Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za wellness razvajanje v naravi s pogledom na prelepe vinske griče!

od 38,00 €

# / 13
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za wellness razvajanje v naravi s pogledom na prelepe vinske griče!

od 38,00 €

Spočijte se in poiščite svoj najljubši kotiček v novo sodobno opremljenih sobah. Naj vas zjutraj prebudi ptičje petje in čudovit pogled na domače zelene vinograde. Na terasi pa si naj vaše oko spočije pogled nad dravskim in ptujskim poljem, Pohorjem, Ptujsko goro in čudovitim Ptujem. Vključen tudi zasebni zakup wellnessa, kjer se boste sprostili v savni in jacuzziju. Možnost tudi samo wellness paketa z vključeno penino!

V paketu z nočitvijo vključen tudi peneči rose Vina Širec in domači narezek. Možnost tudi samo wellness paketa z vključeno penino!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • nastanitev v prenočiščih Širec pri Ptuju
 • wellness soba s savno, jacuzzijem in privat kopalnico
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen WiFi

Prenočišča Širec

Prenočišča Širec se nahajajo le 7 km od Ptuja v neokrnjeni naravi obkoljena s čudovitimi vinskimi trtami. Na veliki pokriti terasi z razgledom imate možnost zakupa jakuzzija za do 6 oseb. Poskrbljeno je tudi za najmlajše z igrali na prostem.

SOBE
Prenočišča nudijo udobje v 9 novo opremljenih sobah in apartmaju. Vsaka soba je opremljena z lastno kopalnico, vključno z brisačami. V sobi se nahaja televizor z možnostjo ogleda več kanalov. Možna uporaba Wi-Fi-ja. V sobi se nahaja tudi mini bar, napolnjen z vini domače pridelave. Vsaka soba vključuje tudi posteljnino. Gostom je na voljo skupna večja pokrita terasa, kjer si lahko naberejo energije in naužijejo lepot narave.

WELLNESS
Zasebni najem wellnessa zajema: zasebno savno in jacuzzi, zasebno kopalnico, čaj, vodo, penino, sadje.

KULINARIKA
Ker se vino izredno poda k hrani na domačiji nudijo mesne izdelke lastne predelave. Trudijo se obdržati domačnost in tradicijo, zato v naboru mesnih izdelkov najdete tudi špehovko, svinjsko tlačenko, meso iz tunke z zaseko in še mnoge druge že skoraj pozabljene recepte. Da bo še bolj dišalo, vam lahko spečejo tudi gibanico, s katero se lahko posladkate na terasi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • popoln jesenski oddih med vinskimi trtami
 • moderno opremljene sobe
 • wellness paket vključuje tudi penino, sadje in čaj
 • v paketu z nočitvijo vključen tudi peneči rose Vina Širec in domači narezek
 • domačija Širec nudi tudi okusne narezke in jedi po naročilu
 • poskrbljeno je tudi za najmlajše z zunanjimi igrali

Podjetje s tradicijo

Prijazna postrežba

Dobro počutje

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

V neokrnjeni naravi, med prelepimi vinskimi griči le 7 kilometrov iz centra mesta Ptuj se nahaja domačija Širec. Leta 1995 so zasadili prvo vinsko trto in počasi začeli pisati zgodbo o domači slovenski zemlji in pridelkih, ki jih daje narava. Danes imajo zasajenih 25.500 trt, ki so poleg prenočišč njihova glavna dejavnost. Ker želijo, da tudi njihovi gostje začutijo del okusov pridnih rok, se naužijejo miru in narave, jim v prijetno opremljenih sobah nudijo počitek in kulinariko. Naj vas zjutraj prebudi ptičje petje, oko pa naj si spočije med prelepimi vinogradi.

DEGUSTACIJA VIN ŠIREC
Zgodbi o vinu lahko prisluhnete v vinski kleti s kapaciteto 50.000 litrov. Tam je vino še bolj živahno in vam pričara neverjetno zgodbo, ki jo pišejo pridne roke slovenskih vinarjev. Popeljite se na pot med številnimi okusi suhih kot tudi sladkih vin. Vaše čute pa naj še posebej vzbudijo mehurčki hišne penine. Po poti od trte do vina pa vas bo vodila Vinska kraljica Slovenije 2008, Svetlana Širec Žuran. Program degustacije prilagajajo vašim željam.

KAM NA IZLET?

 • Ptuj – najstarejše slovensko mesto, ki je največji razcvet doživelo v rimskih časih. Samo mesto z okolico ponuja številne možnosti za izlete in za raziskovanje. Odkrivajte skrite ulice Ptuja, sprehodite se do Ptujskega gradu ali obiščite najstarejšo slovensko vinsko klet. Priporočljiv je tudi izlet po slikovitem Jeruzalemu, Halozah ali Slovenskih goricah.
 • Grad Vurberg- se nahaja v neposredni bližini in vabi, da se seznanite z njegovo večletno tradicijo
 • Maribor in Pohorske strmine – nahajajo se le 18 km od nastanitve
 • Dravsko in Ptujsko polje – vam ponuja pestrost in veliko zgodovinskih odkritij
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (219)