Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za zimski oddih z vključenim neomejenim kopanjem in savnanjem!

od 33,00 €

# / 10
ISKANO

HUDA CENA za zimski oddih z vključenim neomejenim kopanjem in savnanjem!

od 33,00 €

Hotel Vesna je popolna izbira za prijetne počitnice s svojo družino. Nahaja se v Topolšici in ponuja notranje termalne bazene in veliko vodnih atrakcij za otroke in odrasle. Uživajte tudi v neomejeni uporabi savn ter v masaži v dvoje! V restavraciji pripravljajo tradicionalne slovenske jedi, v bližini pa je na voljo tudi več tradicionalnih gostiln. Terme Topolšica so idealna ideja za sprostitev!

Vključena neomejena uporaba bazenov ter bogat animacijski program!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni Standard sobi v hotelu Vesna*** v Termah Topolšica
 • samopostrežni bife v hotelski restavraciji
 • neomejeno kopanje v notranjih bazenih (tudi na dan prihoda in odhoda)
 • neomejen vstop v hotelske savne
 • bogat animacijski program
 • glasbeni večerni program v kavarni (četrtek, petek, sobota)
 • brezplačni parkirni prostor
 • brezplačni WiFi

Hotel Vesna***

Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča. V njem se dnevno zvrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja. 2 hotelski restavraciji s skupno 400 sedeži vselej postrežeta s kulinaričnimi dobrotami, aperitiv bar in kavarna pa sta kot nalašč za kramljanje ob pijači ali okusni sladici. Wellness center Zala je s hotelom Vesna povezan s hodnikom.

SOBE
Prostorne in lepo urejene sobe hotela nudijo vse, kar potrebujete za prijetno bivanje (televzijo, telefon, kopalnica s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase), nekatere sobe imajo tudi hladilnikom in balkon.

BAZENI HOTELA VESNA
V hotelu Vesna imajo notranji pol olimpijski bazen (temperatura cca 29°C) in zimsko-letni bazen, katerega je pol notri in pol zunaj (temperatura od 30°C do 36°C) s podvodnimi masažami ter whirlpooli. Na voljo je tudi otroški bazen.
Posebnost Term Topolščica je priprava kopalne vode. V letu 2017 so za pripravo kopalne vode pričeli uporabljati naprednejšo in okolju ter kopalcem prijaznejšo tehnologijo uravnavanja pH termalne vode z ogljikovim dioksidom.

HOTELSKE SAVNE
V hotelu Vesna vam je na voljo 5 savn od tega so le-te turške, finske in infrardeče savne. Savne se nahajajo v bližini bazenskega kompleksa.

SVET SAVN (doplačilo)
Svet savn vam ponuja edinstveno petzvezdično doživetje v sodobnih savnah, termalnih bazenih z mehurčki, v osvežitveni ledeni jami in na zdravilni knajpovi terasi. Poživljajoči naravni vonji odprejo vaše čute, udobna počivališča in osvežilni napitki pa vam povrnejo nove moči. Modrosti narave lahko prisluhnete na terasi wellness centra s čudovitim pogledom na zeleno okolico in doživite sprostitev, ki je doslej še niste poznali.

WELLNESS CENTER ZALA (doplačilo)
Sodoben tempelj miru in zdravja vabi na razvajanje v savnah, masažnih in kozmetičnih sobah ali vadbo v vrhunsko opremljenem fitnessu. Najbolj intimnim trenutkom so namenjeni zasebni sprostitveni prostori, ki vas popeljejo skozi starodavni Rim, skrivnostni Orient ali japonski minimalizem. Imajo tudi pestro ponudbo različnih savn. Lahko se boste sprostili v finski savni, ekstremni finski savni, zeliščni savni, bio zeliščni savni, solna savna, parna savna, blatna savna, savna z medom, laconium savna, ledena jama, knajp terasa, počivališča ter whirpool bazen. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • neomejeno kopanje v bazenih: tudi na dan prihoda in odhoda
 • notranji pololimpijski bazen (29°C) in zimsko-letni bazen (30°–36°C)
 • bogat animacijski program in glasbeni večerni program
 • možnost koriščenja bogate ponudbe Wellness centra Zala
 • neomejen vstop v hotelske savne

Podjetje s tradicijo

Za otroke brezplačno

Družinam prijazno

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Vesna*** predstavlja srce zdravilišča. V njem se dnevno zvrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja. 

TERME TOPOLŠICA
Terme Topolšica se nahajajo stran od mestnega vrveža in divjih cest, njihove goste pa pričaka objem gorskega zraka in spokojne tišine. Ob čudovitem razgledu na okoliške hribe lahko uživajo v blagodejni srednjegorski klimi in mnogih sončnih dneh. Zdravljenje in zdravilstvo sta v Termah Topolšica že tradicionalna, v zadnjem času pa ob mnogih posodobitvah vse skupaj postaja razkošen termalno-turistični kompleks z najsodobnejšimi wellness programi in mnogimi ostalimi storitvami, ki v objem zdravilišča privabijo najrazličnejše obiskovalce, ki od njih odhajajo zadovoljni in sproščeni.

KAM NA IZLET?

 • Šaleška jezera: Pod Šoštanjskim jezerom in njegovimi bregovi se nahajajo aktivni rovi premogovnika. Pri jezeru je Ribiška koča z barom Tina, kjer se lahko osvežite in uživate v čudovitih pogledih na jezero. Pri Ribiški koči se začenja Trška pot okoli Šoštanja, ki ima pet kontrolnih točk in jo je mogoče prehoditi v približno petih urah.
 • Šoštanj: Nahaja se na ravnini ob reki Paki, pod razvalinami Pustega gradu, ki je včasih nadziral pot skozi ozko dolino Pake. Največje znamenitosti so Pusti grad (Grad Šoštanj), Kulturni dom, graščina Turn, vila Široko, Kajuhov dom, Kajuhov park, Muzej usnjarstva na Slovenskem, cerkev sv. Mohorja in Fortunata, mestna hiša in drugo.
 • Spominska soba nemške kapitulacije: Topolšica je znana tudi po tem, da je tukaj 9. maja 1945 general Alexander Loehr podpisal kapitulacijo nemških enot jugovzhodne Evrope. Spominska soba v stavbi v zdraviliškem parku je urejena tako, da si s pritiskom na gumb ogledamo kratek film o dogodkih v maju 1945, prav tako pa si lahko ogledamo rekonstrukcijo podpisa enega najbolj pomembnih dogodkov v času 2. svetovne vojne.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (193)