Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za izlet po adventni tirolski pravljici z ogledom Kitzbühela!

od 19,90 €

# / 7
ISKANO

HUDA CENA za izlet po adventni tirolski pravljici z ogledom Kitzbühela!

od 19,90 €

Začutite zimski alpski utrip na božično okrašenih avstrijskih ulicah! Opravite svoje božično-novoletne nakupe v idiličnih avstrijskih vasicah, si oglejte svetovno znani Petelinji greben v Kitzbühlu in se sprehodite okrog enega najlepših alpskih jezer Zell am See. 

Predbožični čas je izvrstna priložnost za ogled vasice Kitzbühel in idiličnega mesta Zell am See!

Program izleta

Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjem času. Vožnja po turski avtocesti proti Bischofshofnu in od tam proti Tirolski. Prvi postanek v enem najbolj elegantnih tirolskih mestec - Kitzbühelu. Sledil bo sprehod po mondenem zimsko – športnem letovišču, ki je stisnjeno pod svetovno znani Petelinji greben, kjer poteka najbolj znana in nevarna smučarska tekma. Alpska arhitektura, bogata kulinarična ponudba in domačini v irhastih hlačah in domačinke v dirndlih, so zagotovo paša za oči. Nekaj prostega časa bo za samostojne oglede in božično-novoletne nakupe.

Pot bomo nadaljevali proti idiličnem mestecu Zell am See, ki je locirano ob enem najlepših alpskih jezer. Jezero in mesto obdajajo številni znani vršaci. Mesto odlikuje slikovita narava in zimski alpski utrip. Videli bomo: cerkev Sv. Hippolitam, Grad Rosenberg (mestna hiša), Ferry Porsche Kongresni center Zell am See, Casino Zell am See. Po ogledu mesta bomo imeli dovolj prostega časa za samostojne oglede in božično-novoletne nakupe ali za prigrizek. Seveda bomo počakali, da se prižgejo adventne lučke in se predbožično razpoloženi odpravili na povratek proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v nočnih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • idealna ideja za izlet v predbožičnem času
  • obisk elegantnega moderno-športnega letovišča Kitzbühel
  • ogled svetovno znanega smučarskega Petelinjega grebena
  • oglejte si znamenitosti idiličnega mesta Zell am See
  • poskusite kulinarične specialitete in si oglejte tirolske noše

Potrebna je rezervacija

Enostaven nakup

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (276)