Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za zimski oddih za vso družino v hotelu z izvrstno kulinariko!

od 69,00 €

# / 8
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za zimski oddih za vso družino v hotelu z izvrstno kulinariko!

od 69,00 €

Popoln hotel za vse ljubitelje aktivnega oddiha in izvrstne kulinarike! Opazovali boste lahko kuharske mojstre pri pripravi vaše najljubše jedi, uživali v neomejeni uporabi notranjega bazena, fitnessa, lahko pa se odpravite raziskati čudovite skrite kotičke Umaga in okolice, ki kar kličejo po dogodivščinah. Možnost tudi wellnessa s široko ponudbo lepotnih tretmajev, masaž in savn!

V hotelu na voljo notranji bazen, fitnes studio in steza za jogging! Ponujajo tudi hrambo, popravila, čiščenje in izposojo koles.

HOTEL SOL UMAG****

Hotel Sol Umag*** se nahaja v naselju Punta, neposredno ob morju. V hotelu je 217 sob, v ločenem objektu Residence pa še 86. 

SOBE
Sobe so opremljene s Sat-TV, telefonom, brezžičnim internetom, mini barom, sefom, klimatsko napravo, kopalnico s kadjo in sušilcem za lase in balkonom. Sobe so prilagojene osebam z invalidnostjo.

WELLNESS z doplačilom
V sklopu hotela se nahaja tudi Wellness center Istrian Relax Village, ki s svojo urejenostjo spominja na avtentično istrsko okolje, nahaja pa se v kar 3 etažah s skupno 1600 m2. V wellnessu najdete finsko in rimsko savna, istrsko biosavno z vonjem sivke, kadulje in rožmarina, fitnes studio v dveh nadstropjih. Ponujajo še pestro ponudbo masaž, lepotnih tretmajev, whirpoola in solarija.

AKTIVNOSTI
V hotelu se odvija animacijski in zabavni program, na voljo pa je fitnes studio, steza za jogging, zabavni športni program, v bližini hotela pa tenis tereni s šolo tenisa. Poleg tega je za vse ljubitelje kolesarjenja tukaj tudi bike point, kjer si lahko izposodite kolo, ga shranite, operete, kolo pa vam tudi popravijo.

KULINARIKA
V hotelu se nahaja buffet restavracija s show-cooking-om, a la carte restavracija, Lobby bar, Snack bar, Beach Bar, odvijajo pa se tudi tematski kulinarični večeri. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • hotel za vse ljubitelje aktivnega oddiha in izvrstne kulinarike
 • raziščete mnogo čudovite skrite kotičke Umaga in okolice
 • vključena uporaba notranjega bazena
 • v hotelu na voljo fitnes studio, steza za jogging, zabavni športni program
 • bike point, kjer si lahko izposodite kolo, ga shranite, operete
 • show cooking, a la carte restavracija in bara ob bazenu
 • možnost finske in rimske savne, istrske biosavne z vonjem sivke

Pestra dodatna ponudba

Wi-Fi

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Sol Umag**** s sodobnim dizajnom leži samo en korak od Jadranskega morja in že od nekdaj slovi po raznovrstnih in kakovostnih storitvah. Umag je znan po številnih festivalih, kot so Big spring, Beach festival, Umago blues, Biker festival in Umagonation festival. Posebno mesto na seznamu prestižnih festivalov zavzema Mednarodni festival komornog gledališča Zlati lev.

BIKE POINT
Hotel nudi prostor za pranje in servis koles ter storitev pranja kolesarske obleke. V hotelu je tudi opremljena kolesarnica z video nadzorom, ki je namenjena gostom hotela. Sestavni del ponudbe hotela Sol Umag je tudi Bike point s profesionalno podporo za cestne kolesarje, gorske kolesarje, kolesarske turiste in rekreativce, vse storitve in informacije pa tukaj lahko poiščejo tudi aktivne družine z otroki, ki želijo v Umagu preživeti nekoliko drugačen dan. V Bike pointu lahko izposojate kolesa z vso dodatno opremo, poiščete kolesarske zemljevide in informacije o kolesarskih itinerarjih.

KAM NA IZLET:

 • Motovun: srednjeveško mesto z kamnitim obzidjem, ki je znano tudi po slovitem filmskem festivalu.
 • Grožnjan: ali mesto umetnikov, saj je veliko slikarjev zapuščene stavbe, spremenilo v svoje slikarske ateljeje.
 • Hum: najmanjše mesto na svetu. 
 • Tartufi: področje je posebno znano po belih tartufih, tukaj pa je bil najden tudi največji tartuf na svetu, ki je zabeležen v Guinessovi knjigi rekordov.
 • Umag: sprehajalne poti v centru mesta; ogled obzidja in stolpov, renesančnih ter baročnih zgradb in cerkev...
 • Savudrijski svetilnik: nedaleč stran od Umaga je mesto Savudrija, kjer je lociran najstarejši 36 m visok svetilnik, ki je bil zgrajen leta 1816.
 • muzej Lapidarij z zbirko kamnitih spomenikov in z Mauricijevim ciborijem iz 8. stoletja.
 • galerija Riga v pritličju stare palače družine Rigo.
 • obiščite Coffee & Wine bar Vitriol
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (123)