Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za sproščujoč oddih v elegantnih sobah hotela v starem centru Kamnika!

179,00 €

# / 11
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za sproščujoč oddih v elegantnih sobah hotela v starem centru Kamnika!

179,00 €

Sprehodite se po starem mestnem jedru Kamnika, enega najlepših srednjeveških mest pri nas!  Obiščite eno od mnogih kavarn, slaščičarn, povzpnite se na Kamniški grad in uživajte v živahnem utripu mesta. Obiščite Arboretum Volčji potok za sprostitev v botaničnem biseru Slovenije, nato se zapeljite do Tuhinjske doline in se osvežite v bazenih Term Snovik.

Preživite 2 dni v zgodovinskem ambientu iz 19. stoletja! Vključena vstopnina v Arboretum in Terme Snovik!

HOTEL MD KAMNIK***

Hotel se nahaja v stavbi iz 19. stoletja, kar zaznamuje tudi urejenost sob in ostalih prostorov. 22 elegantnih, klasično opremljenih sob zaznamujejo zgodovinski poudarki stavbe. 

SOBE
Vse sobe so opremljene v nevtralnih tonih, s temnim masivnim lesenim pohištovm. Sobe imajo pogled na gore in notranje dvorišče ali pa pogled na staro mestno jedro. Sobe vključujejo pisalno mizo, TV z ravnim zaslonom in zasebno kopalnico. Nastanitvene enote so klimatizirane in opremljene z garderobno omaro.

KULINARIKA
gostom je na voljo samopostrežni zajtrk in lokal, ki postreže tudi pijačo dobrodošlice.

ARBORETUM VOLČJI POTOK
Arboretum Volčji Potok je najbolj obiskan botanični park v Sloveniji. Razprostira se na zemljišču, ki meri 85 hektarov. V njem je posajenih 3.500 rastlin z vseh koncev sveta.
Posebno dinamiko v park vnašajo potoki in jezera, ki nudijo življenjski prostor vodnim rastlinam in živalim. Posebej so v arboretumu označene tudi poti, ki vodijo skozi blagodejne energetske točke. V starem delu parka si lahko oddahnete v letni kavarni, za otroke pa je urejeno veliko igrišče.

TERME SNOVIK
Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji, na eni strani obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami, na drugi pa s čudovitimi gozdovi in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline.
Voda v Termah Snovik je priznana kot naravno zdravilno sredstvo. Bazenski kompleks sestavljajo notranji in zunanji bazeni z naravno travnato plažo. Zunanji bazen s tobogani je v poletnih mesecih pravi doživljajski raj za otroke in odrasle.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • hotel v samem starem jedru Kamnika
 • vključena vstopnina v Arboretum
 • vključeno kopanje v Termah Snovik
 • hotel v zgodovinski stavbi iz 19. stoletja
 • doživite utrip Kamnika in okolice
 • odlična ideja za kratek oddih

Odlična ideja za darilo

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel MD Kamnik*** je prijeten butični hotel in predstavlja idealno izhodišče za rekreacijo in spoznavanje bogate zgodovinske in etnološke danosti mesta Kamnik in Slovenije. Hotel se nahaja le nekaj minut od Term Snovik, 20 min od letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, smučišča Krvavec, Velike planine in glavnega mesta Ljubljana.

 

KAM NA IZLET?

 • Kamniška Bistrica: čudovit ambient vas bo začaral, za pogasitev žeje pa si privoščite požirek kristalno čiste vode iz izvira
 • Velika Planina: visokogorski svet, razgledi in sproščujoče okolje v tradicionalni pastirski vasici
 • Arboretum Volčji potok: spočijte se v miru in tišini, ki ju ponuja sprehod po čudovitem parku
 • Kamnik: odpravite se na potep po starem mestnem trgu
 • Menina Planina: pohod proti najvišjemu vrhu planote Vivodniku (1508 metrov), kjer stoji tudi razgledni stolp, je med najbolj priljubljenimi
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (152)