k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za SKI OPENING s smučarskimi kartami v wellness hotelu na Krvavcu!

od 250,00 €

# / 11

HUDA CENA za SKI OPENING s smučarskimi kartami v wellness hotelu na Krvavcu!

od 250,00 €

Hotel Krvavec z lego direktno ob smučišču predstavlja pravi raj za vse ljubitelje smučanja. Hotel nudi wellness z intimno infra rdečo in finsko savno ter z izhodom direktno na sneg. Vključene 2-dnevne smučarske karte, povratna vožnja s kabinsko žičnico in prevoz z vozilom od zgornje postaje do hotela in nazaj! 

Vključena povratna vožnja s kabinsko žičnico in prevoz z vozilom od zgornje postaje do hotela in nazaj!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljnih sobah hotela Krvavec***
 • 1-urna uporaba savne za 2 osebi na dan
 • Povratna vožnja s kabinsko žičnico Krvavec 
 • Prevoz z vozilom od zgornje postaje do hotela in nazaj oziroma prevoz s 4-sedežnico Tiha dolina 
 • brezplačen WiFi 
 • brezplačno parkirišče

HOTEL KRVAVEC***

Sobe v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji so opremljene v gorskem slogu, iz sob se vije čudovit razgled na okoliške vrhove Kamniško – Savinjskih Alp ter v dolino Kokre. Ob hotelu se nahaja tudi gorska Plaža Krvavec, ki je priljubljena točka za razvajanje ob domačih kulinaričnih dobrotah in vrhunskim razgledom na okolico. 

DVOPOSTELJNA SOBA
Premišljeno oblikovana soba z dvema ležiščema nudi udobje in prostornost s pridihom alpskega ambienta. Opremljena je v gorskem slogu, pohištvo iz masivnega lesa in z vsem, kar potrebujete za prijeten počitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec za lase, satelitska TV, povezava Wi-Fi).

WELLNESS
Center gorskega počutja hotela Krvavec ponuja dve finski (notranjo in zunanjo) ter infra rdečo savno, ki pripomoreta k sprostitvi mišic, krepitvi imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in boljšemu počutju. Izbirate lahko tudi med več vrstami masaž (ob doplačilu). Počivališče in zunanja savna sta opremljena s panoramskim steklom ter ograjenim izhodom na sneg, ki z idiličnim pogledom na smučišče in večerno ratrakiranje poskrbita za nepozabno sproščanje.

SMUČIŠČE KRVAVEC
Smučarsko središče z najlepšim pogledom ima odlično urejene smučarske proge na nadmorski višini od 1450 m do 1971 m, kar zagotavlja odlične pogoje za smučanje na naravnem in kompaktnem snegu. Nudi 30 km odlično urejenih smučarskih prog  ter jamči 100 smučarskih dni v vsaki sezoni. Proge so razgibane, po težavnosti raznolike, primerne tako za rekreativne in profesionalne smučarje, kot tudi za smučarje začetnike. 
Trenutno obratuje 5 prog (Vrh Krvavca, Tiha dolina, Luža, otroški trak Gospinca, spomladanska proga- št. 10 ter kabinska žičnica), snega je dovolj za brezskrbno smuko, začeli so tudi z zasneževanjem ostalih prog.

FUN ROOM (soba zabave)
Zabave željni gostje se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo, kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

KABINSKA ŽIČNICA
Prijetna in udobna vožnja s kabinsko žičnico, ki sprejme do 6 oseb, vam prihrani precej poti. V slabih 10 minutah vas prepelje iz 602 na 1450 nmv, med vožnjo pa lahko uživate v čudovitem razgledu na Ljubljansko kotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe. 

KULINARIKA
V prijetnem gorskem vzdušju restavracije Krvavec vas bodo razvajali z domačimi dobrotami s planine. Čez dan se lahko okrepčate v samopostrežni restavraciji Krvavec, ki je posebna tako zaradi svoje prostornosti, okusne domače kulinarike, kot zaradi vrhunskega razgleda. Restavracija Krvavec je idealna tudi za zaključene družbe, praznovanje raznih jubilejev in dogodkov. Kulinarika, postrežena v Restavraciji Krvavec, temelji na priljubljenih jedeh, ki so tipične za planinsko in slovensko področje. Svež gorski zrak pa pripomore k še boljšemu okusu.

PROGRAM BOŽIČNI SKI VIKEND
Petek 21.12
Šola smučanja
Večerni open fire na plaži

Sobota 22.12
Šola smučanja
Prihod Božička in obdaritev otrok
Zabava z Vilijem Resnikom
Krvavška tržnica
Večerni mini disko z Božičkom

Nedelja 23.12.
Šola smučanja
Zaključek družinskega vikenda

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključene 2-dnevne smučarske karte
 • najvišje ležeči hotel opremljen v planinskem stilu
 • prijazno osebje, ki vam je na voljo ves čas vašega bivanja
 • vključena tudi uporaba intimne infra rdeče in finske savne
 • vključena povratna vožnja s kabinsko žičnico Krvavec
 • Fun room, kjer se lahko zabavate z ročnim nogometom, pikadom in biljardom
 • otroci bodo navdušeni nad Potjo pastirskih škratov

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Krvavec*** je najvišje ležeči hotel v Sloveniji in ponuja vse, kar potrebujete za popolne počitnice v naravi z družino, s prijatelji ali v dvoje. Okolica ponuja številne možnosti za zanimive aktivnosti. Hotel obsega recepcijo, restavracijo, zunanjo teraso z barom in wellness. 

DOSTOP S KABINSKO ŽIČNICO
Dostop do namestitev je s kabinsko žičnico, avto parkirajo na parkirišču pri spodnji kabinski postaji (na željo pa se lahko do hotela tudi zapeljejo, po predhodnjem dogovoru s hotelom).

KAM NA IZLET?

 • Pohodniške poti: na voljo je 5 različnih tur - Pot na dolgo njivo, Vrh Korena, Kompotela, Po planinah Krvavca, Pot po poteh zgodovine Krvavca. Poti so odlično izhodišče za nordijsko hojo. 
 • Župnijska cerkev Marije vnebovzete: je največja cerkev v občini, njen glavni oltar pa je eno najbogatejših poznobaročnih stvaritev na Gorenjskem
 • Grad Strmol: po nastanku spada med najstarejše gradove naokoli. Pod gradom je bil nekdaj ribnik z dvižnim mostom, ki je služil kot ščit pred vpadi Turkov, danes pa pod njim najdemo umetno zasnovano jezerce. Grad, ki ga obdaja čudovit park, je lepo ohranjen in služi kot protokolarni objekt RS.
 • Kapela Marije Snežne: postavljena je v alpskem stilu po načrtih arhitekta Jožeta Plečnika. Kasneje je prešla v pristojnost cerkljanske župnije.
 • Samostan Velesovo - prvotni ženski dominikanski samostan so ustanovili oglejski patriarhi leta 1238. Od samostanskih objektov je ohranjen vzhodni del, kjer so stanovanja, šola in župnišče.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (300)