Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za zimsko-spomladanski oddih s savnanjem in kopanjem v Termah Čatež!

od 139,00 €

# / 8

HUDA CENA za zimsko-spomladanski oddih s savnanjem in kopanjem v Termah Čatež!

od 139,00 €

Celodnevno kopanje v Zimski Termalni rivieri, neomejena uporaba rimskih savn in regionalna kulinarika! Hotel sredi idilične narave ponuja ogromno možnosti za popestritev oddiha. V prijetnem in mirnem hotelu bo prijazno osebje poskrbelo za nadvse udobno namestitev, za popolno sprostitev pa številni bazeni Term Čatež! Odkrijte vodni raj in se sprostite ter odmislite skrbi. Na voljo za vikende in med tednom.

Celodnevno kopanje v Zimski Termalni rivieri, neomejena uporaba rimskih savn in regionalna kulinarika! Na voljo za vikende in med tednom.

HOTEL Čateški dvorec*** in TERME ČATEŽ

Hotel se nahaja ob sotočju reke Krke in Save, v neposredni bližini kompleksa Term Čatež. Ponaša se z vinsko kletjo in restavracijo z okusno opremljeno jedilnico, kjer strežejo regionalno kulinariko. Sprostite se lahko v savni ali se sprehodite po okolici.

SOBE
Sobe so nadstandardno opremljene, vse imajo brezplačen dostop do interneta, TV z veliko vsebine, pisalno mizo, kopalnico in nekatere tudi balkon. Za družine ali večje skupine so po dogovoru na voljo tudi apartmaji.

HOTELSKA SAVNA
Lepo urejen ambient vam omogoča mirno sproščujoče razvajanje v rimskih savnah, kjer se boste popolnoma sprostili. Rimska savna pomaga pri premagovanju stresa in boljši prekrvavitvi kože.

ZIMSKA TERMALNA RIVIERA TERME ČATEŽ
Zimska Termalna riviera ponuja raznorazne vodne aktivnosti. Divja reka in tobogani hitreje poženejo kri po žilah še tako pogumnim junakom, uživanje v bazenu z valovi pa je le še pika na i v sproščanju od napornega vsakdana. Svoj kotiček razvajanja lahko najdete v bazenu nepravilnih oblik, na masažnih ležiščih, v whirpoolih ali pod številnimi slapovi. Tu je tudi pravi raj za adrenalinske navdušence. Prepustite se hitremu vodnemu toku in se spustite po atraktivnem toboganu Skakalnica. Izkoristite dogodivščino na toboganu kamikaza z zaprtjo cevjo in svetlobnimi učinki ter uživatje na deskanju na valovih. Prostori ponujajo tudi prelep ambient in opazili boste drevo doživetij, ki z zvoki grmenja in dežja pričara občutek prave tropske nevihte. Najmlajši lahko čofotajo v otroškem bazenu in se zabavajo v igralnem kotičku. Naj vaši najmlajši doživijo tudi čarobni svet, saj Zimska Termalna riviera ponuja pravo deželo gusarjev z gusarsko ladjo ob gorečem mestu. Otroci se lahko igrajo, doživljajo pravo pustolovščino in poiščejo skriti zaklad.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • prijeten hotel, ki se nahaja na sotočju Save in Krke
 • sprostite se v savni, ki bo prečistila vaše telo in ga razstrupila
 • celodnevno kopanje v termalnem raju Terme Čatež
 • 2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami
 • najmlajši bodo vzljubili gusarki otok, malce starejši pa tobogan boomerang
 • odkrijte sprehajalne poti in skrite kotičke Čateža
 • obiščite Grad Mokrice, Cisterjanski samostan in most na Krki

Podjetje s tradicijo

Družinam prijazno

Razvajanje v dvoje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

V Hotelu Čateški Dvorec*** vam nudijo vse udobje modernega hotela, kjer si lahko spočijete po daljši poti ali pa preživite nepozabne počitnice. Raziščite zgodovinsko središče Brežic z gradom iz 16. stoletja in z Vodnim stolpom, ki sta oddaljena le kratek sprehod, do Term Čatež pa je le 2 min vožnje. 

KAM NA IZLET ?

 • Nedaleč stran se nahaja nekdanji srednjeveški grad Morkice, ki je danes urejen v butični hotel, v sklopu katerega je urejeno eno izmed najlepših slovenskih golf igrišč, grajska restavracija in vinska klet.
 • Gorjanci s posebno hidrološko in geomorfološko podobo tvorijo čudovito vinogradniško pokrajino.
 • obiščite grad Bizeljsko
 • Kostanjevica na Krki, ki leži na umetnem otoku
 • Ogledate si lahko tudi Cisterijanski samostan in most na Krki.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (123)