Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za wellness oddih ob Pohorju s kopanjem v Termah Zreče!

od 105,00 €

# / 15
ISKANO

HUDA CENA za wellness oddih ob Pohorju s kopanjem v Termah Zreče!

od 105,00 €

Potepanje v okolici čudovite pokrajine in objemu narave za celotno družino! Raziskujte čudovito okolico Pohorja in Rogle, obiščite Terme Zreče na 1.600 m2 vodnih površin, konec dneva pa se sprostite v prenovljenem wellnessu v hotelski infrardeči in finski savni. NOVO: uživajte v edinstvnem potepu po Poti med krošnjami, kjer boste opazovali med čudovitem sprehodu iz višine 20 m in uživali v raznih adrenalinskih in poučnih postajah. 

NOVO: Izkusite naravo kot jo vidijo ptice s potepom med krošnjami!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v hotelu ReAktiv*** v Zrečah

 • 1x celodnevno kopanje v termalnem bazenu Terme Zreče za 2 osebi
 • brezplačna izposoja električnih koles
 • 1x vstop na Pot med krošnjami za celo družino (2 odrasla + 2 otroka)
 • 1x vstop v hotelske savne
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen wifi

hotel reaktiv

Hotel reAktiv*** pod sloganom Moje aktivne počitnice, gostom svojega hotela ponuja udobno nočitev ter jim na široko odpira vrata v čudovito destinacijo Rogla - Pohorje, kjer lahko čez dan uživajo ob neskončni ponudbi športnih in rekreacijskih aktivnosti.  Hotel se nahaja 400 metrov od Term Zreče. Hotel je bil popolnoma prenovljen v letu 2018. Na voljo parkirišče, shramba za smuči in brezplačen WiFi. Hotel je dostopen tudi osebam z invalidnim vozičkom.

SOBE
Dvoposteljne sobe velikosti 20 m2 imajo pogled na vrt ali mesto. V sobi je sef, TV z ravnim zaslonom, klimatska naprava, kad ali prha, sušilec za lase, obešalo za perilo, paket za osebno higieno, WC, kopalnica, garderoba, brisače, posteljnina in pisalna miza.

WELLNESS
V prenovljenem hotelskem wellnessu je na voljo prijeten sprostitveni prostor ter finska in infrardeča savna, ki bosta poskrbeli, da se boste počutili prerojeni in polni nove energije.

TERME ZREČE 
Termah Zreče nudijo bogatih 1600 m2 bazenov napolnjenih z zdravilno akratotermalno vodo s kalcijem, magnezijem in hidrogenkarbonatom, predvsem pa izjemnim blagodejnim vplivom na telo, potrebno rehabilitacije. Notranji bazeni obsegajo rekreacijski bazen s počasno reko, zasteklen zimski vrt z 8 vodnimi ležišči in 2 masažnima bazenoma, sveže prenovljen terapevtski bazen in otroški čofotalnik.

NOVO: POD MED KROŠNJAMI
V jeseni 2019 odpira svoja vrata Pot med krošnjami Pohorje na Rogli  v skupni dolžini 1.000 metrov, od katerih je sama pot dolga 560 metrov. Pot, ki ponuja posebno doživetje narave, se začne na tleh na vrhu Rogle. Po približno dveh tretjinah poti doseže vrh na približno 37 metrov visokem razglednem stolpu. Celotna Pot med krošnjami Pohorje, vključno z razglednim stolpom, je prijazna invalidskim in otroškim vozičkom ter ponuja 360-stopinjski pogled daleč naokoli. Na poti vas čaka več adrenalinskih in poučnih postaj. Več si lahko preberete TUKAJ

KULINARIKA
Na voljo je hotelska restavracija in kavarna Težak, v bližini pa še kavarna D v Termah Zreče, približno 5 do 6 km stran pa je še restavracija Zlati Grič, Gostišče Smogavc in Gostišče Ulipi. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • možnost kopanja v zdravilni termalni vodi v Termah Zreče
 • vključen vstop v hotelsko infrardečo in finsko savno
 • različne in številne športne aktivnosti
 • vrhunska lokalna kulinarična doživetja Rogle in Pohorja
 • hišni ljubljenčki dobrodošli
 • možnost zgodnje prijave in pozne odjave
 • NOVO: Izkusite naravo kot jo vidijo ptice s potepom med krošnjami!

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Enostaven nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel reAktiv ponovno odpira svoja vrata - popolnoma prenovljen v letu 2018. Nahaja se v Zrečah in je primeren tako za ljubitelje narave, termalnih oddihov ali ljubitelje smučanja. 

KAM NA IZLET?

 • Lovrenška jezera: Odpravite se do uro in pol hoda oddaljenega največjega visokega barja v Sloveniji. Lovrenška jezera z 20 jezerci so nastala v ledenodobnem obdobju pred 8.000 leti. Celotno barje nima površinskega dotoka, jezerca napajajo izključno padavinske vode. Večji del barja porašča ruševje, v nekaterih jezercih raste tudi beli lokvanj. Živalski svet je razmeroma skromen, čeprav predstavljajo Lovrenška jezera najpomembnejše življenjsko okolje ogroženega ruševca. Iz stolpiča ob jezerih se odpirajo čudoviti pogledi na vse strani.
 • Črno jezero: leži med Osankarico in Velikim vrhom na nadmorski višini 1.200 m. Jezero je obraščeno s smrekovjem in šotnim mahom. Na dnu jezera so se leta in leta nabirali organski odpadki odmrlih rastlin in živali ter sčasoma ustvarili debelo plast mulja, ki je temne, tako rekoč črne barve. Jezero je zato na pogled kot bi bilo polno črnila, čeprav je voda kristalno čista. S svojo gozdnato okolico je Črno jezero zavarovano kot gozdni rezervat.
 • obiščite znani rekreativni center Rogla, kjer je obilo možnosti za rekreacijo
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (219)