Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za jesenski oddih z uporabo savne ali najemom koles ter GRATIS večerjo!

10,00 €

# / 14
Izkoristi turistični bon
PRIPOROČAMO

HUDA CENA za jesenski oddih z uporabo savne ali najemom koles ter GRATIS večerjo!

10,00 €

Potepanje v okolici čudovite pokrajine in objemu narave za celotno družino! Raziskujte čudovito okolico Pohorja in Rogle na električnih kolesih, se odpravite na kopanje v Terme Zreče ali pa se sprostite v hotelskih savnah in odmislite vse skrbi ob aktivnem preživljanju poletnih počitnic. Gratis večerja vse dni bivanja!

Odlična lokacija za jesenske aktivnosti in raziskovanje neokrnjene narave! Gratis večerja vse dni bivanja!

hotel reaktiv

Hotel reAktiv*** gostom svojega hotela ponuja udobno nočitev ter jim na široko odpira vrata v čudovito destinacijo Rogla - Pohorje, kjer lahko čez dan uživajo ob neskončni ponudbi športnih in rekreacijskih aktivnosti.  Hotel se nahaja 400 metrov od Term Zreče. Hotel je bil popolnoma prenovljen v letu 2018. Na voljo parkirišče, shramba za smuči in brezplačen WiFi. Hotel je dostopen tudi osebam z invalidnim vozičkom.

SOBE
Dvoposteljne sobe velikosti 20 m2 imajo pogled na vrt ali mesto. V sobi je sef, TV z ravnim zaslonom, klimatska naprava, kad ali prha, sušilec za lase, obešalo za perilo, paket za osebno higieno, WC, kopalnica, garderoba, brisače, posteljnina in pisalna miza.

WELLNESS
V prenovljenem hotelskem wellnessu je na voljo prijeten sprostitveni prostor ter finska in infrardeča savna, ki bosta poskrbeli, da se boste počutili prerojeni in polni nove energije.

TERME ZREČE (z doplačilom)
Izkoristite 20 % popust na kopalne karte v Termah Zreče, ki nudijo bogatih 1600 m2 bazenov napolnjenih z zdravilno akratotermalno vodo s kalcijem, magnezijem in hidrogenkarbonatom, predvsem pa izjemnim blagodejnim vplivom na telo, potrebno rehabilitacije. Notranji bazeni obsegajo rekreacijski bazen s počasno reko, zasteklen zimski vrt z 8 vodnimi ležišči in 2 masažnima bazenoma, sveže prenovljen terapevtski bazen in otroški čofotalnik.

MINI ZOO LAND
Živalski vrt in tematski park Mini Zoo Land je prizorišče, kjer otroke čakajo dogodivščine, ki jih še dolgo ne bodo pozabili. Skupaj z njimi boste odrasli vstopili v skrivnostni svet starodavnih kultur, sredi džungle polne nevarnosti in osupljivih lepot. Sprehajali se boste med različnimi svetovi in spoznali različna časovna obdobja, ter pridih oddaljenih krajev.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • možnost savnanja in najema električnih koles
  • različne in številne športne aktivnosti
  • vrhunska lokalna kulinarična doživetja Rogle in Pohorja
  • hišni ljubljenčki dobrodošli
  • GRATIS večerja vse dni bivanja
  • brezplačen vstop v MINI ZOO LAND

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Enostaven nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel reAktiv ponovno odpira svoja vrata - popolnoma prenovljen v letu 2018. Nahaja se v Zrečah in je primeren tako za ljubitelje narave, termalnih oddihov ali ljubitelje smučanja. 

KAM NA IZLET?

  • Pot med krošnjami: Pot, ki ponuja posebno doživetje narave, se začne na tleh na vrhu Rogle. Po približno dveh tretjinah poti doseže vrh na približno 37 metrov visokem razglednem stolpu. Celotna Pot med krošnjami, vključno z razglednim stolpom, je prijazna invalidskim in otroškim vozičkom ter ponuja 360-stopinjski pogled daleč naokoli.
  • Lovrenška jezera: Odpravite se do uro in pol hoda oddaljenega največjega visokega barja v Sloveniji. Lovrenška jezera z 20 jezerci so nastala v ledenodobnem obdobju pred 8.000 leti. Celotno barje nima površinskega dotoka, jezerca napajajo izključno padavinske vode. Večji del barja porašča ruševje, v nekaterih jezercih raste tudi beli lokvanj. Živalski svet je razmeroma skromen, čeprav predstavljajo Lovrenška jezera najpomembnejše življenjsko okolje ogroženega ruševca. Iz stolpiča ob jezerih se odpirajo čudoviti pogledi na vse strani.
  • Črno jezero: leži med Osankarico in Velikim vrhom na nadmorski višini 1.200 m. Jezero je obraščeno s smrekovjem in šotnim mahom. Na dnu jezera so se leta in leta nabirali organski odpadki odmrlih rastlin in živali ter sčasoma ustvarili debelo plast mulja, ki je temne, tako rekoč črne barve. Jezero je zato na pogled kot bi bilo polno črnila, čeprav je voda kristalno čista. S svojo gozdnato okolico je Črno jezero zavarovano kot gozdni rezervat.
  • obiščite znani rekreativni center Rogla, kjer je obilo možnosti za rekreacijo
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (47)