Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za zimski odklop v prenovljenem modernem hotelu na popolni lokaciji!

od 45,00 €

# / 11

HUDA CENA za zimski odklop v prenovljenem modernem hotelu na popolni lokaciji!

od 45,00 €

Popoln oddih za vse ljubitelje moderne namestitve! Navdušeni boste nad modernim dizajnom sob v Galeria Valeria Downtown Seaside****, ki je bila popolnoma obnovljena julija 2019. Odpravite se na odklop v center Splita, se sprehodite po ulicah in izkoristite idealno izhodišče za raziskovanje in doživetje očarljivega vzdušja v priljubljenem mestu. 

Namestitev v sobah z modernim dizajnom! Stavba popolnoma obnovljena julija 2019.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v superior sobi v Galeria Valeria Downtown Seaside**** v Splitu
 • steklenica penečega vina
 • brezplačen Wi-Fi

Galeria Valeria Downtown Seaside****

Stavba je bila popolnoma obnovljena julija 2019. Galeria Valeria se nahaja le 5 minut hoje od UNESCO-ve zaščitene Dioklecijanove palače in živahne rive Promenade, ki se nahaja v UNESCO-ve zaščiteni zgradbi in ponuja klimatizirane sobe z brezplačnim brezžičnim internetom.

SOBE
Sobe so velike 21-23 m2 in so moderno opremljene. Poleg velike zakonske postelje, je v sobi še kavč, LCD satelistska televizija in moderna kopalnica s tušem. V sobah na voljo tudi ameriške in evropske vtičnice. Nekatere sobe so okrašene z elementi kamnitih zidov in lesenimi tramovi. 

KULINARIKA
Na voljo restavracija, bar s prigrizki in meni za posebne diete. 

WELLNESS (z doplačilom)
Na voljo tudi wellness storitve: različne masaže, pedikure, depilacije in botox. 

SPLIT
Galeria Valeria je idealno izhodišče za hojo in doživetje očarljivega vzdušja v središču mesta. Usedite se in absorbirajte sončne žarke v eni od številnih zunanjih kavarn. Sprehodite se po zgodovinskih predelih mesta, občutite sence preteklosti starega mestnega jedra v bližini Rive, znane Splitske promenade in si oglejte izjemno lepo ohranjeno palačo rimskega cesarja Dioklecijana.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • namestitev v središču priljubljene destinacije Split
 • sobe so opremljene z modernim dizajnom
 • vključena steklenica penečega vina
 • blizu Dioklecijanove palače in živahne rive Promenade
 • možnost wellness storitev
 • Galeria Valeria Downtown Seaside popolnoma obnovljena julija 2019!

Pestra dodatna ponudba

Wi-Fi

Preseneti boljšo polovico

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Plaza Marchi je bila zgrajena nad podstrukturnimi dvoranami Dioklecijanove palače in meji na ostanke cerkve sv. Mihovila, najstarejše cerkve v Splitu. Plaza Marchi je bila obnovljena pod budnim očesom konservatorjev. Nahaja se v središču starega mesta Splita, 30 metrov od morja, na Mihovilu, ki je pod zaščito Unesca. Split je največje in nejpomembnejše mesto v Dalmaciji, njegovo zgodovinsko jedro pa sega v 3. stoletje našega štetja. Danes je Split priljubljena turistična destinacija, saj si lahko ogledate prizorišča mnogih znanih filmskih uspešnic in mesto živahnega utripa.

KAM NA IZLET?

 • Dioklecijanova palača: je uvrščena na Unescov seznam kulturne dediščine in je ena najbolje ohranjenih spomenikov rimske arhitekture v svetu. Od hotela je oddaljena 3,8 km. 
 • Splitska katedrala: znana je po portalu, delu Andrije Buvina, kiparja in slikarja iz 13. stoletja, enem najboljših primerkov romanskega kiparstva na Hrvaškem, ter po izrezljanih lesenih vratih, na katerih je predstavljeno 28 prizorov iz Jezusovega življenja.
 • Hrvaški pomorski muzej: Muzejski razstavni predmeti se nanašajo na pomorsko dediščino jadranske obale in segajo vse od prazgodovine do danes. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)