HUDA CENA za zimski oddih z otroškimi kartami, escape room-om in animacijo!

10,00 €

prodani

Prodani 4 kuponi

# / 12
Izkoristi turistični bon
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za zimski oddih z otroškimi kartami, escape room-om in animacijo!

10,00 €

prodani

Prodani 4 kuponi

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Izkoristite noro akcijo in preživite nepozabne zimske počitnice na Golteh s neposrednim izhodom na smučišče! Vključeni 4-urni otroški smučarski karti, Escape room s programom presenečenja in odličen zajtrk! Otroci bodo navdušeni nad bogatim animacijskim programom in nad pustnim rajanjem! Celo družino pa čaka pravo preživetje v naravi, kjer se boste naučili tudi kako sami zakuriti ogenj! 

Vključen zajtrk, preživetje v naravi, otroški 4-urni smučarski karti, escape room in bogat počitniški program z animacijo in pustnim rajanjem!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  ZIMSKE POČITNICE! 2x nočitev z zajtrkom za 2 odrasli osebi in 2 otroka do 17,99. let v hotelu Golte**** v Mozirju

  • 10 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
   234 € = obvezno doplačilo s turističnim bonom pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 244 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 10 €, razliko (234 €) poravnate s turističnim bonom direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej s turističnim bonom in ostalimi plačilnimi sredstvi.
  Preberi vse

  HUDA CENA

  10,00 €

  Vrnemo 0,05 €

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni standard sobi
 • 2 otroški 4-urni smučarski vozovnici GRATIS (otroka v starosti 6.-14. leta)
 • 1x zimski Bushcraft / Preživetje v naravi za vso družino
 • golte escape room in program presenečenja
 • bogat počitniški program z animacijo in pustnim rajanjem
 • neomejen vstop v fitness
 • brezplačen Wi-Fi
 • parkirni prostor na spodnji postaji nihalke
 • brezplačno hrambo smuči v ski depotu
 • povratni prevoz do hotela s panoramsko nihalko

hotel Golte

Hotel se nahaja na 1410 metrih nadmorske višine na čudoviti lokaciji. Ima enega izmed najsodobnejših in najlepših wellness centrov, fitnes, trgovino, kongresno dvorano in gorsko knjižnico. Hotel se ponaša tudi z dvema restavracijama (samopostrežno s teraso in a la carte) in ledeni bar.

SOBE
Hotel obsega 52 dvoposteljih sob, velikosti od 17 do 24 m2. Vse sobe imajo balkon s pogledom v naravo, priključek za internet in LCD-televizor. Sobe imajo še bogat minibar, za hrambo osebih dragocenosti pa je na voljo sef z elektronsko ključavnico.


SMUČIŠČE
Smučišče Golte se nahaja na nadmorski višini med 1.280 in 1.576 metri in se razteza na 50 hektarih površine. Obsega več kot 12 kilometrov urejenih smučarskih prog, na katerih se smučarskim užitkom prepuščajo smučarji in deskarji na snegu. Zaradi pestre izbire smučarskih prog različnih zahtevnosti, bodo smučišče Golte vzljubili tako izkušeni smučarji kot tudi tisti, ki bodo to šele postali. Na smučišču deluje 5 žičniških naprav (3 sedežnice, 2 vlečnici) ter tekoči trak na otroškem poligonu.

PREŽIVETJE V NARAVI
Na bushcraft delavnici, ki traja 3-4 ure vas čaka izlet po Golteh, kjer boste spoznali osnove preživetja v naravi, npr kako se zakuri ogenj...

WELLNESS (z doplačilom)
Sproščali se boste v savnah (bio-zeliščna, finska, turška parna in infrardeča), notranjem masažnem bazenu, ledenem gejziru in doživljajskem tušu. Razgibali se boste lahko v fitnesu na profesionalnih napravah TechnoGym, z doplačilom pa ponujajo tudi različne masaže, za katere lahko izkoristite popust, in nege telesa ter obraza.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključeni otroški 4-urni smučarski karti!
 • hotel tik ob smučišču z izjemnim pogledom na Mozirske planine
 • čaka vas tudi escape room s programom presenečenja
 • izkusite bushcraft šolo preživetja v naravi s celotno družino
 • bogata počitniška animacija s pustnim rajanjem
 • najvišje ležeči alpski park v Evropi

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

Ideja za izlet

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. Možnost združevanja kuponov za daljše bivanje.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv od 12.-28.2.2021 (odhod). Nakup in rezervacija možna do 30.11.2020.

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

brezplačno bivanje z zajtrkom za drugega otroka do 5,99. leta v postelji s starši
brezplačno bivanje z zajtrkom za prvega otroka do 17,99. leta na pomožnem ležišču
brezplačno bivanje z zajtrkom za drugega otroka do 17,99. leta na pomožnem ležišču v družinski sobi
maksimalna kapaciteta sobe 1 pomožno ležišče v standardni sobi in 2 pomožni ležišči v družinski sobi
15 €/dan za otroško posteljico
brezplačna turistična taksa za otroka do 6,99. leta
1 €/otroka od 7. do 18. leta/noč za turistično takso

DODATNE UGODNOSTI

20% popust na celodnevno družinsko smučarsko vozovnico ali druge individualne vozovnice

OBVEZNA DOPLAČILA

2 €/osebo/noč za turistično takso
1,50 €/osebo za prijavnino

MOŽNA DOPLAČILA

12 €/dan/osebo za večerjo
15 €/dan za hišnega ljubljenčka
10 €/dan za sobo s pogledom na smučišče
10 €/dan za družinsko sobo

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 03 839 11 00 ali email booking@golte.si najkasneje do 30.11.2020.

 

Pri rezervaciji je potrebno ponudniku obvezno sporočiti, da boste doplačilo celotnega aranžmaja plačali s turističnim bonom in v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo.  Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 72 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.

OSTALI POGOJI

Check-in: od 14:00, Check-out: do 11:00.

VEČ O PONUDNIKU

Golte, visoka kraška planota na vzhodnem obrobju Kamniško-Savinjskih Alp so priljubljeno slovensko gorsko središče in letovišče. V poletnem času je priljubljena točka pohodnikov, kolesarjev, jadralnih padalcev, jamarjev in drugih ljubiteljev narave. Zaradi svoje lege na pragu Alp, na samem vhodu v Zgornjo Savinjsko dolino, zaradi številnih naravnih, kulturnih in zgodovinskih znamenitosti, pa tudi zaradi najdaljše nihalke v Sloveniji, je gorski resort Golte pomembna turistična lokacija, katere ogleda ne smete izpustiti. Najvišji vrh Golt je 1.588 metrov visok Boskovec. Planoto Golte bogatijo pašniki, gozdne površine in številni skriti kotički v neokrnjeni naravi. K obisku vabijo brezna, prelomnice, jame in drugi kraški pojavi. Območje je od leta 1987 zavarovano kot krajinski park s predpisanim varstvenim režimom in razvojnimi usmeritvami.

Na nadmorski višini 1.410 metrov, tik ob zgornji postaji nihalke, ki na Golte pripelje iz vasi Žekovec, se nahaja sodobno opremljen hotel Golte, ki vam zagotavlja udobje štirih zvezdic. V območje gorskega resorta spada tudi Mozirska koča (1.356 m nadmorske višine), ki je ena najstarejših planinskih koč na Slovenskem in ponuja tisto pravo planinsko doživetje, nadvse priljubljena in zelo obiskana pa je tudi koča Trije ploti, predvsem zaradi edinstvene lokacije ob jezeru, ki odpira neskončen pogled na Kamniško-Savinjske Alpe. Čudovit sprehod po naravoslovni učni poti vam ponuja Alpski vrt, ki predstavlja dom številnim alpskim rastlinam in hkrati omogoča, da pokukate v dolino z različnih razglednih točk. Gorski resort Golte je priljubljena poročna lokacija in zaželena destinacija za izvedbo različnih poslovnih dogodkov, ki se odvijajo v kongresnem centru. Pestro izbiro storitev dopolnjujejo številne prireditve in družabni dogodki.

SMUČARSKA ŠOLA & SKI SERVIS & IZPOSOJA OPREME
Poleg smučarskih tečajev ter individualnih ur smučanja vam omogočajo tudi servis in izposojo smučarske opreme. Za vse tiste, ki še nimate svoje opreme ali pa si ne želite delati skrbi s prevozom opreme do smučišča, imajo na voljo vrhunsko opremo, s katero boste na smučišču varni in brezskrbni. Obiščite restavracijo Medvedjak, kjer boste našli prostor, namenjen servisu smuči, izposoji opreme in posvetu s smučarskimi učitelji.

ALPSKI VRT  
Park leži na višini 1300 do 1400 metrov nadmorske višine, njegova površina pa se lahko primerja s površino petih nogometnih igrišč. V njem je več kot sto vrst alpskih rastlin s celostno predstavitvijo alpske flore in favne. Ob slabi uri hoda skozi vrt in opazovanju alpskih rožic boste izvedeli katere imajo prav posebno zdravilno moč, uživali boste v krasnem razgledu na dolino, okoliške in daljne vrhove, vse do hrvaškega Slemena pa si boste lahko prebrali tudi drevesni horoskop.

KAM NA IZLET?

 • Boskovec: najvišji vrh Golt, visok 1.558 m2
 • smučanje na smučišču Golte, ki ponujaveč,kot 12 km odlično pripravljenih prog primernih za vse stopnje smučarjev. Smučišče je družinam prijazno, ponuja tudi otroški poligon s tekočim trakom.
 • sankanje: na voljo imate dve sankališči. Ob progi Morava je prostor, ki je namenjen najmlajšim za brezskrbno sankanje. Proga Morava je zlahka dostopna z Alpskega vrta. Otroški poligon ob hotelu pa se v popoldanskih urah spremeni v pravo sankališče. Proga je osvetljena, zato je primerna za varno sankanje tudi, ko je zunaj že temno. 
 • ledeno plezanje: zimska aktivnost, ki vas bo napolnila z adrenalinom. Gre za plezanje po zaledenelih slapovih in lednih odstavkih v grapah.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (52)

Ceneje ne najdeš nikjer!