Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za zimski oddih v apartmajih v bližini smučarskih prog!

od 147,00 €

# / 12

HUDA CENA za zimski oddih v apartmajih v bližini smučarskih prog!

od 147,00 €

Mariborsko Pohorje nudi številne športne aktivnosti za vse ljubitelje gibanja v naravi in je pravi raj za vse privržence smučanja in pohodništva. Uživajte v zabavni smuki na največjem smučarskem centru v Sloveniji ali pa se odpravite na potep po lepotah čudovite okolice. Naj bo vaš naslednji oddih v popolni harmoniji neokrnjene narave!

Čas je za zimske počitnice! Odpravite se s prijatelji ali družino v apartmaje sredi neokrnjene narave.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • namestitev v apartmajih Mariborsko Pohorje
  • uporaba posteljnine in brisač
  • končno čiščenje
  • brezplačna uporaba športnega igrišča
  • brezplačna parkirišče in WiFi

Apartmaji Mariborsko Pohorje

Apartmaji Mariborsko Pohorje ponujajo hišne prijazno nastanitev v Hočko Pohorje. Mariborsko Pohorje Smučišče je oddaljen le 1,2 km. Vse enote vključujejo jedilnico in dnevni prostor s kabelsko televizijo. Prav tako imajo kuhinjo, opremljeno s pomivalnim strojem in pečico. Vsaka enota ima lastno kopalnico s kadjo ali tušem in kopalne plašče. Na voljo so številne aktivnosti kot so smučanje, kolesarjenje in pohodništvo.

APARTMAJI
Apartmaji (50mali 80m2) se nahajajo v pritličju. Nudijo jedilni in dnevni predel, kopalnico, WC, balkon, kamin, sedežno površino, pečico, zvočno izolacijo, stojalo za sušenje obleke, posteljnina, čistilna sredstva, brisače, dodatna pisalna miza, paket za osebno higieno, sušilec za lase, televizijo, kopalni plašč, masažno kad ali prho, pomivalni stroj, ventilator.

KULINARIKA
Na Pohorju so doma tudi kulinarične specialitete kot so pohorski žličniki, pohorski pisker, pohorska bunka z domačim sirom, pohorska omleta, šarlota in gibanica, ter seveda borovničevec. V okolici je veliko odličnih lokacij, kjer lahko jedi tudi poskusite. Priporočajo gostilno Zlati Lev in Novi Svet, ter picerijo in špageterijo Roma.

SMUČIŠČE MARIBORSKO POHORJE (z doplačilom)
Smučišče Mariborsko Pohorje je znano kot največje smučišče v Sloveniji in se nahaja v okolici mesta Maribor. Čudovito smuko boste doživeli na več kot 40km prog, ki so primerne tako za rekreativne smučarje kot začtetnike in družine. Proge nudijo pravo zabavo za smučarje in deskarje. Smučarski center se tudi ponaša z nazivom najdaljšega osvetljenega smučišča v Evropi. Prav tako smučišče že vrsto let gostuje tekmovanje v ženskem smučanju imenovano Zlata lisica, ki je pripomoglo k temu, da je Mariborsko Pohorje sedaj že svetovno znano.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odlična lokacija v osrčju prelepega Pohorja
  • odpravite se na pohod po Pohorju in uživajte v naravi
  • obiščite grad, ki ga je dal zgraditi cesar Friderik III v 15. stol.
  • občudujte okrog 440 let staro vinsko trto na Lentu
  • prepustite poizkušanju domače kulinarike lokalnih restavracij

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Preizkušen paket

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (214)