k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za sproščujoč oddih s polpenzionom in vključenim celodnevnim kopanjem!

od 27,00 €

# / 10
PRIPOROČAMO

HUDA CENA za sproščujoč oddih s polpenzionom in vključenim celodnevnim kopanjem!

od 27,00 €

Hotel Vesna se nahaja v Topolšici z notranje-zunanjim bazenskim kompleksom povezanim z zunanjim vodnim parkom na površini 1760 m². Imajo veliko vodnih atrakcij za otroke in odrasle ter 10.000 m² veliko površino za sončenje. V restavraciji pripravljajo tradicionalne slovenske jedi, v bližini pa je na voljo tudi več tradicionalnih gostiln. Terme Topolšica so idealna ideja za sprostitev!

Notranje-zunanji bazenski kompleks povezan z zunanjim vodnim parkom na površini 17620 m2, animacije za otroke in velika terasa za sončenje!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni Standard sobi v hotelu Vesna*** v Topolšici
 • neomejeno kopanje v zunanjih in notranjih bazenih (tudi na dan prihoda in odhoda)
 • bogata animacija in zabavne prireditve po tedenskem programu
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

Hotel Vesna***

Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča. V njem se dnevno zvrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja. 2 hotelski restavraciji s skupno 400 sedeži vselej postrežeta s kulinaričnimi dobrotami, aperitiv bar in kavarna pa sta kot nalašč za kramljanje ob pijači ali okusni sladici. Wellness center Zala je s hotelom Vesna povezan s hodnikom.

SOBE
Prostorne in lepo urejene sobe hotela nudijo vse, kar potrebujete za prijetno bivanje (televzijo, telefon, kopalnica s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase), nekatere sobe imajo tudi hladilnikom in balkon.

BAZENI HOTELA VESNA
V hotelu Vesna imajo notranji pol olimpijski bazen (temperatura cca 29°C) in zimsko-letni bazen, katerega je pol notri in pol zunaj (temperatura od 30°C do 36°C) s podvodnimi masažami ter whirlpooli. Na voljo je tudi otroški bazen.
Posebnost Term Topolščica je priprava kopalne vode. V letu 2017 so za pripravo kopalne vode pričeli uporabljati naprednejšo in okolju ter kopalcem prijaznejšo tehnologijo uravnavanja pH termalne vode z ogljikovim dioksidom.

VODNI PARK
Notranje in zunanje vodne površine se razprostirajo na 1.760 m². Bazenski kompleks je povezan z zunanjim vodnim parkom, ki obratuje v vročih poletnih dneh. Vodni park sestavljajo zunanji bazeni in ogromen tobogan po katerem se lahko gostje spustijo. Vodni park ponuja ure in ure zabave za vse generacije, gostje pa se lahko sproščajo tudi na ležalnikih ob bazenih.

WELLNESS CENTER ZALA (doplačilo)
Sodoben tempelj miru in zdravja vabi na razvajanje v savnah, masažnih in kozmetičnih sobah ali vadbo v vrhunsko opremljenem fitnessu. Najbolj intimnim trenutkom so namenjeni zasebni sprostitveni prostori, ki vas popeljejo skozi starodavni Rim, skrivnostni Orient ali japonski minimalizem. Imajo tudi pestro ponudbo različnih savn. Lahko se boste sprostili v finski savni, ekstremni finski savni, zeliščni savni, bio zeliščni savni, solna savna, parna savna, blatna savna, savna z medom, laconium savna, ledena jama, knajp terasa, počivališča ter whirpool bazen. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • notranji in zunanji termalni bazeni na površini 1760 m²
 • topli vrelci, otroški bazen, masažne prhe, whirlpool in rimske kopeli
 • notranji pololimpijski bazen (29°C) in zimsko-letni bazen (30°–36°C)
 • možnost koriščenja bogate ponudbe Wellness centra Zala
 • Wellness: kar 10 različnih savn, tematski sprostitveni prostori in masaže
 • hotel ponuja vodene izlete v Velenje, Logarsko dolino, Bled, Ljubljano

Podjetje s tradicijo

Za otroke brezplačno

Družinam prijazno

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Vesna*** predstavlja srce zdravilišča. V njem se dnevno zvrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja. 

TERME TOPOLŠICA
Terme Topolšica se nahajajo stran od mestnega vrveža in divjih cest, njihove goste pa pričaka objem gorskega zraka in spokojne tišine. Ob čudovitem razgledu na okoliške hribe lahko uživajo v blagodejni srednjegorski klimi in mnogih sončnih dneh. Zdravljenje in zdravilstvo sta v Termah Topolšica že tradicionalna, v zadnjem času pa ob mnogih posodobitvah vse skupaj postaja razkošen termalno-turistični kompleks z najsodobnejšimi wellness programi in mnogimi ostalimi storitvami, ki v objem zdravilišča privabijo najrazličnejše obiskovalce, ki od njih odhajajo zadovoljni in sproščeni.

KAM NA IZLET?

 • Šaleška jezera: Pod Šoštanjskim jezerom in njegovimi bregovi se nahajajo aktivni rovi premogovnika. Pri jezeru je Ribiška koča z barom Tina, kjer se lahko osvežite in uživate v čudovitih pogledih na jezero. Pri Ribiški koči se začenja Trška pot okoli Šoštanja, ki ima pet kontrolnih točk in jo je mogoče prehoditi v približno petih urah.
 • Šoštanj: Nahaja se na ravnini ob reki Paki, pod razvalinami Pustega gradu, ki je včasih nadziral pot skozi ozko dolino Pake. Največje znamenitosti so Pusti grad (Grad Šoštanj), Kulturni dom, graščina Turn, vila Široko, Kajuhov dom, Kajuhov park, Muzej usnjarstva na Slovenskem, cerkev sv. Mohorja in Fortunata, mestna hiša in drugo.
 • Spominska soba nemške kapitulacije: Topolšica je znana tudi po tem, da je tukaj 9. maja 1945 general Alexander Loehr podpisal kapitulacijo nemških enot jugovzhodne Evrope. Spominska soba v stavbi v zdraviliškem parku je urejena tako, da si s pritiskom na gumb ogledamo kratek film o dogodkih v maju 1945, prav tako pa si lahko ogledamo rekonstrukcijo podpisa enega najbolj pomembnih dogodkov v času 2. svetovne vojne.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (172)