k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Advent v Toskani! HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Firence, Montecatini in Sieno!

od 89,90 €

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Advent v Toskani! HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Firence, Montecatini in Sieno!

od 89,90 €

Obiščite čudovito Toskano v adventnem času- slikovita gričevnata pokrajina navdihuje in sprošča, zgodovinska mesta pa so znana po prijetni sredozemski klimi in bogati kulturni dediščini ter prelepi naravi. Naj vas navdušijo Piazzale Michelangelo, Dantejeva hiša, Ponte Vecchio, Galerijo Degli Uffizi v Firencah in Palazzo Pubblico in Piazza del Campo v Sieni! Prelepa pokrajina, čudovita mesteca in osupljiva arhitektura so aduti, ki vedno znova navdušijo.

Oglejte si praznični Piazzale Michelangelo, Dantejevo hišo, Ponte Vecchio, Galerijo Degli Uffizi v Firencah in Palazzo Pubblico in Piazza del Campo v Sieni!

Program izleta

1. DAN
Odhod avtobusa s parkirišča Dolgi most v Ljubljani ob 04:00. Vožnja mimo Benetk in Bologne. Z nekaj vmesnimi postanki bomo prispeli v Firence, očarljivo mesto v Toskani. Odpravili se bomo na ogled glavnih zna-menitosti mesta: Piazzale Michelangelo, katedrala, krstilnica, cerkev sv. Križa, Dantejeva rojstna hiša, Ponte Vecchio, Gallerie Degli Uffizi …Nekaj prostega časa za ogled enega izmed muzejev ali samostojen sprehod po renesančnem mestu in predbožične nakupe. V popoldanskem času možnost obiska oljarne , kjer pridelujejo olivno olje (doplačilo). Nadaljevanje vožnje do hotela v Toskani in nočitev.

2. DAN
Vožnja po idilični pokrajini vse do očarljivega mesta Siene. Siena se s svojim slikovitim srednjeveškim mestnim jedrom (zaščitenim kot Unescova svetovna dediščina) in ozkimi ulicami človeku zelo hitro prikupi. Piazza del Campo, na kateri je tudi občudovanja vreden dosežek gotike – Palazzo Pubblico, je trg, kjer že petsto let dvakrat v poletju priredijo slavni festival Palio. Po ogledu prosto. Sledi vožnja proti domu, kamor prispemo v poznih nočnih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • mesto stolpov in tudi staro toskansko mesto z visokimi stolpi in močnim obzidjem
  • mestno obzidje ali stolp nudijo prekrasen pogled na obdelane toskanske griče
  • so hiše spremenjene v muzeje, galerije, taverne in številne prodajalne spominkov
  • ogled najlepšega trga v Italiji, trga Campo
  • Siena s slikovitim srednjeveškim mestnim jedrom
  • Piazza del Campo na kateri je tudi občudovanja vreden dosežek gotike

Odlična ideja za darilo

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (299)