Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Zgodovinska Italija! HUDA CENA za oddih v modernem hotelu v srednjeveškem mestu!

149,00 €

# / 12
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Zgodovinska Italija! HUDA CENA za oddih v modernem hotelu v srednjeveškem mestu!

149,00 €

Nastanite se v sodobnem hotelu, ki je le nekaj metrov proč od antičnega obzidja srednjeveškega mesteca Gubbio. Regija Umbrio ni znana le po svoji dih jemajoči pokrajni, temveč slovi po svoji odlični tradicionalni kulinariki. Mesto Gubbio je tudi odlična izhodiščna točka za izlete do slovitih Firenc ali do Peruggie!

Postavljen na pobočjih gore Ingino, srednjeveško mestece Gubbio ohranja skoraj nedotaknjena arhitekturna in umetniška ter kulturna pričevanja.

SPORTING HOTEL****

Sporting Hotel**** se nahaja le nekaj sto metrov od zgodovinskega obzidja in v sredini športnega "citadela" Gubbio. Ponuja 52 sob, ki so sodobno urejene. Restavracija lahko sprejme do 700 ljudi. Za ljubitelje dobre hrane Sporting Hotel ponujajo lokalne jedi, ki prihajajo iz kmetij v območju Gubbio.

SOBE
Hotel Sporting nudi 52 prostornih in svetlih sob, ki gostom zagotavljajo udobje in sprostitev. Poleg čudovite pokrajine, obdane z zelenjem, so sobe opremljene z vsemi sodobnimi udobji. V njihi najdemo klimo, zasebno kopalnico, pohištvo, mini bar, televizor z ravnim zaslonom in radio.

KULINARIKA
Hotel ponuja mednarodne in tradicionalne umbrijske jedi, ki so izkušeno pripravljeno in podajajo pravi izraz tradicionalne italjanske kuhinje. Njihov izkušen kuhar ve kako okrepiti okuse in arome italjanske kulinarike. Jedi so izraz vezi z deželo, ki ponuja zmes okusov, arom in barv Gubbio regije. 

GUBBIO
Postavljen na pobočjih gore Ingino, srednjeveško mestece Gubbio ohranja skoraj nedotaknjena arhitekturna in umetniška ter kulturna pričevanja. Mesto starodavnega porekla in cvetočega središča v rimskih časih, Gubbio je bil razrušen leta 917, vendar je bil obnovljen po letu 1000, malo višji od starega mesta (kjer so danes ostanki rimskega gledališča).
Obiščite Gubbio in se sprehodite med zidovi in visoki stolpi, ozkimi ulicami in opazujte kamnite hiše, trge, cerkve in plemiške palače, ki so na mestu že od starega srednjega veka. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • sodobne in udobne sobe
  • nastanitev v bližini antičnih ruševin
  • nastanitev v srednjeveškem italijanskem mestecu
  • odlična kulinarika
  • odlična izhodiščna točka za izlete

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Prijazna postrežba

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Sporting Hotel**** se nahaja le nekaj sto metrov od antičneg zidu srednjeveškega mesteca Gubbio v Italiji. Hotel ponuja sodobne sobe, restavracijo, prostor za konference. Okolica pa ponuja mnogo možnosti za raziskovanja zgodovine Italijanske regije. 

KAM NA IZLET?

  • odpravite se na enodnevni izlet do Firenc in si oglejte znamenitosti tega zgodovinksega mesta
  • v bližini je tudi znano mesto Perugia
  • ljubitelji narave se lahko odpravite do parka Parco Regionale del Lago Trasimeno
  • enodnevni izlet si z lahkoto privoščite tudi do znanega Rima

 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (193)