Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za sproščujoč oddih s polpenzionom in vključenim celodnevnim kopanjem!

od 165,00 €

# / 11
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za sproščujoč oddih s polpenzionom in vključenim celodnevnim kopanjem!

od 165,00 €

Terme Topolšica so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Miren okoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi je danost narave, ki zdravi sama po sebi. Z zavidljivo tradicijo zdravljenja in široko paleto spremljajočih storitev so Terme Topolšica sodoben termalno-turistični kompleks, ki v goste privablja najrazličnejše obiskovalce. V restavraciji pripravljajo tradicionalne slovenske jedi, v bližini pa je na voljo tudi več tradicionalnih gostiln. Terme Topolšica so idealna ideja za sprostitev! Bivate lahko v prijetnih Družinskih apartmajih ali pa v Hotelu Vesna. 

Notranji bazenski kompleks na površini 1.760 m2 in animacije za otroke!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • neomejeno kopanje v notranjih bazeih (tudi na dan prihoda in odhoda)
 • neomejen vstop v svet savn v Wellness centru Zala
 • bogat animacijski program
 • glasbeni večeri ob četrtkih, petkih in sobotah
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

terme topolšica

Terme Topolšica so idealna ideja za sprostitev! Bivate lahko v prijetnih Družinskih apartmajih ali pa v Hotelu Vesna.  Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča. V njem se dnevno zvrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja. 2 hotelski restavraciji s skupno 400 sedeži vselej postrežeta s kulinaričnimi dobrotami, aperitiv bar in kavarna pa sta kot nalašč za kramljanje ob pijači ali okusni sladici. Wellness center Zala je s hotelom Vesna povezan s hodnikom. Na zelenem gričku, zraven osrednjega hotelskega kompleksa, se razprostira idilična vasica s 27 sodobno opremljenimi družinskimi apartmaji. Nova gradnja, sodoben ambient in naravno bivalno okolje v srcu narave so zagotovilo, da se boste v družinskih apartmajih Terme Topolšica počutili prijetno domače.

SOBE HOTELA VESNA***
Prostorne in lepo urejene sobe hotela nudijo vse, kar potrebujete za prijetno bivanje (televzijo, telefon, kopalnica s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase), nekatere sobe imajo tudi hladilnikom in balkon. Maksimalna kapaciteta sobe v Hotelu Vesna sta 2 pomožni ležišči.

DRUŽINSKI APARTMAJI****
Energijsko varčne hiše so grajene iz okolju prijaznih materialov in ponujajo dva tipa notranjih razporeditev. Družinski apartma 2+2: 99 m² in ima teraso z mizico in stoli, balkon z ležalniki, direktno telefonsko linijo, plazma TV s satelitskimi programi, brezplačni dostop do brezžičnega in kabelskega interneta, alarm, trezor, sušilec za lase, mikrovalovno pečico, so klimatizirani, ogrevani in imajo talno gretje. V apartmaju je 1 spalnica z zakonsko posteljo in 1 raztegljiv kavč, ki služi kot pomožno ležišče za 2 otroka ali za 1 odraslo osebo. Družinski apartma 5+1 ima 3 spalnice: 1 spalnico z zakonsko posteljo, 1 spalnico s 3 enojnimi posteljami, 1 spalnico z 1 enijno posteljo, na voljo pa je tudi raztegljiv kavč, ki lahko služi kot pomožno ležišče. 

BAZENI HOTELA VESNA
V hotelu Vesna imajo notranji pol olimpijski bazen (temperatura cca 29°C) in zimsko-letni bazen, katerega je pol notri in pol zunaj (temperatura od 30°C do 36°C) s podvodnimi masažami ter whirlpooli. Na voljo je tudi otroški bazen.
Posebnost Term Topolščica je priprava kopalne vode. V letu 2017 so za pripravo kopalne vode pričeli uporabljati naprednejšo in okolju ter kopalcem prijaznejšo tehnologijo uravnavanja pH termalne vode z ogljikovim dioksidom.

SVET SAVN
Svet savn vam ponuja edinstveno petzvezdično doživetje v sodobnih savnah, termalnih bazenih z mehurčki, v osvežitveni ledeni jami in na zdravilni knajpovi terasi. Poživljajoči naravni vonji odprejo vaše čute, udobna počivališča in osvežilni napitki pa vam povrnejo nove moči. Modrosti narave lahko prisluhnete na terasi wellness centra s čudovitim pogledom na zeleno okolico in doživite sprostitev, ki je doslej še niste poznali.

WELLNESS CENTER ZALA (doplačilo)
Sodoben tempelj miru in zdravja vabi na razvajanje v savnah, masažnih in kozmetičnih sobah ali vadbo v vrhunsko opremljenem fitnessu. Najbolj intimnim trenutkom so namenjeni zasebni sprostitveni prostori, ki vas popeljejo skozi starodavni Rim, skrivnostni Orient ali japonski minimalizem. Imajo tudi pestro ponudbo različnih savn. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • notranji termalni bazeni na površini 1760 m²
 • topli vrelci, otroški bazen, masažne prhe, whirlpool in rimske kopeli
 • notranji pololimpijski bazen (29°C) in zimsko-letni bazen (30°–36°C)
 • možnost koriščenja bogate ponudbe Wellness centra Zala
 • Wellness: kar 9 različnih savn, tematski sprostitveni prostori in masaže

Podjetje s tradicijo

Za otroke brezplačno

Družinam prijazno

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Terme Topolšica se nahajajo stran od mestnega vrveža in divjih cest, njihove goste pa pričaka objem gorskega zraka in spokojne tišine. Ob čudovitem razgledu na okoliške hribe lahko uživajo v blagodejni srednjegorski klimi in mnogih sončnih dneh. Zdravljenje in zdravilstvo sta v Termah Topolšica že tradicionalna, v zadnjem času pa ob mnogih posodobitvah vse skupaj postaja razkošen termalno-turistični kompleks z najsodobnejšimi wellness programi in mnogimi ostalimi storitvami, ki v objem zdravilišča privabijo najrazličnejše obiskovalce, ki od njih odhajajo zadovoljni in sproščeni.

Moč termalne vode je v dolino Toplice obiskovalce privabljalo že v 16. stoletju. Nadnjo se je navduševal celo ljubljanski škof Tomaž Hren. Toplice, znane kot Florjanove, so leta 1838 odprli za javnost. Za izkoriščanje v zdravilne namene je bil termalni izvir urejen šele 6 desetletij kasneje. Takrat so zgradili prve stavbe za sezonske goste. Ob prelomu stoletja se je v Topolšici že pričelo strokovno vodeno fizikalno-dietno zdravilišče.

KAM NA IZLET?

 • odpravite se lahko v Šoštanj - mesto, ki leži na zahodnem delu Šaleške doline. Nahaja se na ravnini ob reki Paki, pod razvalinami Pustega gradu, ki je včasih nadziral pot skozi ozko dolino Pake. 
 • največje znamenitosti so Pusti grad (Grad Šoštanj)
 • obiščite tudi kulturni dom, graščina Turn, vila Široko, Kajuhov dom in Kajuhov park
 • muzej usnjarstva na Slovenskem
 • cerkev sv. Mohorja in Fortunata
 • obiščite graščino Turn (Vošnjakova graščina), ki so jo so zgradili konec 16. stoletja ali v začetku 17. stoletja
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (219)