije iz filmov
  • vstopili boste na igrišče za Quidditch in presadili svojo lastno mandragoro
  • preživite dan z nepozabnimi junaki Heromiono, Ronom, Loono, Geeny,...

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (274)