Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za smučarske počitnice v Kranjski Gori z vključenim wellnessom!

od 170,00 €

# / 15

HUDA CENA za smučarske počitnice v Kranjski Gori z vključenim wellnessom!

od 170,00 €

Hotel Alpina je na odlični legi, saj se nahaja neposredno na smučišču! Stopite na smuči in se prepustite zimskim smučarskim radostim v Kranjski Gori ali pa se razvajajte še v jacuzziju, finski ali turški savni in se sprostite na tajski in klasični masaži. Alpski oddih s pridihom wellnessa in sprostitve vam bo zagotovo napolnil baterije po odlični smuki!

Vključen vstop v fitnes in obisk SPA centra! Na voljo jacuzzi ter finska in turška savna.

HOTEL ALPINA

HOTEL
Hotel nudi enoposteljne, dvoposteljne, troposteljne in štiriposteljne in družinske sobe locirane v glavni stavbi in prizidku. Hotel Alpina nudi pralnico, seminarsko sobo (do 100 oseb), fitness, otroško igralnico, sobo z igralnimi aparati, dva nova igralna avtomata, biljard.

SOBE
Vse sobe so opremljene s kopalnico s tušem ali kadjo v nekaterih sobah. V vsaki sobi je kabelski TV, telefon in mrežni priključek (dostop do interneta).

SPA CENTER
Prepustite se zdravilni moči turške ali finske savne. Na voljo še jacuzzi in  z doplačilom ročna masaža (tajska in klasična masaža) ter možnost uporabe zasebne kadi (jacuzzi) za 2 osebi.

KULINARIKA
Alpina hotel vam nudi restavracijo, kjer vam postrežejo domače in mednarodne jedi ter različna slovenska vina. Najrazličnejše pijače in kave so vam na voljo v hotelski kavarni, kjer lahko posedate tudi na terasi, katera omogoča razgled po Kranjski Gori. NOVO: za ljubitelje mesa je tudi novi BBQ meni!

SMUČIŠČE KRANJSKA GORA
Smučišče se nahaja tik ob hotelu. Smučišča se raztezajo po pobočjih Vitranca, mimo Podkorena in Planice. Prepletena so s trinajstimi vlečnicami in šestimi sedežnicami. Večji del prog, kar 85 ha umetno zasnežujejo. Na njih boste našli tako začetnike kot že izkušene smučarje. Za otroke so ogradili del smučišča in nanj postavili smučarski trak, vratca in Vandotove junake. Tako lahko vaši malčki brez skrbi lovijo snežinke in sončne žarke. Smučišče ponuja tudi razne aktivnosti od nočne smuke, alpskega parka, organizacija tekmovanj in smučarske šole.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • alpski oddih s pridihom wellnessa
 • na voljo jacuzzi, tajska in klasična masaža ter finska in turška savna
 • neomejen vstop v fitnes
 • Kranjska Gora se uvršča med najbolj priljubljene smučarske destinacije
 • hotel se nahaja direktno na smučišču

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Alpina je prijeten hotel, ki je zaradi svoje lege ob smučišču še posebej primeren za družine z majhnimi otroki. Poznan je tudi kot odličen wellness hotel. V bližini hotela se nahajajo tudi sprehajalne in pohodniške poti. Hotel se nahaja ob vznožju gore, 6 minut hoje od smučišča Kransjka Gora, 10 minut hoje od avtobusne postaje in 8 km od planine Prisojnik.

KAM NA IZLET?
Okolica ponuja veliko športnih in sprostitvenih aktivnosti, vse od sprehodov, pohodov v gore, smučanje, tek na smučeh,...

 • Planica: sprehodite se po poti doline vse do Tamarja ali pa si oglejte sodoben Nordijski center: tekaško in skakaško športno središče
 • Zelenci: obiščite naravni rezervat ter prečudovito smagradno zeleno jezero, ki je prelepo v vseh letnih časih
 • jezero Jasna: sprehodite se okoli gorskega jezera in se slikajte pri znanem kipu
 • Slovenski planinski muzej v Mojstrani: 30-minutno intenzivno doživetje - "Pobeg v bivak"
 • Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici, in pot Rudno polje - Uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina - Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (123)