Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za wellness oddih v sodobnem hotelu v čudoviti okolici Moslavine!

od 66,60 €

# / 10
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za wellness oddih v sodobnem hotelu v čudoviti okolici Moslavine!

od 66,60 €

Zbežite iz stresnega okolja mestnega vrveža in preživita čas v prelepi okolici Hrvaške pastorale. Namestita se v modernih sobah in sprostita se ob savnanju ter kopanju v notranjem bazenu. Okusita bogate gastronomske jedi iz edinstvene restavracije in kleti Garfield ter si sposodita kolo in uživajta v odkrivanju skritih kotičkov Moslavine in Posavine.

Uživajte v odkrivanju kulturne in naravne dediščine Moslavine in Posavine!

HOTEL SPORT****

Hotel Sport**** je zasnovan kot oaza vitalnosti, športa in sprostitve ter ponuja uravnotežen wellness pristop in bogato ponudbo za rekreativne in profesionalne športnike. Hotel Sport se nahaja na meji Moslavine in Posavine in je idealno izhodišče za raziskovanje teh dveh regij.

SOBE
Hotel nudi 23 sodobnih in udobnih sob ter apartmajev. Vse sobe nudijo sodoben dizajn in so opremljene s posteljo, pohištvom in vsem potrebnim za užitek. Nudijo tudi zasebno kopalnico in LCD televizor.

WELLNESS
Wellness hotela Sport ponuja več kot 20 različnih tretmajev in ritualov. Navdušil vas bo prelepi prostor za savnanje, ki je obdan v zlatu. Na voljo je parna, bio, finska in zunanja ruska savna. Notranji bazen se nahaja v modernem in prostornem Wellness in Spa centru hotela Sport. Opremljen je s hidromasažnimi curki in slapom, pa tudi s proti-tokovnim plavalnim sistemom. Je idealen kraj za sprostitev po savni. Za lajšanje napetosti pa z doplačilom poskusite še katero od številnih klasičnih ali terapevtskih masaž.

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka bogat izbor hrane za zajtrk, ki bo zadovoljil še najbolj zahtevnega gurmana. Seveda boste pa uživali lahko tudi v gurmanski ponudbi restravracije Garfield, ki je znana po svojih okusnih tradicionarnih in mednarodnih dobrotah. Prav tako se lahko prepustite okušanju okoliških vin.

AKTIVNOSTI
Pobočja Moslavine bodo izziv za ljubitelje hoje, rekreativni kolesarji pa bodo uživali v lahki vožnji po prostranih posavskih ravnicah. Sposodite si kolo in raziskujte prelepo okolico in se prepustite preživljanja časa v čisti naravi. Bližina županijske kolesarske poti od Ivanić-Grada do Klostar Ivaniča vam bo omogočila kolesarjenje skozi zeleno srce Zagreba. Skozi gozd Žutica je poučna pot, po kateri boste spoznali rastlinstvo in živalstvo tega specifičnega gozda. Čeprav ne tako popolarna destinacija, Ivanic-Grad ponuja številne možne izlete za vaš dan. Zagreb je oddaljen le 25 minut vožnje, pa tudi Moslavinsko visokogorje in začetek Lonjskega polja je v bližini. Še bližje sta reka Sava in posavska meja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • sodobne in udobne sobe
 • okusna sladica in rakija za dobrodošlico
 • sodobne savne
 • kopajte se v hotelskem bazenu
 • super za pobeg od mestnega vrveža
 • super ideja za romantičen pobeg

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Sport**** se nahaja v naselju Ivanić Grad in je v bližini avtoceste, ki zagotavlja hitro povezavo do Zagreba. Nudi elegatne notranje porostore, sodobne sobe, restavracijo, in razne objekte za sproščanje in aktivnosti. Središče mesta je oddaljeno slab kilometer, najbližja trgovina pa je v neposrednji bližini. 

KAM NA IZLET?

 • Zagorje, najbolj zeleni del Hrvaške je znan predvsem po številnih gozdov in gričih z vinogradi, zaradi česar je pokrajina še posebno slikovita. Zagorje se ponaša s številnimi vrelci termalne vode, zato izkoristite priložnost za skok v bazen. Obiščete lahko Stubičke, Tuheljske, Varaždinske ali Krapinske toplice.
 • Zagorje je znano po enem izmed najpomembnejših najdišč neandertalaca Hušnjakovo brdo, kjer je bil najden krapinski pračlovek. Obiščete lahko muzej Neandertalland, ki so ga odprli leta 2010. V preteklosti je bilo to območje pod velikim pritiskom turških vpadov, zato so za obrambo pred Turki zgradili številne gradove. Obiščete lahko gradove Trakošćan, Veliki Tabor in Hellenbach, ki zelo dobro odslikava življenje v 19. stoletju.
 • Marija Bistrica je najpomembnejše romarsko središče na Hrvaškem, ki ga vsako leto obišče približno 800.000 romarjev s celega sveta. Mestu gospoduje cerkev Blažene Device Marije, ki s svojo velikostjo vzbuja pravo strahospoštovanje. Obiščete pa lahko tudi številne druge cerkve, samostane, kapelice in galerije s freskami.
 • Obišči Zagreb in si oglej Galerijo Klovičevi dvori: naječja galerija na Hrvaškem, ki združuje umetnost in kulturno od preteklosti do sedanjosti.
 • Muzeji: Arheološki muzej Zagreb, Muzej razpadlih zvez in Hrvaški muzej naivne umetnosti. Živalski vrt Zagreb, ki je zanimiv v vseh letnih časih.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (196)