Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za wellness oddih v luksuznem hotelu s kopanjem v Termah Ilidža!

od 82,00 €

# / 14

HUDA CENA za wellness oddih v luksuznem hotelu s kopanjem v Termah Ilidža!

od 82,00 €

Hotel Hills v centru zelene oaze Sarajeva le streljaj stran od Term Ilidža z 4.600 m2 bazenskim kompleksom! Sprosti se v savni, medtem ko bodo otroci uživali v največji Kinderland igralnici. Hotelska restavracija v najvišjem nadstropju nudi čudovit panoramski razgled!

Neomejeno kopanje in savnanje v centru zelene oaze Sarajeva ter vstop v Kinderland za otroka!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni Deluxe sobi 2+2 hotela Hills***** v Sarajevu
 • brezplačno bivanje z zajtrkom za otroka do 5,99. leta v postelji s starši
 • unovčljivost do 1.10.2021 (odhod)
 • neomejen vstop v bazene Termalne Riviere Ilidža
 • neomejen vstop v Wellness & Spa: finska savna, bio savna, infrardeča savna, Turški Hammam, tuš doživljanje, rimsko kopanje, cona sprostitve, masaža, hladna soba, slana soba
 • 1x vstopnica za največjo Kinderland igralnico za 1 otroka
 • brezplačno parkirišče pod video nadzorom
 • brezplačni WiFi

HOTEL HILLS*****

Nov hotel na atraktivni lokaciji v centru zelene oaze Sarajeva je le 2 km oddaljen od mednarodnega letališča. Hotel ima kompleks 330 luksuznih sob. Znotraj kompleksa se nahaja tudi termaln Spa & Resort center, ki ponuja notranji in zunanji bazen, Kinderland za otroke in odrasle, ki se razprostira na kar 2200 m2, poročno halo in restavracije, ki slovijo po mednarondni in bosanski kuhinji. 

SOBE
Hotelske sobe so zelo prostorne in moderno opremljene. Delux soba je velika 42 m2 in ima balkon in kopalnico s prho ali kadjo. Opremljena je s klimatsko napravo, satelitskim televizorjem, minibarom, sušilcem za lase, brezplačnim toaletnim priborom in copati.

WELLNESS
V bogati wellness ponudbi najdete finsko, bio in infrardečo savno, hammam, tuš doživetij, rimsko sobo, tepidarijum oz. relax cono, masažno stezo, hladno sobo in slano sobo. 

TERMALNA RIVIERA ILIDŽA
Nahaja se v samem srcu kraja in predstavlja največji kompleks termalnih bazenov v Evropi. Poletno riviero sestavlja zunanji bazen na 4.600 m2 kot tudi notranji in zunanji bazeni, reka s hitrim tokom, masažni sedeži, whirlpooli, vodni tobogani, trampolin, ping pong in otroški avtomobilčki za vožnjo. Bazeni imajo temperaturo vode med 30 in 34 °C. 

FITNESS CENTER (z doplačilom)
V posebnem delu hotela je prostoren fitness center opremljen z napravami za kardio in moč. namenjena rekreativnim in profesionalnim športnikom. Fitness je opremljen s sodobno opremo, vrhunski strokovnjaki pa vam bodo z veseljem pomagali za nepozabno in intenzivno izkušnjo pri treningu.

KULINARIKA
Hotel ima restavracijo s kapaciteto 1.500 gostov, kjer strežejo zajtrk, z doplačilom pa tudi večerjo in kosilo z mednarodnimi ali nacionalnimi jedmi. Restavracija se nahaja na vrhu hotela in je ena izmed najbolj privlačnih restavracij v regiji s panoramskim pogledom na zeleno okolico hotela.

OTROŠKA DEŽELA KINDERLAND
Otroci se lahko igrajo v Kinderlandu, ki je največje notranje igrišče v Bosni in Hercegovini, veliko kar 3.000 m2. Kinderland je namenjen otrokom in najstnikom vse do 18. leta starosti. Zabavali se bodo pri reševanju princese, osvajanju Vezuva, na piratski ladji, v džungli ali vožnji z električnimi avtomobilčki.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • luksuzen hotel s 5*, ki se nahaja v središču Sarajeva
 • Termalna riviera Ilidža zajema 4,600 m2 vodnih površin
 • očisti svoj organizem vseh toksinov s savnanjem
 • otroci bodo zagotovo nadušeni nad otroško deželo v hotelu
 • kraj, ki ponuja sprostitev, mir, harmonijo in dobro počutje
 • ogled Ilidže, zelenega predmestja Sarajeva
 • starobosanska kultura polna tradicije in gostoljubnega vzdušja

Pestra dodatna ponudba

Za otroke brezplačno

Družinam prijazno

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Hills***** se nahaja na zahodu Sarajeva, cca 10 km od centra mesta, v naselju Ilidža, ki je znano predvsem po Termalni rivieri Ilidža. lidža je najstarejše naseljeno območje Sarajeva, bogato z naravnimi lepotami, z drugimi deli mesta pa povezano s tramvajem in avtocesto.

KAM NA IZLET?

 • občina Ilidža je ena od devetih občin Kantona Sarajevo. Nahaja se v osrednjem delu pomembne naravne glavne ceste, ki poteka skozi doline reke Bosne in Neretve, ki povezuje Srednjo Evropo na severu in Jadransko morje na jugu, do katerega vas ločijo slabe 3 ure
 • podajte se v naselje Butmir, ki je del Ilidže, so leta 1983 odkrili največje neolitsko najdišče na ozemlju južnoslovanskih držav. Po arheoloških izračunalih je bilo območje poseljeno v letih od 5100 do 4500 pred našim štetjem
 • ogledate si lahko tudi druge znamenitosti in spomenike, kot so katoliška cerkev Marijinega vnebovzetja na Stupi
 • oglejte si zgodovinsko stavbo Mezarje Veliki gozdovi (Stari nišani) na Stupi, pokopališče Prestorijsko naselje v Butmiru, arheološko območje (Spomenik borcem NOR), arhitekturni ansambel Stara železniška postaja Ilidža, Zildžićeva hiša in
 • v okolici je tudi obnovljen rimski most iz originalnega rimskega kamna, ki so ga v 16. stoletju zgradili Turki
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)